- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi Starshine91
-
Valla madem bu kadar normal şeyler bunlar ara kadının kocasını anlat msjları da yolla bakalım kocası normal karşılayacak mı?Aldim eve gelince hepsinin ekran goruntusunu aldim. Silmemis boyle bir rahatlik olur mu ya. Silerse ben niye sildin dicem cunku ondan silemiyo. Kadini arayacagimi hic dusunmedi. Yaziklar olsun
Benim pislik böyleydi sucsuzsa insan gibi anlatırdıTabii cildirdi birden. Madem masum bi bulusmaydi bu normal mi?madem bisey olmadi insan gibi acikla. Resmen sinir kirizi gecirdi. Butun komsular duymustur o derece bagirdi
Bana sorarsan sen önce ne yapmak istediğine karar ver ona göre hareket et. Boşanmak var mı düşüncende
Tipik suçluluk psikolojisi çiçek hediye hic olmadığı kadar sevecen ve iyi olmaNe oldu o gun ne konustular. Ne kadar ileri gittiler. Bu kadina niye cevap vermedi. Hepsini bilmek istiyorum.
Bosanmaz miyim ya bana yalan soyledigi gun eve cicek almis cicek.(((( oyle sevindim ki o gun ((((
Peki bir şey soracağim kadın nasıl konuştu seninle üzgün düzgün şirret ?
Eger o kadını aradin diye sizle kavga ettiyse kesin birsey cikar altından
O zaman bu iş kesinlikle kötüSirret. Gevsek gevsek. Bizim derin bir arkadasligimiz var ne demek ya ????
Terbiyesiz ahlaksiz.
Tipik suçluluk psikolojisi çiçek hediye hic olmadığı kadar sevecen ve iyi olma
Evet o adama da günahKesin kocasina duyurman lazim.canim
Kesin kocasina duyurman lazim.canim
Mesajları at kocasına ki buluştuğunu söylediğini hic sanmıyorum söylediyse de kesin eşi de geldi demiştirDuyurcam herkese. Ama bulustugunu soylemisse bisey yok ortada.
Ama o mesajlar normal degil. O mesajlar yeter
Bende asksizmevsimsem kesin arkadaslikdan öte birsey var esiniz sizden gizli bulusuyor aradiginiz icin kavga ediyor baska bi kadin icin size bağırıyor böyle birsey olabilir mi lise de sevgililerdi desek yillar gecmis ama belli ki kadin unutamamis bence ekran resimlerini at bu kadinin esine birak karissin ortalik sonra da geç bi koseye seyret derim eşin tutusacak mi tepkisi nasil olacakKavga etmek az kalir. Cildirdi. Bas bas bagirdi. Bana demedigi sey kalmadi.
Yani bence bu aldatmadir. İşin kötüsü kocan pişman bile değil. Muhtemelen devam da edecek görüşmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?