Esimin derdi ne ??

Bu kadinin ailsi

Allah razi olsun senden. Akil sagligimla oynadi bu iki ahlaksiz.
Kurtuldum ben ne kadar sukretsem az. Ya bunu hic gormeseydim. Sukurler olsun.
Allah içine ferahlık versin canım.
Senin hiçbir suçun yok, sadece güvendin.
Herkes sevdiğine güvenir, inanır normali budur.
Anormal ve profesyonel yalancı olan koca kişisi. Merak etme, aldatan gün gelir aldanır.

Allah yardımcın olsun.

S Starshine91 - Bu kadarını beklemiyordum çok ama çok üzüldüm , içim acıdı senin için... Aldatılmak kadar yıkıcı bir duygu yok bu dünyada hele ki güvendiği , sevdiği insan tarafından. Lütfen şimdi aynaya bak ve gülümse , sen çok zeki , onurlu , güçlü ve güzel bir kadınsın... Öncelikle kocaman güzel bir yüreğin var ve bu kadar güzel bir yüreğe sahip olan bir insanın güzelliği yüzüne yansır her daim... Şu an üzgünsün , kırgınsın , öfkelisin o yüzden de hissettiklerin çok normal. Mahkeme sürecinden sonra lütfen bu adamı hayatında hiç var olmamışcasına sil , temizle , onun bataklığından hiçbir iz kalmasın geriye... Üzülme demek istiyorum ama anlamı yok bunun , üzüleceksin , ağlamak istediğin kadar ağla ama unutma ki bu senin yeniden varoluş sürecin ve ben inanıyorum ki Zümrüt-ü Anka kuşu gibi küllerinden yepyeni bir Starshine91 doğacak ve eskiden olduğundan çok daha güzel , çekici ve harika olacak... Canım umarım Rabbim içinde açılan yaralarına şifa olur , tez zamanda iyileşirsin. Şunu unutma bu dünyada ki hiç bir şey , hiç kimse senden değerli değil , önemli değil , sinir stres ve üzüntü insan sağlığını bozan en büyük etken bence , o yüzden gelecek güzel günleri düşün , anneciğini babacığını düşün , ileride kucağına alacağın minik meleklerini düşün ve kendine ciğeri beş para etmeyecek insanlar için eziyet etme. Gözlerinden akan tek bir damla yaşı bile hak etmiyor o şerefsizler. Kendine çok iyi bak , her zaman yanındayız.

daha önce de söyledim yine yine söylüyorum zaman geçtikçe acın içinde olgunlaşacak böyle bu tazelikte kalmayacak .Şimdiki gibi neden neden nasıl yapabildi diye düşünmeyeceksin inana bana,insanoğlunun herşeyi yapabilecek olduğunu kabullenceksin.İçin eskisi gibi acımadan acınla yüzleşebileceğini göreceksin Her kabul ediş senin bir adım daha iyileştğini gösterecek..Şuan öfken ve stresinden kimyan bozulduğu için sana uzak gelen tüm bu yazdığım şeyleri ortalık durulunca sırasıyla yaşayacaksın ve gerçekliğini göreceksin bak unutma bunu !

kendine acımayı hemen şuan bi kenara bırak.düzgün bir psikologdan ilk randevunu derhal al...Hayatta herşey insanlar için...konuş anlat dök içini ,zehrini kus, içinde bırakıp seni zehirlemesine izin verme...

Uzman yardımı unuttuğun kendini yeniden hatırlamanı sağlayacak. Bak bakalım ozman o adinin sana empoze ettiği kendini değersiz görmen beğenmemen kalacak mı? Uzman desteğini hafife alma.

Zehrini ona kusma hakaret vs.içeren mesajlar atma aleyhine kullanabilir..Bu olayın içindeki hayrı bikaç ay sonra öyle iyi göreceksin ki..hala söylüyorum okadar- okadar -okadar şanslısın kii !!!! sedece zaman arkadaşım, zaman...

