- Konu Sahibi Starshine91
-
Versin ki nasil versin.
Su evliligim boyunca beni aldatmis otellere gitmis cicekler almis. O kadin bunu orda burda paylasmis. Benim o pislikle duggn resmimi begenmis o da darisi basina demis.
Bu kadar olur mu ya ? Boyle aldatmak olur mu? Insan su kadar vicdansiz olur mu?
Eski halimi ozluyorum eski resimlerime bakip agliyorum hayat doluydum yine o gunler gelir mi bilmiyorum.
Canim beni nasil aptal yerine koymus. O hesap bilgilerine bakip o tarihe gittigimde otel degil de isletmenin adi yaziyodu internetten yazinca ismi cikti. Cicekciyi anlamayim diye de 2 tane siparis vermis.
O ciceklerin aynisini bende aldim.
Boyle bir sey olabilir mi insan bu kadar serefs.z olur mu.
Simdiye kadar bir kez bakmis degilim harcamalarimiza o kadar guveniyodum. O kadar aptaldim.
O bilgisayardan tabletten bi resim ciksa bi msaj ciksa benim icin o kadar iyi olacak ki.
Insallah canim insallah
Yuhhh bu ne ya, bu nasıl bir iğrençliktir... Cehennem denen yerin var olduğu için ne kadar şükretsek az. !Allah yardımcınız olsun.
Niye evlendi sorusunu İnan’ın bende merak ediyorum. Eskiden tanıdığım bi arkadaşım vardı bana anlattıkları karşısında şok olmuştum. iş arkadaşı evli bir bey aynı kurumda çalıştığı bir bekar bayanla gönül ilişkisi yaşıyormuş, sonra bayan başkasıyla evleniyor, sevgilisi ise gidip benim Arkadaşla birlikte nikahına katılıyor, sonra eşiyle tanıştırıp ailecek görüşmeye başlıyorlar, okadar samimi oluyorlarki birlikte tatile otele gidiyorlar vs. Düşününce ne ahlak yoksunu kişiler var, neyin kafası? Nasıl kişiliksizler, söyleyecek söz bulamıyorum. Konu sahibi Allah yardımcınız olsun, lütfen gelip sağlığınızın iyi olduğunu yazın , şuna yaşadıklarınız çok zor fakat hepsi geçecek, bu kötü günler gelecek güzel günlerin habercisi
Telefonlarda takip programı oluyor ya ondan yuklesen.en azından eşin tarafindan ne var ne yok anlarsın ki birşey olmasa eşin karşı tarafa tepki gösterir ve evli olduğunu bu durumun hoş olmadığını anlatırdı .üzülerek söylüyorum ki ya onun ilgisi eşinin hoşuna gidiyor ya da onunda ilgisi varKizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.
Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??
Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok
Guncelleme ; kizlar yardim edin cok igrenc bir oyunun icindeyim. Nasil ortaya cikaririm lutfen fikirlerinizi yazin.
Her seyi anlatiyorum uzun olacak ama anlamaniz acisindan
*esim dun gece telini sanki ozellikle evde birakarak gitti. O kadindan hic mesaj gelmedi onun yoklugunda
*eve gecenin bi yarisinda geldi,yurumus. Agladi yeminler etti, yalvardi,kopek gibi pisman oldugunu soyledi
* aciklamasi su aynen yaziyorum: kadin bunu aramis cok asik oldugunu soylemis, esim sinirlenmis kapatmis. Kadin bulusmak istemis eger gelmezse beni arayacagini herkese asik oldugumuzu soylerim demis. Esim de korkmus. Olmayacagini soylemek icin gitmis.
* kadin onu engellerse,yine dayanamayacagini herkesi arayacagini soylemis. Kendi kendine birakacagini soylemis. Esim de engelleyememis.
*bu sabah ise gitmedi, kadini ara dedim. Benim burda oldugumu da soyleme dedim. Aradi kadin piskin piskin cevaplar. Esime sen bana mi kaldin,bana bi sans ver. Arkadas kalmaya devam ederiz,karinin haberi olmaz. Karsiliginda esimden cok buyuk kufurler,sinir krizi.
*esim telefon konusmasi sirasinda esine soylerim demesine ragmen kadinin soyle,ben de bana asildigini soylerim dedi. Bu rahatlik nerden geliyor?
* sanki bu konusma bir oyun cunku fazla mukemmel. Ruh hastasi asik bir kadin ve piskinligi onun karsisinda magdur,masum ve cok ofkeli bir koca
* fazla mukemmel,hayatin olagan akisina uymuyor. Kadina sanki her gun arayip kufrediliyomuscasina rahat. Adam da magdur ama esinden gizli her turlu b.ku yemis bulusmus
* ayrica sabah teli arayinca kadin sak diye acti. Garip
*dun kadini ben aramistim. Bugun waptan engellenmisim. Garip
*dun teli evde birakmasi. Garip
*yine dun bana bunlari anlatabilecekken disari kacarcasina cikmasi garip
Ve daha garip olan cok sey var. Ilk basta olayin sokundan ve adrenalinden ve maalesef kocamin adam oldugunu zannederek inandim. Ama her sey cok sacma.
Igrenc bir oyundayim. Ortaya cikarmam lazim.
Syf 40. Oyle bir kadin yok. Aldatiliyorum.
Sanırım yorumları okumadınız,Telefonlarda takip programı oluyor ya ondan yuklesen.en azından eşin tarafindan ne var ne yok anlarsın ki birşey olmasa eşin karşı tarafa tepki gösterir ve evli olduğunu bu durumun hoş olmadığını anlatırdı .üzülerek söylüyorum ki ya onun ilgisi eşinin hoşuna gidiyor ya da onunda ilgisi var
Nasıl insanlar var ya başkası gidecekse hayatına evdekini istemiyorsan bosan sonra ne halt edersen et ama evdeki evde dursun cepte diğeriyle de günümü gun edeyimSanırım yorumları okumadınız,
Eşi maalesef o kadınla çok uzun yıllardır birlikteymiş, kadın lise arkadaşı filan değil aynı kurumdan iş arkadaşı adamın
Emdr nedir ilk defa duyuyorum nasıl bir tedaviS Starshine91
Tüm konuyu gözüm yaşlı okudum...
Mümkünse hemen EMDR terapisi yapan bir psikologdan destek alin.
Bu yasadiklariniza karşı sizi hissizlestirecektir. En azından bu konu aklınıza geldiğinde acı hissetmeyeceksiniz..
Umarım iyisinizdir.. Tüm duaların, iyi niyetlerim ve güzel düşüncelerim sizinle..
Emdr nedir ilk defa duyuyorum nasıl bir tedavi
Teşekkürler paylaştığın içinKonu sahibine saygısızlık olmasın diye konu dışına çıkmak istemem ama en azından konu sahibi dahil bir çok insanın bilgisi olsun diye özel mesaj yerine burdan yazacağım.
EMDR bir tür; hafızada bulunan travmatik olayları kulağa ve beyne gönderilen sinyaller eşliğinde nötürleme seklinde devam eden tedavi sureci.
Ilk bir kaç seans yaşadığınız anıları tekrar ve tekrar hatırlayıp çoğu zaman ağlama krizlerine giriyorsunuz (fakat bu kişiden kişiye değişiyor) sonrasında olayı normalleştirme ve o olaya ve kişilere karşı bir acı ya da üzüntü hissetmemeye başlıyorsunuz. Yani o kötü anılar artık sizi yerlebir edn anılar olmaktan çıkıp su icmek gibi hissiyatsız anılar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?