Esimin derdi ne ??

Aldim eve gelince hepsinin ekran goruntusunu aldim. Silmemis boyle bir rahatlik olur mu ya. Silerse ben niye sildin dicem cunku ondan silemiyo. Kadini arayacagimi hic dusunmedi. Yaziklar olsun
Valla madem bu kadar normal şeyler bunlar ara kadının kocasını anlat msjları da yolla bakalım kocası normal karşılayacak mı?

Sonra da kıçına tekmeyi basarsın

Bana sorarsan sen önce ne yapmak istediğine karar ver ona göre hareket et. Boşanmak var mı düşüncende

Ne oldu o gun ne konustular. Ne kadar ileri gittiler. Bu kadina niye cevap vermedi. Hepsini bilmek istiyorum.
Bosanmaz miyim ya bana yalan soyledigi gun eve cicek almis cicek. :((((( oyle sevindim ki o gun :(((((

Ne oldu o gun ne konustular. Ne kadar ileri gittiler. Bu kadina niye cevap vermedi. Hepsini bilmek istiyorum.
Bosanmaz miyim ya bana yalan soyledigi gun eve cicek almis cicek. :KK43:(((( oyle sevindim ki o gun :KK43:((((
Tipik suçluluk psikolojisi çiçek hediye hic olmadığı kadar sevecen ve iyi olma

Öncelikle sakinliğinizi korumaya çalışmanızı öneririm öfkeyle kalkıp haklıyken haksız duruma düşmenizi istemem gelince bağırıp çağırmak yerine bir dinleyin bakalım kendini nasıl savunucak ? Açıklaması neymiş ?
Konuşarak halledilcek birşeyler vardır elbet hemen kötü şeyler düşünüp kurmayın siz cevap alamadıkça kurmaya başlıyorsunuz ister istemez bu da daha çok sinirinizi bozuyor ..
umarım sorun ne ise hallolur ..
iyi akşamlar :KK68:

Kavga etmek az kalir. Cildirdi. Bas bas bagirdi. Bana demedigi sey kalmadi.
Bende asksizmevsimsem kesin arkadaslikdan öte birsey var esiniz sizden gizli bulusuyor aradiginiz icin kavga ediyor baska bi kadin icin size bağırıyor böyle birsey olabilir mi lise de sevgililerdi desek yillar gecmis ama belli ki kadin unutamamis bence ekran resimlerini at bu kadinin esine birak karissin ortalik sonra da geç bi koseye seyret derim eşin tutusacak mi tepkisi nasil olacak

Back