- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Starshine91
-
Gecmis olsun. Esin de istemis demek ki. Esas suc esinde.Elim ayagim titeiyor. Bulusmuslar aklimda her sey. O gun benim adimi duyunca vazgecti kadin. Aksaminda ses seda yok. Ertesi gun ben vazgecer dedim heralde karikaturler resimler.
Meger bulusulmus
Cok iyi demissin bencr kadin anlamistir evde sorun oldugunu bakalim bundan sonra ne olacak esin onu korursa kocasina soyle senin evliligindr sorun yaratti onunda kocasinin bilmeye hakki var
Kadının kocası biliyor muymus buluştukları ni
Su an olaylara disaridan bakamazsin, dolayisiyla saglikli bir karar da veremezsin. Soyle dusun. Ayni seyleri ben yasasam sana anlatsam, bana ne yapmami onerirdin?Elim ayagim titeiyor. Bulusmuslar aklimda her sey. O gun benim adimi duyunca vazgecti kadin. Aksaminda ses seda yok. Ertesi gun ben vazgecer dedim heralde karikaturler resimler.
Meger bulusulmus
Kadın sana anlatmakla tehdit etmiş olabilir ay numarasını ver kadının küfredeyim diyesin geldi ahlaksız pislikler
Şu an senin sakinleşmeni bekliyor sonra pişman ım art niyetim yoktu beni af etler gelecekDefoldu evden resmen kacti baska bisey degil. Resmen kacti. Yaziklar olsun.
Su an olaylara disaridan bakamazsin, dolayisiyla saglikli bir karar da veremezsin. Soyle dusun. Ayni seyleri ben yasasam sana anlatsam, bana ne yapmami onerirdin?
Esin bulusmus, mesajlasilmis, bulusmak icin gorusulmus.
Mesajlarin goruntusunu al birsekilde.
Esin bulisurken rezil olmamis da sen soyleyince mi rezil olmus? Pess ya.
Aldatan erkegin klasik yalanlari...Neler dedi bana. Ben onu arkadasina rezil etmisim. Normal olsaymisim soylermis ki bugune kadar kiz arkadaslarina karismisligim yok bu kadinin anormal mesajlarina da musadee edecek kadar genis degilim. Bana soylicekmis de ben kavga cikaririm diye soylememis.o zaman neden ben de gitmedm,madem bulusulcakti dedim. Son dakka habrr almis bana da haber verememis. YALAN.
Bunu yapan adam bir daha yapar. Karakteri bozuk cunku.
Bilmiyorum soylemistir kadin. Ama o mesajlardan haberi olamaz. Kimse musade etmez o kadarina. Siir yazmis siir.
Hic cevap gelmese normal mi kadinin boyle ayrilik mesajlari atmasi.
Yapti biseyler oldu sonra pisman oldu cevap vermedi ama engelleyemedi de. Baska bisey gelmiyo aklima.
Delirme bu her aldatilan kadina soylenen seyler. Cok bayat numaralar... artik baska laflar bulsunlar ya su erkekler...Bir kez yapmasi yeter. Asla affetmem. Resmen beni suclu yapti cikti gitti. Bu nasil bisey ya ????kiskanclik krizi geciriyormusum benim tedavi olmam lazimmis. Delircem
Utanmazlar erkekler yalan söylüyorlarsa bağırır paranoyak sizofrensin sen derler ama kadının kocası da bilsinBana cikarken iyi dusun yaptigin sacmaliklari. Kendine gel dedi. Bu nedir ya ? Bu nasil piskinliktir insan yalani cikinca hic mi utanmaz
Ne garip insanlar ya, ne arkadaşıymış rahatlığa bak.
Aldın mı mesajları eşinin telefonundan peki. Silmiştir belki şuan ???
Utanmazlar erkekler yalan söylüyorlarsa bağırır paranoyak sizofrensin sen derler ama kadının kocası da bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?