Durumunuza çok üzüldüm gerçekten içim acıdı. Allah yardımcınız olsun. Ama lütfen “evet haklı çirkinim” düşüncesini atın bir kere kafanızdan. Ne demet çirkinim? Şu psikolojiyle ve böyle bir üzüntünün sebep olduğu o kaşıntılarla kim dünya güzeli olabilir acaba??? Ayrıca dış görünüşe göre evlilik mi olur? Erkekler çok mu süper de hep kadınlar harika olmak zorunda?!!! Bir kere bedensel ve duygusal olarak narin yaratılmışız ama yine de çok güçlüyüz. Yaşam boyu nelere katlanıyoruz kolay mı? Ve şu şekilci!!! erkeklerden nefret ediyorum kim olursa olsun. Kimse unutmasın ki bu işin yaşlılığı var tipleri kaydığında, enerjileri bitip elden ayaktan düşünce nolucak acaba? Hep genç kalacaklarını hep beğenileceklerini mi sanıyorlar. En önemlisi ölüm var, hesap var, ilahi adalet var. Bir insanı dış görünüşünden veya hastalığından dolayı küçümseyen ondan beter olur...

Toprağın altı kendini mükemmel erkeğim -mükemmel kadınım hayat bize güzel zannedenlerle dolu...ne bedenler ne egolar aldı kara toprak..Onlar nefisleriyle imtihan oldular ama imtihanlarını geçemediler..Sen ise belki bir mazlumun duasıyla belki anneciğinin hayır duasıyla yepyeni bir hayatın başlangıcındasın

O kadini da rezil edicem
Peki bana sonra ne dedi biliyo musun
Ben acinasi haldeymisim su tipimle aldatilmayi hak ediyomusum. Kimse benim gibi hastalikla kadina onun kadar dayanamazmis. Ben bunlar yuzunden hastalandim. Bu kadar adi iste

işin içinden çıkamayınca köp..k gibi saldırmaya seni yaralamaya çalışmış. lütfen o ne derse desin tahrik olup kendinizi üzmeyin. bu kadar kötü bir adam ancak o kadar kötü bir kadına nasip olurdu. intikamınızı alıp bırakın geriye. sakın o adam için bir damla gözyaşı döküp üzülmeyin. değmez!

Konunuzu başından beri takip ediyorum yaşadığınız olay çok zor. Ancak çok zekisiniz ve Allah yüzünüze gülmüş ki bu adı anilamayacak varlıkların pisliği ortaya çıkmış. Elbet uzuleceksiniz ki normal. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız. Daha güçlü olarak yeniden ayağa kalkacak sinüzit. Hep denir ya öldürmeyen acı güçlendirir diye. Umarım ilerde huzur dolu güzel bir hayatınız olur. O ikisini de bosverin Allah'ın hesabı şaşmaz.

Geçmişte aldatılmış biri olarak yaşadığın hayal kırıklığını buram buram hissediyorum ve anlıyorum..
Sana demiştim aklına mukayyet ol diye, bak o sana lazım, Allah için diyorum bak kendine iyi bak ki rezilliklerini ortaya çıkaracak gücün kuvvetin olsun. Ben çirkinim hastayım diyerek sadece kendini geriletirsin, aldatılmış olmak senin çirkinliğinden hasta olmandan değil karşıdaki kişinin adam olmayışından.
Şuanda doğal olarak iyi düşünemiyorsun,kadın güzel olabilir hatta çok çok güzel olabilir. Bu önemli bir detay mı gerçekten senin için? Kadın ahlaksız, yuva yıkan, utanmaz, arlanmaz,vicdansızın teki. Güzellik mi kaldı şu bahsettiğim sıfatlardan sonra. Düşmüş bi taraflarının derdine elin kocasıyla. Allah onları öyle bir yakacak ki pişmanlıklarında, hemde ölmeden.. sende ileride belki duyarsın.
O kocanada ne olacak biliyor musun? Önce pişkinlilere devam edecek, zırlayacak, sonra pislikleri ortaya çıktıkça dahada beter laflar edecek sana ama bunların hepsi onun beyin ve karakter eksikliğinden. Sonrada boşanacaksınız. Maddi manevi zarara uğramanın verdiği aptallıkla dolanacak etrafta, sonra bir yıl falan geçecek o sürede yine aklı estikçe gider kadına. Sonra o bir yıldan sonra herkes yuvasında mutlu mesut çocuğuyla yaşarken oda çekilecek kabuğuna, eskiden starshine ile bunu yapardık diyecek, alışkanlıklarını özlemeye başladığını hissedecek,ne yaptım ben Allahım al canımı diyecek. Böyle köpekler gibi pişman olacak ama. Bunları neden tek tek yazdım? Hepsini oku bil ve bu süreçte bunları görmek adına ayakta durup onu daha fazla yık diye. senin bu pişmanlıklardan belki hiç haberin olmayacak,ama bunların hepsini teeek teeeek yaşayacak.
Aynı binada oturduğum dayım canım güzeller güzeli yengemi aynen böyle aldatıp harcadı ve aynen böyle köpekler gibi pişman oldu. Kadın çok acı çekti biz hep yanındaydık ama atlattı. Şimdi benden uzak Allaha yakın olsun ben iyiym diyor. Sende aynen öyle olacaksın. Nolur kendini bırakma. o çırpınışlarını izleyip zevk almaya çalış hatta. Çok canları yanacak sayende haberleri yok.
Allah yardımcın olsun, öyle günler gelsin ki bugünlerden hiçbir şey hatırlama inşallah.

