Esimin derdi ne ??

tüm konuyu okuman lazım
veya sadece konu sahibinin mesajlarını oku
konu bambaşka bir hal almış maalesef

tüm konuyu okuman lazım
veya sadece konu sahibinin mesajlarını oku
konu bambaşka bir hal almış maalesef
Hepsini okudum tamam orta da bi şahibeli durum var kör değilim ama işte bu diğer kadın çok fena benim anladığım kadarıyla bu kzı karşısında pasif kalmış balla benim kocama atacak öyle şiirler gece mesajları aklını alırım

Aldatıyormuş zaten adam. Lise arkadaşı falan değilmiş, iş yerinden bir kızmış. Konu sahibi telefon numarasından kızı tespit etmiş. Ayrıca, adamın kredi kart ekstresine göre, çiçek aldığı gün kız sosyal medyada aldığı güzel çiçeklerden bahsetmiş, kızın check-in yaptığı otelde, o tarihte adamın kredi kartı harcaması varmış. Bir de, konu sahibinde bu durumlardan dolayı stres kaynaklı yaralar çıkmış ve adam bunları kastederek konu sahibinin aldatılmayı hakettiğini söylemiş. Hala ayrılmamaları gerektiğini mi düşünüyorsunuz?

Ben bu kadarını okumamıştım Rabbim yardımcı olsun Allah onları bildiği gibi yapsın bir kadın bir kadına bunu nasıl yapıyor anlamıyorum

bi gelişme var mı? konuya yorum yazmamıştım ama ben de merak ediyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum

Konuyu en başından beri takip ediyorum.Allah seni tez zamanda bu kötü oyundan üzüntüden kurtarsın inşallah.Bir gün hepsi geçecek.Kendine dikkat et her şeyin sebebi stres üzüntü.Senden önemli hiç bir şey yok.Dualarım seninle kalbini temiz tut...

yazışmaları konuşmaları bir şekilde kopyala sende dursun git aç boşanma davası evlilik içinde zinadan herşeyini alırsın adamın bakalım o zamanda kadın adamı istiyomu

pazartesi gecesinden sonra hiç giriş yapmamış konu sahibi .Sizi merak ediyoruz. anlaşılan gelişmeler var.inşallah sizin leyhinize işliyordur herşey..

yazışmaları konuşmaları bir şekilde kopyala sende dursun git aç boşanma davası evlilik içinde zinadan herşeyini alırsın adamın bakalım o zamanda kadın adamı istiyomu
Hiçbir şeyi alamıyor maalesef çünkü zina suç kapsamında değil.. Bir komşum aleni bir şekilde yakaladı otel odasındaki çıplak resimlere kadar ama hiçbir şey olmadı sadece ilk celsede boşandı o kadar.. Kadına dava açtı pişkin kadın da ona dava açtı utanmadan.. Adam bir de düğün yaptı nispet gibi. Zina suç kapsamında olmadıktan sonra hiçbir şey olmuyor maalesef.

zina suç olmaktan çıktı diye biliyorum

S Starshine91
Gerçekten çok üzüldüm.
Ama yine de her kötü olaydan bir hayır çıkarmak adına,sevindim de.
Çoluk çocuğa karışmadan foyası çıkmış ortaya.
Anlamadığım neden evlendi adi herif.Neden yapar bir insan bunu?!

Ve ben bundan sonrası için size tüm kalbimle mutluluk ve sağlık diliyorum.
Allah kalbinize ferahlık versin.İşiniz gücünüz rast gitsin bu karanlık günleri en az yara ile atlatın inşallah.
Herkes kendine yakışanı yapar.
Siz iyi bir insan,dik duruşlu bir kadınsınız belli.
Kendinizi fazla yıpratmayın,umut her zaman vardır.Yeniden ayağa kalkacak,yeniden gülecek,sevecek,"iyi" olacaksınız.

Ahh diyenin ahı yerde kalmaz. Siz yolunuza bakın. Mutlu olabiliyorlarsa olsunlar... Bir kenara çekilin ve seyredin. Sevgiler.

zina suç olmaktan çıktı diye biliyorum
Yani bu yazacagima kizan cok olacak ama gözümüzün önünde bile yapılıyor bir sey demiyoruz..iyice pasiflestik artik..iki sevgili sokak ortasinda birbirine yapisip neler yapiyor donup ne yapiyorsun dediginde suçlu oluyorsun baktigin icin..bari küçük cocuklarin psikolojisini düşünüp yapmasalar

Sokakta, caddede, parkta vs. Opusmek,sarilmak toplum ahlâkını bozmaz ve cocuklara da zarar vermez. Ama hane icinde ya da toplum icinde siddet, küfür, taciz toplumdan da cocuktan da cok sey alip götürür...

Sokakta, caddede, parkta vs. Opusmek,sarilmak toplum ahlâkını bozmaz ve cocuklara da zarar vermez. Ama hane icinde ya da toplum icinde siddet, küfür, taciz toplumdan da cocuktan da cok sey alip götürür...
Yani siz disarda opusen bir çift gorunce cocuguz bakinca rahatsiz olmuyor musuz..himm belkide örnek cift diyorsunuz..peki sizin el kadar cocugunuz onları gorup arkadaşıyla bunu yapmayacak mi..iki tane 5 yasindaki cocugu öpüşürken gorurseniz sasirmayin derim..cocuk bunlar..cocuklarda cinsel egitim ve mahremiyet az okuyun öğrenin..parkta sokakta olacak isler degil.

Ben zaten egitimciyim. Ve biliyor musunuz bizim ulkemizde cinsellik tabu oldugu ve yikilamadigi sürece cok şeye mahkumuz. Cocucugu korumak ve egitmek icin askin gizlenmesine degil anlatilmasina ihtiyacımız var. Emin olun anlatıldığı zaman cok iyi anlıyorlar ve dogruya yoneliyorlar. Ama ebeveynler anlatmak ve iletisim kurmak yerine tepki göstermeyi tercih ettigi zaman cocuklarda sapmalar meydana geliyor.

Neyse sonuc olarak ayni minvalde degiliz. Saygi duyarım, farkli konu uzerinden gidip konu sahibine saygısızlik yapmak istemem. Iyi gunler dilerim.

Konunuzu baştan sona okudum ve çok üzüldüm. Şükür ki çabuk anlayıp pes etmeyip sonuna kadar araştırmışsınız. Allah tez zamanda kurtarsın onların yaptığını da yanlarına bırakmasın. Umarım bugünleri çabuk atlatıp güzel bir geleceğe adım atarsınız herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…