- Konu Sahibi Starshine91
Kocasına o mesajları atsanız, buluştuklarını deseniz iyi olur. Adam sonra kocanızı bir güzel dövse :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda degistirceksin kapinin kilidini atacaksin esslyalarini da pencereden ne hali varsa gorsun ondan sonra. Pis herif
Kocasına o mesajları atsanız, buluştuklarını deseniz iyi olur. Adam sonra kocanızı bir güzel dövse :)
Erkeklerin klasik akli yetmediginde verdigi cevap: sen psikopatsin, saygisizsin, tedavi olman lazim...Benim yuzume bakamaz dedim. Bi de gecti beni nelerle sucladi. Ben tedavi olmaliymisim..defolsun gelmesin bi daha. Igreniyorum
Derin arkadaşlık nedir yahu? Gizli buluşmayı mi gerektirir. Kocası biliyor mu acaba bu pek derin arkadaşlığı?Bizim derin bir arkadasligimiz
Öncelikle sakinliğinizi korumaya çalışmanızı öneririm öfkeyle kalkıp haklıyken haksız duruma düşmenizi istemem gelince bağırıp çağırmak yerine bir dinleyin bakalım kendini nasıl savunucak ? Açıklaması neymiş ?
Konuşarak halledilcek birşeyler vardır elbet hemen kötü şeyler düşünüp kurmayın siz cevap alamadıkça kurmaya başlıyorsunuz ister istemez bu da daha çok sinirinizi bozuyor ..
umarım sorun ne ise hallolur ..
iyi akşamlar![]()
Naptin ?Anlattıkların kafamda eski anılarımı canlandırdı. Benim bi sevgilim vardı. Onun da eski bi sevgilisi vardı. Bu kız aynı senin konundaki kadın gibi benimkine mesaj atar dururdu. Şarkı sözleri vs.. Ben krizler geçirirdim. Benimki oralı olmazdı. Silmezdi, engellemezdi, tepki vermezdi. Sessiz kalmanın en caydırıcı yöntem olduğunu iddia ederdi.
Velhasıl kelam aradan geçen yıllar sonra ben anladım ki bunlar arada buluşuyorlarmış. Patladım tabi. Aldığım tepki senin aldığın tepkinin aynısıydı. Suçlu insanın bi de güçlü çıkması, zeytinyağı gibi üste çıkması. Türkçede daha birçok deyim var bu gibi insanları anlatmak için. Ben çok aldatılmışım. Çok kandırılmışım. Eşini bilemem tabi ama anlattıkların bana o ilişkimi hatırlattı. 1- Tepkisiz kalınan mesajlar 2- Gizlice görüşmeler 3- Yüzleşince verilen tepkiler (kırma dökme, çekme gitme, bağırma çağırma)
İnşallah çözersin en kısa zamanda bu sorunu. Ve umarım altından korktuğun gibi bir şey çıkmaz.
Not: Ben intikamımı çok feci şekilde aldım. Darısı isteyen herkesin başına.
Derin arkadaşlık nedir yahu? Gizli buluşmayı mi gerektirir. Kocası biliyor mu acaba bu pek derin arkadaşlığı?
Anlattıkların kafamda eski anılarımı canlandırdı. Benim bi sevgilim vardı. Onun da eski bi sevgilisi vardı. Bu kız aynı senin konundaki kadın gibi benimkine mesaj atar dururdu. Şarkı sözleri vs.. Ben krizler geçirirdim. Benimki oralı olmazdı. Silmezdi, engellemezdi, tepki vermezdi. Sessiz kalmanın en caydırıcı yöntem olduğunu iddia ederdi.
Velhasıl kelam aradan geçen yıllar sonra ben anladım ki bunlar arada buluşuyorlarmış. Patladım tabi. Aldığım tepki senin aldığın tepkinin aynısıydı. Suçlu insanın bi de güçlü çıkması, zeytinyağı gibi üste çıkması. Türkçede daha birçok deyim var bu gibi insanları anlatmak için. Ben çok aldatılmışım. Çok kandırılmışım. Eşini bilemem tabi ama anlattıkların bana o ilişkimi hatırlattı. 1- Tepkisiz kalınan mesajlar 2- Gizlice görüşmeler 3- Yüzleşince verilen tepkiler (kırma dökme, çekme gitme, bağırma çağırma)
İnşallah çözersin en kısa zamanda bu sorunu. Ve umarım altından korktuğun gibi bir şey çıkmaz.
