Bende elindekini bırakıp tekrar gitseydin çok mu zor dedim ses çıkarmadı daha çiçekçi köşe başında uzak bi yerde olsa neyseBence hKlisiniz onun hediyesini alıyorda geldimi diye merak ediyoda niye sizi önemsemiyir eli doluysa elindeki lerini eve bırakır dışarı çıkar alır yada çiçek sepetinden bir demek gül sipariş edilir bu zor değil yani
Arkadaşı 2 yaşındaki çocuk için hediye beklemezdi ki bizden hani çok telaş yapılacak bisey de değil içimizden geldi almak istedik ama demekki bana içinden almak gelmiyor laf olsun diye alacakmış demekki...Haklısınız. Söz verip almaması ve ellerim doluydu şeklinde kıytırık bir sebep sunması hoş olmamış. Arkadaşı için telaşlanması normal mahcup olmak istememiştir ama aynı hissi size karşı da yaşaması gerekirdi. Sürekli bu durum oluyorsa sorun olur da bir anlık hödüklükse çok üzerinde durmayın. Bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun
Yani ne desem bilemedim. Ben sana çiçek alacağım şeklinde bir hediye alma şekli de tartışmalı da, o kısma girmedim. Allah başka sorun vermesin biraz burnunu sürt sen onun vakti gelmiş.Arkadaşı 2 yaşındaki çocuk için hediye beklemezdi ki bizden hani çok telaş yapılacak bisey de değil içimizden geldi almak istedik ama demekki bana içinden almak gelmiyor laf olsun diye alacakmış demekki...
Haklısınız özel gunler benım ıcın hep özel olur.Çok haklısınız benceArkadaşlar iyi geceler herkese. Konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım abartıyor muyum yoksa haklı mıyım diye. Çevremde kimseye sormak istemediğim için buraya açtım konuyu
Biliyorsunuz ki 24 Kasım öğretmenler günü. Ben öğretmenim haliyle bugün eşimden bir hediye bekledim
Bi kaç gün önce konusu geçmişti sana çiçek alıcam demişti bana.
Bütün gün çiçek bekliyorum dışarı çıktı alışveriş yaptı beyefendi "elleri çok doldu diye" almamış.
Bi de şöyle başka bir konu daha var ikisi birleşince bu kadar kızdım ve büyüttüm sanırım
Arkadaşının 2 yaşındaki kızının doğum günüydü. Hediye işi ile ben ilgilenecektim. Çok fazla ilgilendi bununla " geldi mi, kargo nerde kaldı, ne beğendin bakayım vs..
24 Kasım günü dışarı Bi de hediye paketi almak için de çıkmıştı İnternetten Bi hediye aldığımız için hediye paketi yoktu.
Sonuç olarak bana gelince önemsememesi ve başka birine gelince önemli görmesi beni çok rahatsız etti. Tartıştık sonrasında. Haklı mıyım yoksa abartıyor muyum
Teşekkür ederimHocam siz öğretmensiniz ama memur değilsinizKimseye bu konuda taviz vermeyin İnsallah memur olarak da aramızda görürüz sizi tanımıyorum ama
Teşekkür ederim beni anladığınız içinAy yorumlar ne abartı ya
Kadıncağız beklemiş çok mu büyük bişey yani bi Buket çiçek alıp böyle fırsatlarda eşlerin kalbini okşamak ,
Bi taşla iki kuş tutmak
Ah ne erkek olsam var ya .. biz hanımların kalbini kazanmak aslında öyle kolay ki . Ve sonuçlar mükemmel, akıllı erkek ilişkiye yatırım yapar
Canım öğretmenler günün kutlu olsun
İnşallah eşin gönlünü almıştır
Çok basit ya çok basit senede bir kaç özel gün olur çiftlerin
Ne güzel fırsat bunlar kalp kazanmak İçin ..
Az emek ya az emek
Çiçek alacağım demis bence biraz abartı olmus yani o durumda bende kirilirdim ama tartışmazdım sanirim he hic bisey söylemeyip hic umursamasa özen göstermesini dile getiririm ama daha önceden söylediği icin art niyet gormedimArkadaşlar iyi geceler herkese. Konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım abartıyor muyum yoksa haklı mıyım diye. Çevremde kimseye sormak istemediğim için buraya açtım konuyu
Biliyorsunuz ki 24 Kasım öğretmenler günü. Ben öğretmenim haliyle bugün eşimden bir hediye bekledim
Bütün gün çiçek bekliyorum dışarı çıktı alışveriş yaptı beyefendi "elleri çok doldu diye" almamış.
Bi de şöyle başka bir konu daha var ikisi birleşince bu kadar kızdım ve büyüttüm sanırım
Arkadaşının 2 yaşındaki kızının doğum günüydü. Hediye işi ile ben ilgilenecektim. Çok fazla ilgilendi bununla " geldi mi, kargo nerde kaldı, ne beğendin bakayım vs..
24 Kasım günü dışarı Bi de hediye paketi almak için de çıkmıştı İnternetten Bi hediye aldığımız için hediye paketi yoktu.
Sonuç olarak bana gelince önemsememesi ve başka birine gelince önemli görmesi beni çok rahatsız etti. Tartıştık sonrasında. Haklı mıyım yoksa abartıyor muyum
Offf su yeni nesil saçmalıkları. Eskiden öğretmene saedece öğrenci hediye alırdı. Olması gereken bu zaten. Ama şimdi nedense ben öğretmenim kocam bana niye çiçek almadı diye trip yapiliyorArkadaşlar iyi geceler herkese. Konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım abartıyor muyum yoksa haklı mıyım diye. Çevremde kimseye sormak istemediğim için buraya açtım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?