kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu
Aklıma gelmedi değil ama ya anlarsa diye düşünüyorumYemeklerine şap atmaktan başka çaren yok bacım
Hastane doktorla çözülebilir bi sorun mu pekiTestesteronu fazla gelmis.
Cekilir dert degil.
Sabah gece 3 te 5te her zamansabah sabah ...
Daha 5 aylık evliyiz napcam bilmiyorum artık yaKaç yıllık evlisiniz?
Uykudan uyandırırsa şeyini koparırım valla .
Herşeyin yeri zamanı var .
Haftada şu kadar yapın gunde şu kadar yapın dıyemem ama uykudan uayndırmak çok saçma
Sabah gece 3 te 5te her zaman
Hastane doktorla çözülebilir bi sorun mu peki
Çok zor inanin her gece böyle bide bana küsüyorBu iş için uykudan uyandırmak ne ya
Kalbini kırmak istemedim bu zamana kadar ama o hep beni suçluyor günde 6-7 saat uyuyorum sen çok uyuyorsun diyo bana şeytan diyo söyle senin şeyin kalkmasa sende uyursun diye işte ama olmuyoVay anasını çekilir dert değil :) iki gün üst üste ilişki olsa,üçüncü gün “ bugün benden uzak dur” diyorum :)
kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?