- 21 Mayıs 2024
- 58
- -24
- 1
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Genel olarak bu tür sebeplerden tartışıyoruzHepmi böyle duygusuz
Zahmet olmuş getirmeseymiş.hastaneye getiriyorum seni yine yaranamıyorum
Eşiniz duyarsız değil sizi sevmiyor. Kaç senelik evlisiniz nasıl bir motivasyonla evlendiniz bilmiyorum ama hep böyle değildiyse sizi artık sevmiyor. Hasta insana yabancı biri bile böyle
Severek evlendik , eşim aşırı ben merkezci acıma ve merhamet duygusu çok çok az , beni sevmiyor diyelim peki çocuğu ameliyata girince 1 gün boyunca hastanenin yan boş odasında tek başına takılıp maç izledi kızının yanına oturmadı bile 5. Yıla yeni girdikEşiniz duyarsız değil sizi sevmiyor. Kaç senelik evlisiniz nasıl bir motivasyonla evlendiniz bilmiyorum ama hep böyle değildiyse sizi artık sevmiyor. Hasta insana yabancı biri bile böyle davranmaz.
Beni gördüğünde nişan atmış , nişan geçirdiğini söylemişti fakat benim için olduğunu evlendikten sonra öğrendim yani biz sevgili olmadan önce benden hoşlandığı için atmış , ama genel olarak ben merkezci sadece benim keyfim olsun diyorZorla mı evlendi? Çok mutsuz gibi. Boşansın kocan bence...
Eşiniz tam bir oyun bağımlısı. İlgisiz ve odun. Kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı? Hep mi böyleydi? Çok geçmiş olsun şifalar dilerim bu arada.Merhaba arkadaşlar dün idrar enfeksiyonu geçiyordum yoğun bir kanamalı şekilde akşam hastaneye gittik benim betim benzim atmış ağlıyorum acıdan uyutulmak istiyorum o derece , hastanedeyiz ve eşim sürekli 101 oynuyor telefondan benimle doktorun odasına bile girmiyor , 2 kez 5 kez değil hep kaybediyor ve çip satın alıyor 3 saat hastanede kaldık ve eve dönerken takside bile oynuyor , yani morga mı girmem lazım telefonu elinden bırakması için ,
en son doktor ilaçlarımı reçete ederken kapısı açıktı oyun oynamaktan içeri giremiyor o sıra doktor bana 2.kez idrar kürü istiyor ve ben doktora yaptırmasam olur mu diye soruyorum , kapıdan çıktım ve eşime dedim ki doktor tekrar idrar kürü istedi bana diyor ki sen çok üsteliyorsun doktora o yüzden 2.kez verdi halbuki ben yaptırmasam olur mu diye sordum doktor idrar kürü istediği için sinirleniyor yükseliyor bana o kadar aklı telefonda ki doktorla ne konuştuğumuzu kafasından uyduruyor , sonra ben ona bu cümleyi kurdum bana dedi ki sanane oyun oynamam sana niye batıyor , hastaneye getiriyorum seni yine yaranamıyorum ( ki öyle nazlı biri değilim 2 yılda bir böyle çok kötü bir durum olursa hastaneye gidiyorum ) Allahtan ki çalışıyorum seninle tüm gün aynı evde kalmıyorum felan dedi böyle beni manipüle ediyor birde kanım donuyor , yaptıklarını söyleyince suçlu ben oluyorum söylediğim için ..
Ne hastanede sizinle ilgilenmiş ne de daha önce ameliyat olan kızınızla... Böyle eş ,baba olmaz olsun. Ben hastanede tanımadığım birini görünce yardım etmeye çalışıyorum üzülüyorum. İnsan evlendiği eşine böyle davranmamalı. Ne yazıkki ortada sevgi, saygı kalmamış.Severek evlendik , eşim aşırı ben merkezci acıma ve merhamet duygusu çok çok az , beni sevmiyor diyelim peki çocuğu ameliyata girince 1 gün boyunca hastanenin yan boş odasında tek başına takılıp maç izledi kızının yanına oturmadı bile 5. Yıla yeni girdik
Bu lafı söyleyen erkek bence sizin hizmetinizi, sevginizi zerre hak etmiyor. Boşanmayı düşünüyor musunuz? Çocuğunuz şuan kaç yaşında?öyle nazlı biri değilim 2 yılda bir böyle çok kötü bir durum olursa hastaneye gidiyorum ) Allahtan ki çalışıyorum seninle tüm gün aynı evde kalmıyorum felan dedi böyle beni manipüle ediyor
4 yaşında kızım var düşünüyorum ama gelecek korkusu var belki artık ona karşı soğudum ama onsuz yapabilcekmiyim kızımı nasıl alıştıracağım evimin düzeni var yani kısacası gelecek kaygısı bunu nasıl atlatırım bilemiyorumNe hastanede sizinle ilgilenmiş ne de daha önce ameliyat olan kızınızla... Böyle eş ,baba olmaz olsun. Ben hastanede tanımadığım birini görünce yardım etmeye çalışıyorum üzülüyorum. İnsan evlendiği eşine böyle davranmamalı. Ne yazıkki ortada sevgi, saygı kalmamış.
Bu lafı söyleyen erkek bence sizin hizmetinizi, sevginizi zerre hak etmiyor. Boşanmayı düşünüyor musunuz? Çocuğunuz şuan kaç yaşında?
Ablacım adamla ilgili 1000 tane konun var. Adam seni sevmiyor umrunda bile değilsin çok belli değil mi? Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. 5 yıllık evlilikte 4 yaşında çocuk varsa alel acele yapmışsın çocuğu da kusura bakma. Boşanmayacaksan ya yok farz et ya da artık boşaSeverek evlendik , eşim aşırı ben merkezci acıma ve merhamet duygusu çok çok az , beni sevmiyor diyelim peki çocuğu ameliyata girince 1 gün boyunca hastanenin yan boş odasında tek başına takılıp maç izledi kızının yanına oturmadı bile 5. Yıla yeni girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?