Not: Ben intikamımı çok feci şekilde aldım. Darısı isteyen herkesin başına.
Naptin ?
Resmen aynisi.
Once mesajlar basladi. Bi anda kadin isini gucunu birakip buraya geldi. Mesela ondan onceki gun de isi var diye gidemedi ama ben bilmiyorum belki o gunde bulustular.
Sonra engellemedi..neden ????? Neden engellemedi???
Kadin da yazdi yazdi. Ayrilik mesaji atti resmen ve hala engellemedi.
Naptin nasil aldin????
Sizi üzmek istemem ama. Kadın o gün buluşalım dediğinde eşiniz yanında sizin olduğunuzu çaktırmak için bile tamam o zaman starshine ile geliriz bile demiş olabilir.Canim cevap su : bulusmuslar. Ama ben kizacagim icin bana soylememis. Cunku ben kiskanclik yapacakmisim. Onu arkadasina rezil etmisim. O gun bana esimle gelecegiz diyince kadinin isi cikti dedi. Sonrasinda ogrendim ki bulusmuslar. Neden ben gelemedim dedim ?son dk kadinin isi bitmis de oyle olmus. Inan bugune kadar ne kiskancligim oldu ne baska biseyim. Ki su olayda bile bellidir kadin gunlerdir suna devam ediyor ben de esim yazmiyo diye guveniyorum.
Cok iyi yapmisiniz boyle adamkara biyle seyler mübahtir aldatanlar keske hep yalniz kalsa böyle kırdıkları kalbin bedelini anca öderlerKonu sahibinin konusunu gasp etmek istemem ama kısaca anlatayım. Bahsettiğim bu kız yüzünden (başından beri haklı olmama rağmen) bana uygulamadığı psikolojik şiddet kalmamıştı. Bana hiç vurmadı ama trafik lambasına vurduğunu hatırlıyorum (telefonunu karıştırdığım için). Tartışmayı öyle noktalara getirirdi ki ben özür dilemek zorunda kalırdım (buluştuklarını öğrendiğimde bile). Karakterimin tam oturmadığı yıllardı, ilk ciddi ilişkimdi, onsuz yapamam sanıyordum (sonra kimler geldi kimler geçti tey tey). İyi zamanlarımızda ona hep derdim ki seni hiç ummadığın bi zamanda terk edicem.
Bundan sonrası belki gaddarlık gibi gelecek ama kendimce haklı sebeplerim var (yazsam destan olur) Bir gün babası kalp krizi geçirdi. O hastaneye gittiğinde ona onu çok sevdiğimi anlatan bi not yazdım. Ertesi gün de iki paragraflık bi maille 4 yıllık ilişkimizi bitirdim. Mailde böyle manipülatif, böyle yalancı, böyle egoist biri olmaya devam ederse yalnız öleceğini yazdım. Telefonlara çıkmadım, mesajlara cevap vermedim. Bıçak gibi kestim. Askere gitmesine 10 gün vardı.
Ortak arkadaş çevremiz sebebiyle haberini alıyorum hala. Hala yalnız. Neredeyse 40 yaşında. Acınası bi adamdı hala da öyledir eminim. Hayatta nefret ettiğim tek insandır. Umarım öyle kalır.
Off yalnız amma rahatladım. Sağolun sayenizde. Konu sahibi kusura bakma. Hakkını helal et :)
Üzgünüm ama bence onlar yatak arkadaşı.Resmen aynisi.
Once mesajlar basladi. Bi anda kadin isini gucunu birakip buraya geldi. Mesela ondan onceki gun de isi var diye gidemedi ama ben bilmiyorum belki o gunde bulustular.
Sonra engellemedi..neden ????? Neden engellemedi???
Kadin da yazdi yazdi. Ayrilik mesaji atti resmen ve hala engellemedi.
Naptin nasil aldin????
Ben bir şeyi çok merak ettim gece on ikide bir de eşine mesaj atarken Bu kadının kocası nerede
Üzgünüm ama bence onlar yatak arkadaşı.
Kocanın çıldırması, kadının yüzsüzlüğü.
Normal arkadaşlıkta bunlar olmaz