- 16 Şubat 2018
- 249
- 351
- 18
- Konu Sahibi Starshine91
-
Arada yazan oldu mu bilmiyorum ama bu kadin esinizin eski sevgilisi sanırım.
Böyle destan gibi mesajlar falan hayra alamet degil
Çocuk var mı
Sizi üzmek istemem ama. Kadın o gün buluşalım dediğinde eşiniz yanında sizin olduğunuzu çaktırmak için bile tamam o zaman starshine ile geliriz bile demiş olabilir.
Asıl hasta olan eşiniz.
Kadın da evli yani bu nasıl bir ahlaksızlık, derin arkadaşlık varmış falan reziller ya.
Öfkeyle hareket etmeyin ne yapacağınıza karar verin önce.
Kocan da ahlaksız.Dugunume geldi ahlaksiz kadin. Igrencler
Aşırı sinir oldum kocana. Parçalardım sen yerinde olsam
Konu sahibinin konusunu gasp etmek istemem ama kısaca anlatayım. Bahsettiğim bu kız yüzünden (başından beri haklı olmama rağmen) bana uygulamadığı psikolojik şiddet kalmamıştı. Bana hiç vurmadı ama trafik lambasına vurduğunu hatırlıyorum (telefonunu karıştırdığım için). Tartışmayı öyle noktalara getirirdi ki ben özür dilemek zorunda kalırdım (buluştuklarını öğrendiğimde bile). Karakterimin tam oturmadığı yıllardı, ilk ciddi ilişkimdi, onsuz yapamam sanıyordum (sonra kimler geldi kimler geçti tey tey). İyi zamanlarımızda ona hep derdim ki seni hiç ummadığın bi zamanda terk edicem.
Bundan sonrası belki gaddarlık gibi gelecek ama kendimce haklı sebeplerim var (yazsam destan olur) Bir gün babası kalp krizi geçirdi. O hastaneye gittiğinde ona onu çok sevdiğimi anlatan bi not yazdım. Ertesi gün de iki paragraflık bi maille 4 yıllık ilişkimizi bitirdim. Mailde böyle manipülatif, böyle yalancı, böyle egoist biri olmaya devam ederse yalnız öleceğini yazdım. Telefonlara çıkmadım, mesajlara cevap vermedim. Bıçak gibi kestim. Askere gitmesine 10 gün vardı.
Ortak arkadaş çevremiz sebebiyle haberini alıyorum hala. Hala yalnız. Neredeyse 40 yaşında. Acınası bi adamdı hala da öyledir eminim. Hayatta nefret ettiğim tek insandır. Umarım öyle kalır.
Off yalnız amma rahatladım. Sağolun sayenizde. Konu sahibi kusura bakma. Hakkını helal et :)
Kocan da ahlaksız.
Biri karısını, biri kocasını "sadece arkdaşız" diye kandırıyor.
Ama sonu yatakta biten deriiin bir arkadaşlıkları var.
O beni parcalayacakti. Bana saldirdi bi de.
Boşanırken sana aynı iftirayı atarsa şaşırma.Kocam demekten igreniyorum. Ahlaksiz demek az kalir ona
Kadının malesef kocanızdan eksik kalır yanı yok. Alenen rezillik değil mi bu? Ilginç olan bu kadar rahat davranabilmeleri zaten. Kadının bu derin arkadaşlık açıklamasına kocanız ne kulp uydurdu?Gevsek gevsek bana derin bir arkadasligimiz var bizim dedi.boyle bi yuzsuzluk olur mu ?bu kadinin guvendigi bisey var net
İyi bariYok canim
Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.
Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??
Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?