Esimin derdi ne ??

Bana biraz planlı gibi geldi. Sanki ikisi anlaşmış boyle dcez boyle yapcaz oda anlamıcak gibi. Aklını karıştırmak istemem ama oyun oynuyorlar sanki sana dikkat et

Keşeke yeniden yazsan.ne durumdasın.
en son bir ay önce yazmışsın kimbilir neler yaşandı bu bir ayda....

BU ERkelerin aç gözlüğü ben olacak bilmem durumdan rahatsız olan erkek öyle saçma sapan tehditlere pabuç bırakmaz.bence eşiniz paylaşılamayan erkek olmak hoşuna gitmiş hangi erkek hoşlanmaz ki bu durumdantehlike yakın derim ve eşinize karşı tedbirli olun derim

arkadaşlar konu sahibi oyun bölümünde oyun oynamakla meşgul farkında mısınız?
yani konuyu açtığı döneme paralel olarak.

Çok üzgünüm çok çok üzgünüm senin adına. Bugün tamamını okudum anca idrak edebildim. Bu nedir bu nasıl bişeydir ya. Bak kimse birbirini tanımıyor ama hepimiz arkandayız yanındayız bu kadar kadın senin yanında unutma. Güç ol inatlarına güçlü ol. Son gelişmelerden de haberdar et bizleri seni merak ediyoruz ve seviyoruz.

canim uzulme ama onlar gorusuyodur da bulusuyodurda hatta bilmiyorum ileriside olablir. attigi hicbir adima guvenme esinin. engellemez hosuna gidiyor ve demekki gorusuyorki engelleyip silmiyor hadi onu gectim resti bile cekmiyor kadina. demekki umdugu biseyler var.allahin cezalari.allah aynisinida o kadina yasatsin

Onu da yaptim canim gizli cikti. Kapatilmis baskalarina. Allah razi olsun.
Cok uzuldum ya allahs ana sabır versın hasta olursun canım erıyıp gıdersın bırak kanıt manıtlada ugrasma esın sana ıyı davranıyorsada ınanma sneı bu hale dusurup sımdı guzellıkle yaklasmak nedır yenımı vıcdanı aklına geldı. o telefon konuslamarıda ocneden bırbırlerını temıhlemıs orgutlemısler ıste bak senı karımın yannda arıycam ac ıste sen benım pesımı bırakmayan psıkopat gıbı konus benı tehdıt et elımı kolumu bagla vs dıye daha ocneden planlar yapılmıs. nasıl uzuldum ya allah kımseyı bu duruma dusurmesın sanada bıran evvel yardımcın olsun rabbım. gozlerım doldu su halıne. nasıl mutsuzsundur esıne soyle benm artık senden bı acıklama bekldıgım yok dılekcemızı verelım bıtsın bu ıs ben bu supheyle evlılık yurtumek ıstemıorum de. oyunlarınzla tılkılıklerınzle yalanlarınzla basbasa kal.gızlı ılıskınızı acıga cıkarmaya calısmakla yoruldum benı bu hale getırdın allah senıde ıslah etsın de cek gıt naparsa yapsın sanada yazık. pekı esın ne gıbı bır psıkopat nebıleym sna zarar verırmı boyle bı durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…