İnsanın iffetidir güzel olan asil duran. Bedendeki sima geçicidir. Herkez toprak olacak.
Sen niye kendini suçlayarak kendine eziyet ediyorsun. Asla suclu sen degilsin. O bilmem ne musvettesi koca tabiki seni suçlayacak. Aldatan erkek hep aynı taktigi yapar.
Bir anlık gaflet, yok sarhoştum,yok bni kandırdı. He he şantaj yaptı. Aynı şeyi sen yapsaydın ne yapacaktı acaba..
Bu dönem cok zor kafan allak bullak ne düşünecegini bilemiyorsun. İşin içinden nasıl çıkıcam ne yapıcam diye düşünür durursun. Deli gbi aglarsın. Ben bunu hakedecek ne yaptım dersin.
Bumuydu benim mükafatım. Hayata lanet edersin. Kendini azik çürük hakir görürsün.
Güzelim canım benim vallahi bunlar geçiyo. Herkez layıgını bulacak. Allah öylebir Allahki kimsenin yanına kalmıcak.
Aynı şeyleri yaşadım diye başlamıcam. Sadece aynen bende suçlandım. Ben yaşadıgım sıkıntılar yüzünden 2 kez baypass geçirdim. Kocam bni hasta yatagımda bırakıp sevgilisine gitti.
Bunlarda geçti gitti saglıklıyım. Herşey unutuldu. Demek bunlarıda yaşıyacakmışım diyorum hep.
Kendine acıma. Kendini çirkin görme. Yeniden yeşillenecek çiçek açacaksın. Önümüz bahar. Güzel düşün ve güzel olsun herşey. Sen güçlü bi kadınsın çok şey başardın. Doktora git ve tedavine başla. Hayata bir yerden tutunacaksın. Öyle kolay degil boşvermek. Bu can sana emanet.
Rabbim yardımcın olsun.

eskiden güzeldim diyip durma, sen hala güzelsin. acını yaşıyosun 1-2 güne öyle bir kendine geleceksin ki; böyle bir kadını ben nasıl kaybettim diye üzülecek o pislik.

sanma mutlu olur ama sen çok mutlu olacaksın :KK200:

yeter ki sabret güzel günler gelecek..

Pessss pess bu adamın allah bin belasını versin. Çocuk olmadan ortaya çıkmış bu pisliği çöp gibi at hayatından geriye de bakma arkadaşım.

yuva yıkanın yuvası olmazmış, sakın unutma bunu. huzurları olmayacak bu kesin, gizlice sürdürdükleri için daha fazla hoşlarına giden ilişkileri artık o kadar da tatmin etmeyecek onları-büyüsü bozuldu çünkü. başkalarıyla aldatırlar birbirlerini artık,onlarda bu haysiyetsizlik olduktan sonra ömürleri boyunca hep bir fesatlık, yalan dolan peşinde koşar dururlar. sadece isterim ki ne kadar vaktini alacak olsa bile sonunda toparla kendini ve geçmişe bakınca canın bugün yandığı gibi yanmasın. en iyi dileklerim seninle

