- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi Starshine91
Hoşuna gitmiş belli rekabet ortamı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz egosunu tatmin ediyodur. Eşiniz engellemiyorsa siz konuşun kadınla? Ben olsam bende delirirdimKizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.
Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??
Ara kadını derdin ne senin yüzünden yuvam yıkılıyor ben de senin eşini aramaya karar verdim de bakalım ne diyecek2 saat birbirimizi yedik az once defolup gitti evden ( hic iyi degilim ((
Ara kadını derdin ne senin yüzünden yuvam yıkılıyor ben de senin eşini aramaya karar verdim de bakalım ne diyecek
Kadinin yazdigi 5 sayfa destanin ekran goruntusunu kendi telefonuna gonder. Kendine o goruntuleri mail at sakla. Ileride delil olarak saklamak icin. Belli ki bu kadin durmayacak. Bir sekilde kadini ara ve de ki yazdiklarini esine gonderdim haberin olsun de ve esine de gonder. Facebooktan bulup messengerdan gonderebilirsin. Bunu curet eden sonunu da dusunmustur bence. Madem bu kadar gozu donmus evliliginiz oryasina comak sokuyor, bitmis bir iliski icin essegin aklina karpuz kanugunu sokmaua calisiyor, sen de esine gonder yazdiklarini. Esin de beni arama yazma diyebilirdi. Demek ki o da bu durumdan memnun. Ve hala telefonlari birbirlerinde varsa gorusuyorlar demek ki. Bunun devami da gelir. Cunku esin buna dur demek istemiyor.
Suçlu psikolojisi.Normal bi bulusma benden neden gizlenir?ben oyle cok kiskanc bir kadin olmadim hic. Bi halt yemis bu adam evden kacip gitmesinden belli. Bi de giderken bana iyi dusun bi sacmalik yuzunden hayatimizi zehrettin dedi. Hic normal degildi tavirlari
Kadina ne dedin ne cevp verdi ve esin sorun olmasa bukadat delirmezdi belliki bisey var bence kendini suclama ne cikicaksa ortaya ciksin suclu sen degilsin
Bir de bulusmuslar mi? Hakli konumuna cikmak icin aldatan her erkegin klasik tavri. Cildirmis gibi yapip evi terk etmek ki geri dindugunde affet ben abarttim galiba, aranizda bir sey yokmus anladim demen icin. Seni sindirmeye calisiyor. Aldatan her erkegin yaptigi tavir nu sasirma. Daha sonra da kiskanc ve ruh hastasi olmakla suclarlar... oysa onlar hep guya sutten cikma ak kasiktir, kiskamc olan kadindir...esin hic de masum degil. Hatasini ort bas etmeye calisiyor.Kadin buraya geldiginde benim adimi duyup vazgectigi gun, o gunun aksami bulusmuslar. Ben bunu o kadindan ogrendim.
Esim gelince direkt sordum, ben kiskancmisim o yuzden yalan soylemis. BEN ANLAMADIM BEN GITSEM NOLURDU? kadini aradigimi ogrenince cildirdi resmen. Bagris cagris..onu hic boyle gormedim ben. Defoldu simdi kaldim boyle evde((((
Tam.ben diyecektim suclu ve uste cikmaya calisiyor bence kadina soyle madem.ben kiskancim bunu esine anlaticam eger oda kiskanmazsa ben abartiyorum kabul edicem de
Cok iyi demissin bencr kadin anlamistir evde sorun oldugunu bakalim bundan sonra ne olacak esin onu korursa kocasina soyle senin evliligindr sorun yaratti onunda kocasinin bilmeye hakki varKadina dedim ne demek o mesaj ?ne demek siir. Derin bi arkadasliklari varmisssssss
Bulusmusslar ondan sonra merak etmisss.
Adimi duyunca isinin ciktigi gun mu dedim. Ondan sonra musait olmus. Delirdim duyunca. Saydirdim kadina sakin makin kalamadim. Evli barkli kadinin evli adama yazcagi mesajlar degil dedim. Hadsiz dedim. Hatirlamiyorum bile suan
Kadının kocası biliyor muymus buluştukları niAradim kadini.Bulustuk ondan sonra ses gelmeyince yazdim dedi.
O gun esimle gelcez dedigi gun tekrar aramis pislik. Ve bulusmuslar.
Kadina da o gunden beri yazmamis kadin da merak ettim diyo telde yuzsuz yuzsuz.
Bana gelmis bulustuk diyo bugun. Ne demek ya ? normal bi bulusmaysa benden neden sakladi?(((
Bir de bulusmuslar mi? Hakli konumuna cikmak icin aldatan her erkegin klasik tavri. Cildirmis gibi yapip evi terk etmek ki geri dindugunde affet ben abarttim galiba, aranizda bir sey yokmus anladim demen icin. Seni sindirmeye calisiyor. Aldatan her erkegin yaptigi tavir nu sasirma. Daha sonra da kiskanc ve ruh hastasi olmakla suclarlar... oysa onlar hep guya sutten cikma ak kasiktir, kiskamc olan kadindir...esin hic de masum degil. Hatasini ort bas etmeye calisiyor.