Daha cok yeni evlisiniz o yuzden zamanla sen kaldrmak istersinde o kalkmaz merak etmeDaha 5 aylık evliyiz napcam bilmiyorum artık ya
Daha dün gece oldu nasıl bi konuşma yapsam diye düşünürken açtım konuyuyok onu kastedmedim.konuyu sabah sabah açmanızı kastettim.böyle konular,genelde gece açılır da...
diğerinin saatle bir alakası yok.
Sizce nasıl bi konuşma yapmalıyımGitmekte fayda var. Tabi kendisi kabul etmeyecektir.
Cinselligi boykot edip ikna edin
Nasıl bi konuşma yapmalıyım kalbini kırmadan nasıl ifade etmeliyim sizceYa yeni evliymişsiniz bence zamanla azalır. Azalmazsa konuşun bi orta yolu bulun. İki güne bire düşürelim falan deyin.
Birde yeni evliymişsiniz beklentilerinizi ve isteklerinizi iletin.
Burcu nu merak ettim esinizin.Daha 5 aylık evliyiz napcam bilmiyorum artık ya
Güzel fikir ama işe yarıycağını sanmamAyyy. Çok zor. Şimdi yapmasan bu tipler herşeyi ona bağlar. 20 çocuk büyütsen, işe gitsen bana kadınlık yapmıyorsun olur. Bundan sonra ev işi yaptığın gün sevişirim diyin. Mesela bir gün evi süpürsün. Bir gün çamaşır yıkasın, asın vs.
Ayy ne yazıcağımı bilemedim bide anlaşılır yazmaya çalıştım kusura bakmayınPenis ayrintisini verdigin iyi olmus :) hahaha
Allah herkese bole dert versin:) diycemde gercekten cekilir dert degil her gun ne ya? Heleki duygusal yaklasmiyosa.. kendi bi sisme bebek alsin o da isini gorur yani :) hatta cinli abilerimiz gercege benzeyen vajina icad etmisler:)
Akrep benceBurcu nu merak ettim esinizin.
Yani bu nasıl bi istek ben onu düşünüyorum bazen uykudan uyandıracak olmayınca küsecek kadarÇok sıkıcı :/ iki kişi aynı anda istemeyince hiçbir anlamı olmuyor ki bu işin... eşinin küsmesi mantıksız :/ uyuyan insan uyandırılmaz ki
Ya tabiki benimde istediğim zamanlar oluyor ama benim istememe fırsat kalmıyor kiİlk evlendiğimizde eşmide uykudan uyandırmışlııı vardı beni ama benm hoşuma giderdi de hergün de olmaz yani bu işler. Yeni evlisin bence tadını çıkar soğutma kendini ilarde adam istamezse dahasbüyük sıkıntı masalü şuan bize yasak hamileyim keşke yasak olmasıarada bi şap at anlamaz bence iki üç gün rahat kalırsın
Bence deAkrep bence
Off işte her gün sabaha karşı uyanıyorum benBi arkadas da demis
Şap koy yemeğine.
Bu nedir yahu
Hani yeni evli olsan belki bi nebze anlarim da
Gece uykumdan uyansam ben ne tepki veririm o an bilemiyorum.
Sabahlari uykumun arasinda yanasiyor da benim ki, uyku sersemi itiyormusum hatta kufur bile ediyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?