Ben bittim ya tukendim. Annem buraya geldiginde sirtimi gobegimi gosterdim. Kadin agladi hungur hungur. O kadar kotuyum ki surekli kaslarim agriyor sinirden kendimi germekten. O otel kayitlari cikti ya. ALLAHIM sana sukur. Onlarin pislikleri ortaya cikti ya. Kadini asla bulamam sandi. Ayrica numaralardan belli tarih oncesine kadar bilgi de alabiliyomusu yine hakim karariyla. Kadina da acicam.
Cok tesekkur ederim

Kıyamam ya size ben. O kadar iyi anlıyorum ki sizi, benzer bir şekilde aldatıldım ben de sizin gibi. Eski erkek arkadaşımı "kankam" diye tanıttığı kızla kendi evimde, yatağımda bastım. Çok ağladım, trikotillomaniye yakalandım saçlarımı yoldum yıllarca. Şimdi başka bir ilişkim var ve hak ettiğim değeri görüyorum. Tabi ki evlendiğin kişinin bunu yapması daha ağırdır ama ben çok mutlu olacağınıza inanıyorum. Hakkınızı yedirmeyin, güçlü olun. O pislikler kendi pisliklerinde boğulacak. Ben birebir boğulduklarına şahit oldum, siz de olacaksınız. Yanınızda olamasam da olduğumu hissedin. Size kocaman sarılıyorum. Şu an zor geliyor inanması ama her şey düzelecek. Öldürmeyen acı güçlendirecek.

Yemin ettim onun burnundan getircem. Benim hakkimi odeyemez ama devletin bana verdigi tum haklari sonuna kadar kullancam. Delilim de var artik.
Surunsunler. Ikisi de pisliklerinde debelensin.
Cok sagol canim. Guzel mesajlarin icin.

bazı arkadaşlar iş yeri bir şey yapmaz, karışmaz yazmış ama
iş yeri birazcık iyi bir iş yeriyse anında ikisinin de işine tazminatsız son verir
bekar kişilerin ilişkilerine karışmazlar evet, ancak evli insanların ilişkilerine karışırlar

benim eski iş yerimde evli barklı bir adam, stajyer kızla olmaya başlamıştı
güya yanımızda belli etmiyorlardı ama bakışları, duruşları, öğlen ortadan yok olup tuhaf şekilde dönmeleri vs
adamın eşi öğrenip şirkete geldi, ikisini de yerin dibine geçirdi
ertesi gün ikisinin de işlerine son verildi
eğer şu otel işinden falan bir sonuç çıkarsa, hemen şirkete şikayet et derim ben

Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.

Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??

Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok

Guncelleme ; kizlar yardim edin cok igrenc bir oyunun icindeyim. Nasil ortaya cikaririm lutfen fikirlerinizi yazin.
Her seyi anlatiyorum uzun olacak ama anlamaniz acisindan
*esim dun gece telini sanki ozellikle evde birakarak gitti. O kadindan hic mesaj gelmedi onun yoklugunda
*eve gecenin bi yarisinda geldi,yurumus. Agladi yeminler etti, yalvardi,kopek gibi pisman oldugunu soyledi
* aciklamasi su aynen yaziyorum: kadin bunu aramis cok asik oldugunu soylemis, esim sinirlenmis kapatmis. Kadin bulusmak istemis eger gelmezse beni arayacagini herkese asik oldugumuzu soylerim demis. Esim de korkmus. Olmayacagini soylemek icin gitmis.
* kadin onu engellerse,yine dayanamayacagini herkesi arayacagini soylemis. Kendi kendine birakacagini soylemis. Esim de engelleyememis.
*bu sabah ise gitmedi, kadini ara dedim. Benim burda oldugumu da soyleme dedim. Aradi kadin piskin piskin cevaplar. Esime sen bana mi kaldin,bana bi sans ver. Arkadas kalmaya devam ederiz,karinin haberi olmaz. Karsiliginda esimden cok buyuk kufurler,sinir krizi.
*esim telefon konusmasi sirasinda esine soylerim demesine ragmen kadinin soyle,ben de bana asildigini soylerim dedi. Bu rahatlik nerden geliyor?
* sanki bu konusma bir oyun cunku fazla mukemmel. Ruh hastasi asik bir kadin ve piskinligi onun karsisinda magdur,masum ve cok ofkeli bir koca
* fazla mukemmel,hayatin olagan akisina uymuyor. Kadina sanki her gun arayip kufrediliyomuscasina rahat. Adam da magdur ama esinden gizli her turlu b.ku yemis bulusmus
* ayrica sabah teli arayinca kadin sak diye acti. Garip
*dun kadini ben aramistim. Bugun waptan engellenmisim. Garip
*dun teli evde birakmasi. Garip
*yine dun bana bunlari anlatabilecekken disari kacarcasina cikmasi garip
Ve daha garip olan cok sey var. Ilk basta olayin sokundan ve adrenalinden ve maalesef kocamin adam oldugunu zannederek inandim. Ama her sey cok sacma.
Igrenc bir oyundayim. Ortaya cikarmam lazim.

