- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Kv vefat etmeden huzura eremezsin rahat çocuk büyütemezsin o evde canım.Kv kaç yaşında
Canım kayınvaliden gerçekten çok gençmis. Daha uzun yıllar çekecek gibi görünüyorsun. Ufak tefek ağrılar herkeste oluyor zaten. Allah yardimcin olsun.Keşke biraz kv kızında kalsa ama kalmaz kızım el kapısında kocasıyla huzuru bozulmasın diye kalmaz ama gelinin huzurunu bozar oğlumun evi diye kvler hep böyle işin çok zorCanım 48 yaşında genç ama sürekli oram buram ağırıyor diyor
O regl ağrısını hiç deme bende de illet oldum olası ağrır hüngür hüngür ağladımı bilirim inan ne ağrı kesici ne sıcak su ne torbası işe yarıyor of of yolda kitlendiğimi biliyorum çok zorEv Kv nin evi sana yenge gelsin mi demez
Eşine imalı konuşma açık ol
Bak Kız kardeşin doğum günümde yalnız olalım diye gelmemiş kadın kadından anlıyor de ima etme düz söyle
Beklentini düşür romantik söz vs Ada'mda yoksa yoktur
Kv ile iyi olduğunuz Zamanda arada kızına da gitmesini bazen de yalnız kalmamız gerektiğini bazen akrabaya oturmaya gitmesini bazen odasına çekilmesini tatlı tatlı anlat
Yenge gelince de ayy karnım çok kötü bu seferlik kusura bakma yenge deyip geçseydin odaya sıkıntı olmazdı
Çözüm aklından geçen dilinde olsun ve karşındakinin anlamasını bekleme
Eşinin de aman regl olmuş hassas vs demesini hiç bekleme zira kadın Halimle ben bile anlayamıyorum ağrın varsa ağrı kesici alır sıcak tutarsın ya da sıcak duş alırsın kaslar gevşer
Peki bınları cıdden oynadı mı yoksa isteyerek mo yaptı? Kac yıl oynadı ki? Hiç beceremıyorum siyasetiMadem hem.bisanmam hem ayri eve cikamam diyorsun aklini kullanacaksin. Bildigim gordugum bi ornegi anlatayim sana memleketten.
Kv nin evine gelingeldi X kisisi. Ilk zamanlar tum kontrol esinde ve kv de de. Eve misafir cok gelir sevilen saygin orta halli bi aile. Het daim yemek pasta borek olmustur yillardir. Gelin evin duzenine bakti eee ayri eve cikma ihtimali de yok yapacagi en akilli seyi yapti. Herkese kendini sevdirdi. Gelen misafirlere hurmet ikram ,sohbet , guler yuz gosterdi. Yeri geldi erken kalkti gec yatti.
Bu sirada esine hep seni sevdigim icin bunu yapiyorumun msj verdi. Annen benim annem falan. Ufak degisikliklerle baslafi misafir cagirilacaksa kendi cagirdi ve istemedine soylemedi. Kv gikini cikaramadi.
Zamanla is yukunu hafidketti kv yukledi. Yok hamileyi ay cocuk durmadi. Esi gelecegi zaman isin basina gecti. Gun boyu öldüm bittim dedi. Simdi evin idareside onda esi desen bi dedigini iki etmez. Kv desen ayni. Cevrede ki herkes X gibisi yok bilmem ne . valla buyuk oynadi kazandi.
Yok canim sirf oyun icin degildi tabi. Yapisida sicakti, samimiydi. Gelin gelirken o evin oyle oldugunu biliyordu.Peki bınları cıdden oynadı mı yoksa isteyerek mo yaptı? Kac yıl oynadı ki? Hiç beceremıyorum siyaseti
Neden böyle bir şey dedinizay çok güldüm Allahta sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?