Esimin derdi ne ??

reziller
nasıl pislik insanlarmış be
madem o kadını istiyormuş neden senle evlenmiş
ikisi de şahsiyetsiz

Konuyu ilk defa bugün okudum altından böyle bir şey çıkacağına hiç ihtimal vermezdim...

Öncelikle çok geçmiş olsun, daha yeni evliyken görmeniz şimdi sizin için acı verici olsa da ilerisi için çok büyük şans olmuş...

Benim anlamadığım şey, madem o kadınla birlikteydi baştan beri niye sizle evlenmiş, nedir bu yalan dolan amaç ne?

Maddi anlamda destek mi sağlıyordunuz eşinize?

Allah yardımcınız olsun.
Niye evlendi sorusunu İnan’ın bende merak ediyorum. Eskiden tanıdığım bi arkadaşım vardı bana anlattıkları karşısında şok olmuştum. iş arkadaşı evli bir bey aynı kurumda çalıştığı bir bekar bayanla gönül ilişkisi yaşıyormuş, sonra bayan başkasıyla evleniyor, sevgilisi ise gidip benim Arkadaşla birlikte nikahına katılıyor, sonra eşiyle tanıştırıp ailecek görüşmeye başlıyorlar, okadar samimi oluyorlarki birlikte tatile otele gidiyorlar vs. Düşününce ne ahlak yoksunu kişiler var, neyin kafası? Nasıl kişiliksizler, söyleyecek söz bulamıyorum. Konu sahibi Allah yardımcınız olsun, lütfen gelip sağlığınızın iyi olduğunu yazın , şuna yaşadıklarınız çok zor fakat hepsi geçecek, bu kötü günler gelecek güzel günlerin habercisi

Yuhhh bu ne ya, bu nasıl bir iğrençliktir... Cehennem denen yerin var olduğu için ne kadar şükretsek az. !

Telefonlarda takip programı oluyor ya ondan yuklesen.en azından eşin tarafindan ne var ne yok anlarsın ki birşey olmasa eşin karşı tarafa tepki gösterir ve evli olduğunu bu durumun hoş olmadığını anlatırdı .üzülerek söylüyorum ki ya onun ilgisi eşinin hoşuna gidiyor ya da onunda ilgisi var

Sanırım yorumları okumadınız,
Eşi maalesef o kadınla çok uzun yıllardır birlikteymiş, kadın lise arkadaşı filan değil aynı kurumdan iş arkadaşı adamın

Sanırım yorumları okumadınız,
Eşi maalesef o kadınla çok uzun yıllardır birlikteymiş, kadın lise arkadaşı filan değil aynı kurumdan iş arkadaşı adamın
Nasıl insanlar var ya başkası gidecekse hayatına evdekini istemiyorsan bosan sonra ne halt edersen et ama evdeki evde dursun cepte diğeriyle de günümü gun edeyim

Allah sizin yardımcınız olsun. Güç kuvvet versin gerçekten çok üzüldüm ama hepimizin başına gelebilecek şeyler ben erkeklerden soğuyorum artık böyle şeyler duydukça

S Starshine91

Tüm konuyu gözüm yaşlı okudum...

Mümkünse hemen EMDR terapisi yapan bir psikologdan destek alin.
Bu yasadiklariniza karşı sizi hissizlestirecektir. En azından bu konu aklınıza geldiğinde acı hissetmeyeceksiniz..

Umarım iyisinizdir.. Tüm duaların, iyi niyetlerim ve güzel düşüncelerim sizinle..

Emdr nedir ilk defa duyuyorum nasıl bir tedavi

Emdr nedir ilk defa duyuyorum nasıl bir tedavi

Konu sahibine saygısızlık olmasın diye konu dışına çıkmak istemem ama en azından konu sahibi dahil bir çok insanın bilgisi olsun diye özel mesaj yerine burdan yazacağım.

EMDR bir tür; hafızada bulunan travmatik olayları kulağa ve beyne gönderilen sinyaller eşliğinde nötürleme seklinde devam eden tedavi sureci.
Ilk bir kaç seans yaşadığınız anıları tekrar ve tekrar hatırlayıp çoğu zaman ağlama krizlerine giriyorsunuz (fakat bu kişiden kişiye değişiyor) sonrasında olayı normalleştirme ve o olaya ve kişilere karşı bir acı ya da üzüntü hissetmemeye başlıyorsunuz. Yani o kötü anılar artık sizi yerlebir edn anılar olmaktan çıkıp su icmek gibi hissiyatsız anılar oluyor.

Teşekkürler paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…