- 16 Şubat 2018
- 249
- 351
- 18
- Konu Sahibi Starshine91
-
güçlü dur S Starshine91
kocasını aldatmaya meyilli ahlak yoksunu basit bir kadının seni üzmesine izin verme. öyle mide bulandırıcı kadınları erkekler sevmez istemez. kocasını aldatan yarın başkasını da aldatır. sevgilisini de aldatır. kim inansın onlara
Allah aşkına engelle dediğin için seni kıskançlıkla suçlayan, kadın yüzünden kavga çıkaran, onu aradın diye deliren kocan.Dun geceyi de soyledim kadina firsat verdigi icin delirmis ve benden korkmus. Sonucta yalan soyledi. Bi sekilde ort bas etmek istemis benim kiskancligima getirmis ki konu kapansin
Bilmiyorum eger danisikli dovusse PES. ama biz yeni evliyiz ve bugune kde bir seyini gormedim. Icim inanmk istiyor.((
Allah aşkına engelle dediğin için seni kıskançlıkla suçlayan, kadın yüzünden kavga çıkaran, onu aradın diye deliren kocan.
Hangi erkek, evli kadının iftirasından korkar?
Karın bana asıldı demesi yeter. Erkek kurtulur, kadının ipi çekilir bizim toplumda.
Ben yanında konuşma, küfretme olayının da mizansen olduğunu düşündüm.
Ancak sonuçta koca senin, yuva senin.
Kararı da sen vereceksin.
Mizansen olsa kadin o kadar sey dedi. Kocasina benim diyecegimden ya da bir sekilde kaydedecegimden nasil emin olabilir. Kendini neden yaksin benim evliligim icin. Kadinla ben konustugumda gayet piskindi hic oyle esimin evliligini kurtarmak icin boyle bir seye girecek gini durmuyodu.Allah aşkına engelle dediğin için seni kıskançlıkla suçlayan, kadın yüzünden kavga çıkaran, onu aradın diye deliren kocan.
Hangi erkek, evli kadının iftirasından korkar?
Karın bana asıldı demesi yeter. Erkek kurtulur, kadının ipi çekilir bizim toplumda.
Ben yanında konuşma, küfretme olayının da mizansen olduğunu düşündüm.
Ancak sonuçta koca senin, yuva senin.
Kararı da sen vereceksin.
İyi de kadının telefonu gizli değil ki.Evet canim. Onu aradim kadinin bana bisyeler demesinden korktugu ona inanmaycagimi dusundugu icin cildirmis. Esimi taniyorum o kadar rol yapamaz. Sinirlenirse sinirlenir bi de ben bu adamla dun tanismadim yillarca ciktik. Inanmak istiyorum ama bir trk sey var ki affedemiyorum. Ne olursa olsun bana yalan soylememeliydi. O kadin onu dedigi an bana anlatmaliydi. Guvenimi yerle bir etti.
Buluşup nereye gitmişler ne kadar kalmışlar sen neredeydin o sırada?
Telefona ses kaydı yükleyin kadın aradıgında veya kocan arasın konuşturup kaydedip kocasına gönderin telefonu kapatmadan sende kocanın yanında oldugunu söyle her şeyden haberim var sana oyun oynadık rezil aşağılık falan de
Peki kocasına söyleyelim dedin mi eşine, ne tepki verdi?Mizansen olsa kadin o kadar sey dedi. Kocasina benim diyecegimden ya da bir sekilde kaydedecegimden nasil emin olabilir. Kendini neden yaksin benim evliligim icin. Kadinla ben konustugumda gayet piskindi hic oyle esimin evliligini kurtarmak icin boyle bir seye girecek gini durmuyodu.
Ama gercek degilse direkt bosanirim. Bu kadar adilesirse insanlar, arkama bakmam
İyi de kadının telefonu gizli değil ki.
Sen istediğin zaman arayıp, hesap sorabilirdin.
Seni durduran, suçlayan eşindi.
Senin kadını aramayacağından, kadının iftira atmayacağından nasıl bu kadar emindi ki gece yarısı mesajları, gizli buluşmalar oluyor?
Kocan yüz vermese, kadın bu kadar rahat olabilir miydi?
Peki kocasına söyleyelim dedin mi eşine, ne tepki verdi?
Kocasına söyle eşini dövsün de aklı başına gelsin seni bu kadar üzdü başta engellemedi hakettiEsim bi yere gitmedik dedi. 10 dk konusmus beni rahat birak kocana soylememem icin benden uzak dur demis gelmis. Ben de evdeydim. O da isten cikip eve geldi o arada bana biseyler almis eve alisveris yapmis. Ne ara bulustu diyodum, uzun olsa kesin fark ederdim.
Bilmiyorum igrendim her seyden
eşim kendini ekleyen bayan arkadaşlarını asla kabul etmez. hatta ben ya okul arkadaşın değil mi kabul etsene bu kadar geri kafalı olma derim. gerek yok der. bunları duyunca eşimi eleştirmekren vazgeçsem iyi olur. lise arkadaşı ayağına gidip gizlice buluşmakta ne demek! bizler yapsak namus şeref kendileri yapınca ne var bunda abartıyorsun bıktım kıskançlıklarından oluyor. . ah bu erkekler...Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.
Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??
Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok
Eşine hiç güvenme derim. kendinden emin olan adam vızır vızır ağlamaz !
ergen muhabbeti gibi bir konu.
telefonundan engellemiyor o kadına ayıp olur diye nasıl ince fikirli bir kocanız var,
ama koca kişisi karısına ayıp ediyor siz de muazzam sabır sahibiymişsiniz maşallah.
madem kadınla gerçekten bir münasebeti yok, o zaman takacaktı sizi koluna buluşma yerine birlikte gidecektiniz !
eşiniz kadından neden korkuyor ki !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?