- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.320
- 798
- Konu Sahibi Starshine91
-
Kadınla ile time geç, arama mesaj yazma kocama bir daha, yoksa ailene de kocama da gösterecek bu mesajların hepsini de.Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.
Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??
Kadınla ile time geç, arama mesaj yazma kocama bir daha, yoksa ailene de kocama da gösterecek bu mesajların hepsini de.
Eşinizin keyfini be,etmeyin bence hiçYa resmen artik derdim kadin degil. Esim.
Esimin gereksiz rahatligi ve piskinligi.
Istiyorum ki o engellesin gerekirse ben de ararim.
Cok sagolun tavsiyeniz icin.
Eşinizin keyfini be,etmeyin bence hiç
Belki sizin kiskanmaniz da onun hoşuna gidiyor olabilir
Egosunu öyle tatmin ediyor
Direk kadını arayın.
Tüm mesajlarının bende kayıtlı, size tazminat davası açarım yuvam yıkılırsa deyin
Engelle engelleme kavgasina bence daha girme.. arkadassa sen bu kadinla tanisiyo olman lazim ara bakalim.bi aba altindan sopayi goster ne dicek..Kizlar numarasini almistim kadinin arasam mi yoksa bu aksam esimin engelleyip engellemeyecegine mi baksam. Engelemezse resti cekerim. Yardim edin
Engelle engelleme kavgasina bence daha girme.. arkadassa sen bu kadinla tanisiyo olman lazim ara bakalim.bi aba altindan sopayi goster ne dicek..
Engelle engelleme kavgasina bence daha girme.. arkadassa sen bu kadinla tanisiyo olman lazim ara bakalim.bi aba altindan sopayi goster ne dicek..
Egosunu tatmin ediyor kocanız. Ara kadını bir güzel benzet. Eğer uzak durmazsa dava açacağını söyleyin. biliyorsunuz 2.kadınada dava açılıyor. Çok sert ve kararlı olun onu rezil edeceğinizi bilsin ahlaksız kadın.
Ara çekinme o çekinöiyorsa sen üstüne git. Edepsiz bildir haddiniDayanamicam aricam. Ne zamandir atiyor mesajlari,gecenin 12sinde 1inde.
Esim cevap yazmiyor dye guvendim ama kadin resmen bundan cesaret aldi. Cok haklisiniz
Oyle demek yerine cevap yazmadi. Normal mi ya ??
Cevap yazmaması büyük sıkıntı
Evde olmadığı bir zaman ya kusura bakma falan diyecektir büyük ihtimal
Belli ki kıramayacağı biri
Ne yapardıma gelince, yuttururum o telefonu, pişkinliğin bu kadarı da fazla
Gururu okşanıyordur.. Paylaşılamadığını hissediyordur..
Umursamıyormuş gibi yap. Lafı açılsa bile omuz silk "ne yaparsan yap umurumda değil artık hastalık derecesinde takıntılı bir kadın demek ki" de..
Büyüsü de bozulur zamanla..
Bence kadını arama.Canim inan ben de umursamadim senin dedigin gibi gunlerce. Kadin siir yazip gondermis biz hala engelleyemiyoruz niye kadina ayip olacak. Ne halt yiyo bu adam.
Tamam gururu oksandi kendince ama benle arasi cok kotu bu mevzu yuzunden. Onu nasil goze alir onu cozebilmis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?