Esimin derdi ne ??

Kadınla ile time geç, arama mesaj yazma kocama bir daha, yoksa ailene de kocama da gösterecek bu mesajların hepsini de.

Ya resmen artik derdim kadin degil. Esim.
Esimin gereksiz rahatligi ve piskinligi.
Istiyorum ki o engellesin gerekirse ben de ararim.
Cok sagolun tavsiyeniz icin.
Eşinizin keyfini be,etmeyin bence hiç
Belki sizin kiskanmaniz da onun hoşuna gidiyor olabilir
Egosunu öyle tatmin ediyor
Direk kadını arayın.
Tüm mesajlarının bende kayıtlı, size tazminat davası açarım yuvam yıkılırsa deyin

Kadina haddini bildirmem lazim. Dogru soyluyosunuz esime kalsa boyle devam edecek

Kizlar numarasini almistim kadinin arasam mi yoksa bu aksam esimin engelleyip engellemeyecegine mi baksam. Engelemezse resti cekerim. Yardim edin
Engelle engelleme kavgasina bence daha girme.. arkadassa sen bu kadinla tanisiyo olman lazim ara bakalim.bi aba altindan sopayi goster ne dicek..

Engelle engelleme kavgasina bence daha girme.. arkadassa sen bu kadinla tanisiyo olman lazim ara bakalim.bi aba altindan sopayi goster ne dicek..

Canim iyi ki yazdin kafayi yicem. Elim telefona gidip gidip duruyor. Arasam mi aramasam mi rezil etsem mi.
Engellemeyecek dun rezil ettim olay cikardim engellemedi adam. Ben bu kadini bir kez gordum o da dugunumde. Baska da gormedim.

Egosunu tatmin ediyor kocanız. Ara kadını bir güzel benzet. Eğer uzak durmazsa dava açacağını söyleyin. biliyorsunuz 2.kadınada dava açılıyor. Çok sert ve kararlı olun onu rezil edeceğinizi bilsin ahlaksız kadın.

Dayanamicam aricam. Ne zamandir atiyor mesajlari,gecenin 12sinde 1inde.
Esim cevap yazmiyor dye guvendim ama kadin resmen bundan cesaret aldi. Cok haklisiniz

Oyle demek yerine cevap yazmadi. Normal mi ya ??

Cevap yazmaması büyük sıkıntı
Evde olmadığı bir zaman ya kusura bakma falan diyecektir büyük ihtimal
Belli ki kıramayacağı biri
Ne yapardıma gelince, yuttururum o telefonu, pişkinliğin bu kadarı da fazla

Gururu okşanıyordur.. Paylaşılamadığını hissediyordur..

Umursamıyormuş gibi yap. Lafı açılsa bile omuz silk "ne yaparsan yap umurumda değil artık hastalık derecesinde takıntılı bir kadın demek ki" de..
Büyüsü de bozulur zamanla..

Ya disarda ariyosa kusura bakma diyosa bir insan bu kadar cevap verilmemesine ragmen hala yazmaya devam eder mi?
Bi de askina karsilik bulamamis gibi sayfalarca bize noldu demesi. Valla cildircam. Nerden buluyo bu cesareti

Canim inan ben de umursamadim senin dedigin gibi gunlerce. Kadin siir yazip gondermis biz hala engelleyemiyoruz niye kadina ayip olacak. Ne halt yiyo bu adam.
Tamam gururu oksandi kendince ama benle arasi cok kotu bu mevzu yuzunden. Onu nasil goze alir onu cozebilmis degilim.

Valla benim de kadını arayasım geldi :) Ara bence kadını hayırdır eşin geceleri çalışıyor mu senin , canın sıkılıyorsa bana mesaj atıp , beni arayabilirsin de !!!

Bence kadını arama.
Muhtemelen seni kocana şikayet eder ve yine kocanla kavga edersiniz.

Eğer çocuğunuz yoksa aradan çekil, aşıklar kavuşsun.
Ama önce ortalığı yak. O mesajları kadının olduğu sosyal hesaplarda, kadını kocasını sülalesini ve kendi kocanı etiketleyerek rezil et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…