Esimin derdi ne ??

çok çok benzer bir olay yaşadım ve eşime yazdıgı son mesaja ben cvp verdim dedim ki ;
ben onun eşiyim numaram da bu .... artık yazacagın seylerı bana yazarsın, çünkü seni ondan engelliyorum yazdım ve engelledım :)

Dun gece geldi sabaha kadar uyumadik.
Agladi,yalvardi. Kadin bunu aramis asik oldugunu soylemis. Icinden atamadigini, aklindan cikaramadigini soylemis. Kapatmis kufretmis esim,eger gelmezse bulusmaya beni arayacagini soylemis. Gittim 10 dk durdum olmayacak beni rahat birak demis. Elini kurana basti, yeminler etti. Agladi kopek gibi pisman oldugunu bana soylemesi gerektigini vs vs
Bana niye soylemedin dedim,kapansin istemis konu. O zaman kadini niye engellemedin dedim ? engelleme beni ben hayatindan cikcam, engellersen dayanamam ararim demis herkese asik oldugumuzu soylerim demis. Korkmus cevap da yazmamis. Telefonun dokumune baktim bir kez konusmus o numarayla 3 dk
Sabaha kadar kavga ettik konusmalar aglamalar. Ise de gitmedi gec gitti. Is de olacagi saat ara dedim kadini.
Eger tek bir kelimeyle esim yanimda dersen bir dakka durmam dedim.

Kadini aradi acti hemen. Isteyim cok konusamicam dedi es.
Kadin basladi noldu, bana mi kaldin igrenc igrenc.
Esim delirdi bagirdi Allah senin belani versin Defol vs dedi
Kadin da bana bi sans ver de , arkadas gibi devam ederiz ama ben sana cok asigim kimse duymaz da. Karina bisey belli etmem de yalvardi resmen.
Esim cildirdi. Sen cildirdin mi biz bulustuk ben sana demedim mi olmyacak diye dedi. Defol git dedi. Kadin da o zaman karina bana ne kdr asik oldugunu anlatcam dedi. Esim telefonu parcalayacakti. Kocandan da mi utanmiyosun seref... Kadin da kocama da bana asildigini soylerim dedi.
Esim kufrede kufrede kapatti.

Isten aradilar gitmek zorunda kaldi.
Beynim durdu dusunemiyorum. Biz yeni evliyiz asik olarak evlendik. Bugune kadar ne bir yalanini gordum ne baska bisey.
Ama aldatmasa bile bulusmamasini soylememesi benim guvenimi kirdi. Aptal gibiyim su an. Hic bisey dusunemiyorum.

Himmmm.burda bikac kisi geri donunce af dilicek demislerdi ins strayeji yapmiyordur ama bence bu kadinin kocasinin haberi olmasi taraftariyim cunku kadin dedigi gibiyse birakmaz

Sen zaten eşinle görüştüğünü biliyordun.
Kadının seni aramasından niye korktu eşin?

Arasa, iftira atsa bile eşin sana izah ederdi, inanırdın.

Evli kadın, başka erkeğe aşım diye ilan etse, erkeğe bir şey olmaz, kadına olur.

İnandırıcı gelmedi.

Sen eşini tanırsın sonuçta.

Ben bulustuklarini bilmiyodum. Kadin beni arayip birbirimizi seviyoruz diyecekmis. Bilmiyorum hic bisey. Mal gibiyim

Dün gece senin üstüne yürümek yerine bu açıklamayı yapabilirdi.

Bence kadınla danışıklı döğüş yapıyorlar. Tüm gece bence plan yaptılar.

Kadının kocasına söyle bence. Ak kara ortaya çıksın.

Ben bulustuklarini bilmiyodum. Kadin beni arayip birbirimizi seviyoruz diyecekmis. Bilmiyorum hic bisey. Mal gibiyim
Dün sen aradın ve söyledi.
Kadının sözünden çok kocanın yalanı yıktı seni değil mi?

Yalan söylemesine gerek yoktu.

Kaydetmedik. Adam kriz gecirdi yanimda. Kufurler etti kadin hala bi sans dedi. Eger bu dogruysa o kadinin Allah cezasini versin benim huzurumu bu kadar bozdu. Bittim resmen.

güçlü dur S Starshine91
kocasını aldatmaya meyilli ahlak yoksunu basit bir kadının seni üzmesine izin verme. öyle mide bulandırıcı kadınları erkekler sevmez istemez. kocasını aldatan yarın başkasını da aldatır. sevgilisini de aldatır. kim inansın onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…