Eşimin doyumsuzluğu

İlk evlendiğimizde eşmide uykudan uyandırmışlııı vardı beni ama benm hoşuma giderdi de hergün de olmaz yani bu işler. Yeni evlisin bence tadını çıkar soğutma kendini ilarde adam istamezse dahasbüyük sıkıntı masalü şuan bize yasak hamileyim keşke yasak olması arada bi şap at anlamaz bence iki üç gün rahat kalırsın

Bi arkadas da demis
Şap koy yemeğine.
Bu nedir yahu
Hani yeni evli olsan belki bi nebze anlarim da
Gece uykumdan uyansam ben ne tepki veririm o an bilemiyorum.
Sabahlari uykumun arasinda yanasiyor da benim ki, uyku sersemi itiyormusum hatta kufur bile ediyormusum

Ya yeni evliymişsiniz bence zamanla azalır. Azalmazsa konuşun bi orta yolu bulun. İki güne bire düşürelim falan deyin.
Birde yeni evliymişsiniz beklentilerinizi ve isteklerinizi iletin.
Nasıl bi konuşma yapmalıyım kalbini kırmadan nasıl ifade etmeliyim sizce

Güzel fikir ama işe yarıycağını sanmam

Ayy ne yazıcağımı bilemedim bide anlaşılır yazmaya çalıştım kusura bakmayın

Çok sıkıcı :/ iki kişi aynı anda istemeyince hiçbir anlamı olmuyor ki bu işin... eşinin küsmesi mantıksız :/ uyuyan insan uyandırılmaz ki
Yani bu nasıl bi istek ben onu düşünüyorum bazen uykudan uyandıracak olmayınca küsecek kadar

Ya tabiki benimde istediğim zamanlar oluyor ama benim istememe fırsat kalmıyor ki

Eşine karşi sert bir tepki vermelisin .Küserse küssün.Sende daha beter küs.
Onun cani istiyorsan senin caninda uyumak istiyor.
Istersen yeni evli ol .Böyle alişirsa ileride daha fazlasini ister ve sen herzaman onu kirmayim derken kendi ruhunu kirmaya başlarsin.Bazi erkeklerde azalma olmuyor.
Şöyle anlatabilirsin,aşkim bende seni çok seviyorum ve özliyorum ama benim uykuya ihtiyacim var.Yeterlice uyumazsam günhali sinirli ve asabi oluyorum de.Seninda benim istekli olmam daha hoşuna gitmezmi?Kadinlar erkekler gibi hergün arzulamiyor ,bana biraz zaman ver .

Off işte her gün sabaha karşı uyanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…