Esimin derdi ne ??

Dun geceyi de soyledim kadina firsat verdigi icin delirmis ve benden korkmus. Sonucta yalan soyledi. Bi sekilde ort bas etmek istemis benim kiskancligima getirmis ki konu kapansin
Bilmiyorum eger danisikli dovusse PES. ama biz yeni evliyiz ve bugune kde bir seyini gormedim. Icim inanmk istiyor. ((

Canim Allah razi olsun. Oyle igrenc oyle gevsek konusmasi var ki. Insan cildiriyo normal kalamiyor.
Esine soylerim diyo esim ama hic bi kanitimiz yok. O mesajlar var uzun uzun.
Esine soylesek bu kadin duracak mi?
Esim yeminler etti kuranlara el basti sana yalan soyledim cok pismanim beni terk et ama nolur benim aldattigima inanma diye. Agladi sabaha kadar. Ben de agladim. Bittim resmen.

Allah aşkına engelle dediğin için seni kıskançlıkla suçlayan, kadın yüzünden kavga çıkaran, onu aradın diye deliren kocan.
Hangi erkek, evli kadının iftirasından korkar?
Karın bana asıldı demesi yeter. Erkek kurtulur, kadının ipi çekilir bizim toplumda.

Ben yanında konuşma, küfretme olayının da mizansen olduğunu düşündüm.

Ancak sonuçta koca senin, yuva senin.
Kararı da sen vereceksin.

Evet canim. Onu aradim kadinin bana bisyeler demesinden korktugu ona inanmaycagimi dusundugu icin cildirmis. Esimi taniyorum o kadar rol yapamaz. Sinirlenirse sinirlenir bi de ben bu adamla dun tanismadim yillarca ciktik. Inanmak istiyorum ama bir trk sey var ki affedemiyorum. Ne olursa olsun bana yalan soylememeliydi. O kadin onu dedigi an bana anlatmaliydi. Guvenimi yerle bir etti.

Buluşup nereye gitmişler ne kadar kalmışlar sen neredeydin o sırada?
Telefona ses kaydı yükleyin kadın aradıgında veya kocan arasın konuşturup kaydedip kocasına gönderin telefonu kapatmadan sende kocanın yanında oldugunu söyle her şeyden haberim var sana oyun oynadık rezil aşağılık falan de

Mizansen olsa kadin o kadar sey dedi. Kocasina benim diyecegimden ya da bir sekilde kaydedecegimden nasil emin olabilir. Kendini neden yaksin benim evliligim icin. Kadinla ben konustugumda gayet piskindi hic oyle esimin evliligini kurtarmak icin boyle bir seye girecek gini durmuyodu.
Ama gercek degilse direkt bosanirim. Bu kadar adilesirse insanlar, arkama bakmam

İyi de kadının telefonu gizli değil ki.
Sen istediğin zaman arayıp, hesap sorabilirdin.
Seni durduran, suçlayan eşindi.

Senin kadını aramayacağından, kadının iftira atmayacağından nasıl bu kadar emindi ki gece yarısı mesajları, gizli buluşmalar oluyor?

Kocan yüz vermese, kadın bu kadar rahat olabilir miydi?

Esim bi yere gitmedik dedi. 10 dk konusmus beni rahat birak kocana soylememem icin benden uzak dur demis gelmis. Ben de evdeydim. O da isten cikip eve geldi o arada bana biseyler almis eve alisveris yapmis. Ne ara bulustu diyodum, uzun olsa kesin fark ederdim.
Bilmiyorum igrendim her seyden

Peki kocasına söyleyelim dedin mi eşine, ne tepki verdi?

Kadini ben aramazdim cunku esime guvenim tamdi.
Ben de onu dedim zaten konum boyunca bu kadin neyden cesaret aldi da yazdi.
Engellersen esini arar asigiz derim demis ben kendim birakicam demis. En son ayrilik mesaji atti iste.

Kocasına söyle eşini dövsün de aklı başına gelsin seni bu kadar üzdü başta engellemedi haketti

Eşine hiç güvenme derim. kendinden emin olan adam vızır vızır ağlamaz !

ergen muhabbeti gibi bir konu.

telefonundan engellemiyor o kadına ayıp olur diye nasıl ince fikirli bir kocanız var,

ama koca kişisi karısına ayıp ediyor siz de muazzam sabır sahibiymişsiniz maşallah.

madem kadınla gerçekten bir münasebeti yok, o zaman takacaktı sizi koluna buluşma yerine birlikte gidecektiniz !

eşiniz kadından neden korkuyor ki !!!!

eşim kendini ekleyen bayan arkadaşlarını asla kabul etmez. hatta ben ya okul arkadaşın değil mi kabul etsene bu kadar geri kafalı olma derim. gerek yok der. bunları duyunca eşimi eleştirmekren vazgeçsem iyi olur. lise arkadaşı ayağına gidip gizlice buluşmakta ne demek! bizler yapsak namus şeref kendileri yapınca ne var bunda abartıyorsun bıktım kıskançlıklarından oluyor. . ah bu erkekler...

Kadin arayip seni seviyorum aklimdan cikaramiyorum demis. Bir kez bulusalim baska bisey istemiyorum demis. Beni engellersen durmam dayanamam ben herkese askimizi ilan ederim demis. Esim de o yuzden engellemedigini soyledi ve bulusmaya benle giderse kadinin orda yalan yanlis seyler demesonden korkmus. Bulusup agzina geleni sayip kurtulcagini dusunmus. Bana anlattiklari bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…