Akrep bence
ben beklarligimdan beri her gün dus alirim tenizlik acisindanBekar olduğum için bana bu konuda zor gelen tek nokta, her sabah duş almak zorunda olunması. Hele ki mevsim kış ve saçlar uzunsa... :)
Size bi tavsiye daha ya şap içirin kocanıza yada siz azdırıcı şeyler yiyin keçiboynuzu muz badem gibi . Keşke bizde sizin gibi olsak :))))Ya tabiki benimde istediğim zamanlar oluyor ama benim istememe fırsat kalmıyor ki
Bende her gun dus alirim ama her gun sac yikayamam yani:) kurutmazsam geberirim. Kurutsamda acaip usuyorum kafadan :) Bi kez sacimi kurutmadim oyle bi iltihap gecirdimki kac hafta gecmedi.. aman diim..dikkat edinben beklarligimdan beri her gün dus alirim tenizlik acisindansende dene
İnşallah düzelir bahanelere ihtiyaç kalmadanÇok yeni evlisiniz.Zamanla düzelir.Yok olmadı o zaman yapmamak için bahaneniz çok olsun(dişim ağrıdı, başım ağrıdı, kaşım ağrıdı vs.)
Umarım dediğiniz gibi olurHerkesin derdi farklı.
Zamanla azalıyor emin ol.
Evet işte ona sinir oluyorum canım istemek zorunda mıküsmek neymiş canım
her defasında kabul etmek zorunda değilsiniz tabiki de.
Bu kalkma olayının yaşla ilgili olduğunu duymuştum benDaha cok yeni evlisiniz o yuzden zamanla sen kaldrmak istersinde o kalkmaz merak etme
yikiyorum sacimida hergün ve disarida cikiyorum hastalanmadan herkesin bünyesi farki..Bende her gun dus alirim ama her gun sac yikayamam yani:) kurutmazsam geberirim. Kurutsamda acaip usuyorum kafadan :) Bi kez sacimi kurutmadim oyle bi iltihap gecirdimki kac hafta gecmedi.. aman diim..dikkat edin
tabii disari cikmayacaksaniz hemen saclarda yikanabilir. Ayrica her gun saclarida yikamak inan saglikli degil.
Bazende erkekler isteksiz oluyor sanırım ama hiç bişeyin fazlası olmamaşı benceSize bi tavsiye daha ya şap içirin kocanıza yada siz azdırıcı şeyler yiyin keçiboynuzu muz badem gibi . Keşke bizde sizin gibi olsak :))))
Benimde saçlarım uzun ve kıvırcık inanın tam bir kabusBende her gun dus alirim ama her gun sac yikayamam yani:) kurutmazsam geberirim. Kurutsamda acaip usuyorum kafadan :) Bi kez sacimi kurutmadim oyle bi iltihap gecirdimki kac hafta gecmedi.. aman diim..dikkat edin
tabii disari cikmayacaksaniz hemen saclarda yikanabilir. Ayrica her gun saclarida yikamak inan saglikli degil.
YAy burcuBurcu nu merak ettim esinizin.
Tam aksine ben akrep burcuyumAkrep bence
Maalesef bide saçlarım uzun ve kıvırcıkBekar olduğum için bana bu konuda zor gelen tek nokta, her sabah duş almak zorunda olunması. Hele ki mevsim kış ve saçlar uzunsa... :)
ben beklarligimdan beri her gün dus alirim tenizlik acisindansende dene
Evet ama bazen uykudan uyandırma konusu gerçekten zor oluyorkonu sahibi daha cok yeni evlisiniz tadini cikarin. illerde coluk cocuk ister istemez azaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?