Syf 40. Oyle bir kadin yok. Aldatiliyorum.
Arkadaşım sen delimsiin akıllı ol ilk işin elim numarasını ve sosyal medya hesaplarını kapattır ynei hat aldır kendin de aynı şekilde kadının istediği sizi ayırmak zaten sende eşine bu şartı koş bakalım ne diyecek me Kadınlar var ya bir kadının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorlar :/

Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.

Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??

Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok

Guncelleme ; kizlar yardim edin cok igrenc bir oyunun icindeyim. Nasil ortaya cikaririm lutfen fikirlerinizi yazin.
Her seyi anlatiyorum uzun olacak ama anlamaniz acisindan
*esim dun gece telini sanki ozellikle evde birakarak gitti. O kadindan hic mesaj gelmedi onun yoklugunda
*eve gecenin bi yarisinda geldi,yurumus. Agladi yeminler etti, yalvardi,kopek gibi pisman oldugunu soyledi
* aciklamasi su aynen yaziyorum: kadin bunu aramis cok asik oldugunu soylemis, esim sinirlenmis kapatmis. Kadin bulusmak istemis eger gelmezse beni arayacagini herkese asik oldugumuzu soylerim demis. Esim de korkmus. Olmayacagini soylemek icin gitmis.
* kadin onu engellerse,yine dayanamayacagini herkesi arayacagini soylemis. Kendi kendine birakacagini soylemis. Esim de engelleyememis.
*bu sabah ise gitmedi, kadini ara dedim. Benim burda oldugumu da soyleme dedim. Aradi kadin piskin piskin cevaplar. Esime sen bana mi kaldin,bana bi sans ver. Arkadas kalmaya devam ederiz,karinin haberi olmaz. Karsiliginda esimden cok buyuk kufurler,sinir krizi.
*esim telefon konusmasi sirasinda esine soylerim demesine ragmen kadinin soyle,ben de bana asildigini soylerim dedi. Bu rahatlik nerden geliyor?
* sanki bu konusma bir oyun cunku fazla mukemmel. Ruh hastasi asik bir kadin ve piskinligi onun karsisinda magdur,masum ve cok ofkeli bir koca
* fazla mukemmel,hayatin olagan akisina uymuyor. Kadina sanki her gun arayip kufrediliyomuscasina rahat. Adam da magdur ama esinden gizli her turlu b.ku yemis bulusmus
* ayrica sabah teli arayinca kadin sak diye acti. Garip
*dun kadini ben aramistim. Bugun waptan engellenmisim. Garip
*dun teli evde birakmasi. Garip
*yine dun bana bunlari anlatabilecekken disari kacarcasina cikmasi garip
Ve daha garip olan cok sey var. Ilk basta olayin sokundan ve adrenalinden ve maalesef kocamin adam oldugunu zannederek inandim. Ama her sey cok sacma.
Igrenc bir oyundayim. Ortaya cikarmam lazim.

Syf 40. Oyle bir kadin yok. Aldatiliyorum.
Ayrılmak kolay iş ama bir yuva kolay kurulmuyor işin aslını öğrenmeye bak gözün açık olsun sen ayrıl gitsin diyenlere bakma yuvanı kurtarmaya bak derim ya birşey yoksa anlattıkları doğruysa eşinin belki kadın eşini tehdit ediyor eşinde çekiniyor ama takip et ayrı bir telefonu var mı anlayacağın güzünü aç ama böyle birşey de varsa senşn kararın ama yapan bir daha yapar

Back