- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Starshine91
-
Hicc merk etme canm evleneli zatn cok olmamis birak kendi pisliklerinde bogulsunlar bu 9 ay i hayatindan cikart mahkemede alacagin her zafer seni kendine getiricek hic merk etme.. onlarda rezil olduklariyla kalicaklarr.. ileride cok guzel gunler seni bekliyorrrVersin ki nasil versin.
Su evliligim boyunca beni aldatmis otellere gitmis cicekler almis. O kadin bunu orda burda paylasmis. Benim o pislikle duggn resmimi begenmis o da darisi basina demis.
Bu kadar olur mu ya ? Boyle aldatmak olur mu? Insan su kadar vicdansiz olur mu?
Eski halimi ozluyorum eski resimlerime bakip agliyorum hayat doluydum yine o gunler gelir mi bilmiyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım. Tez zamanda ciksin icindeki aci. Okurken icim acidi. Sakin icine atma, dibine kadar yaşa acini ki en ufak bir parca bile kalmasin. Gogsun cam kiriklariyla doludur, tek sokeceksin onlari zamanla. Yeniden parlayacaksin elbet. Rabbim yaninda olsun...
Şaşkınlıkla okudum Allah yardımcınız olsun.
İfşa edin tabiki..yaziklar olsun..
Versin ki nasil versin.
Su evliligim boyunca beni aldatmis otellere gitmis cicekler almis. O kadin bunu orda burda paylasmis. Benim o pislikle duggn resmimi begenmis o da darisi basina demis.
Bu kadar olur mu ya ? Boyle aldatmak olur mu? Insan su kadar vicdansiz olur mu?
Eski halimi ozluyorum eski resimlerime bakip agliyorum hayat doluydum yine o gunler gelir mi bilmiyorum.
Sen çok güzelsin, sen çok güçlü bir kadınsın. Sağlam karakterlisin. Bu gunler geçecek merak etme. Allah feraha çıkarsın kalbini.
Allah dağına göre kar verirmiş. Siz cok güçlü, onurlu bir kadinsiniz ki ona boyun egmediniz. Daha nice guzel gunler goreceksiniz. Umudunuzu asla yitirmeyin o guzel yureginizle cok daha guzel günleriniz olacaktir. Icinizdeki sıkıntı, sinir, keder ister istemez yuzunuze de vuruyor ama onlar gectiginde baharla beraber sizde acacaksiniz.
Ayni sehirdelermis. Hepsi oyun. Esimle gelecegim demisti ya o da benim aa bak benim kocam bensiz lise arkadasiyla bile bulusmuyor o kadar dusunceli diyeyim diye. Evet dedim.o kadar aptalim iste.Canım çok üzüldüm. Senin çirkinliğini vb bahane ederek suçunu hafifletmeye çalışıyor. Kendine bahane oluşturmaya çalışıyor. 10 senedir kk dayım. Bir tane pişman olmayan erkek görmedim. En güzel ceza dipdiri olacaksın yeniden. Sporsa spor diyetse diyet. Aynaya baktıkça kendini daha güzel hissetmelisin. Eşofmanla dolaşmak istesen de hayır. Giyineceksin, kuaförüne gidip makyajını yapacaksın. Kendini her geçen gün daha iyi hissedeceksin. Asla salma. En büyük intikamın bu olacak. Alnı açık başı dik ve akıllı bir kadın olarak yoluna devam edeceksin. O da yasadın hayatının pişmanlığı ile. Ahlaksızlığı ile. Evlensin iki ahlaksız. Emin ol evlenseler de ikisinin de birbirine saygısı olmayacak.
Şense akıllarında hep değerli ve zeki olarak kalacaksın. O hala olayı nasıl çözdüğünü nasıl bulduğunu düşünüyor. Salak.
Benim anlamadığım birşey var. Kadın ne cesaretle gece mesajlar atabildi? Bulunduğun sehre geleceğim dedi. Esin neden ilk seferde eşimle geleceğim dedi. Direkt bulusabilirdi
Ruhun duymazdı. Kadın sana göstermeye çalışmış. Eşin acaba bırakmak mı istedi?
Eğer esin en başta adam olsaydı anlattığına inanabilirdin ama artık her kelimesi yalan olan birine basıl inanılır ki.
Şimdi sen çıktın aradan. Haramdı tatlıydı. Bundan sonra da tatlı mı bakalım? Of of çok üzüldüm yahu gece gece. Lütfen kendini asla salma. Karşısında seni gördüğünde bakımlı ve güzel, ben ne yaptım desin.
Haberdar et bizi lütfen.
Bu arada kayınvalideler gelmiyor mu?
Gelmezse bil ki o göndermiyor çünkü marifetleri ortaya çıksın istemiyor. Reziller...
Olun tabi çok guclu olun! Ne diyor" guzel gunler gorecegiz güneşli günler " . Siz de umudunuzu hic yitirmeyin.Allah senden razi olsun.
Bu ne kadar guzel bir mesaj. Benim gibi aptal bu kadarini hak ediyor mu. Bu kadar zamandir aldatilip anlamamis....
Hatta evlenmis... Esi onu gule oynaya aldatip otellere giderken ona konduramamis...
Senin kalbin o kadar guzel ki. Cok tesekkur ederim. Insallah guclu olacagim.
Bu arada ne demek çok da çirkinim o dediğinde haklı..Maddi imkanın varsa terapi almaya başla.. Çünkü karşı tarafa hak vermeye başlamak da sağlıksız bir ruh haline iyice büründüğünün işareti..
Ne olursa olsun sen değerlisin ve sen ahlaklısın.. Annenin babanın duaları seni kurtarmış bu ahlaksızdan.. Allah’ımın sevdiği kuluymuşsun o sevmese de olur bebeğim ...
Denemez miyim. Hep dua ediyorum su gunler gecsin. Icim aciyor durup durup krizlere giriyorum.
Evliligimizin her iyi aninin ne kadar buyuk yalan oldugu o adamin ne kadar adi oldugunu ozumsuyorum her gun biraz daha.
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Olun tabi çok guclu olun! Ne diyor" guzel gunler gorecegiz güneşli günler " . Siz de umudunuzu hic yitirmeyin.
Bir de, kaba tabirle donuna kadar alın sürünsün, k.gibi pisman olsun. O kadinin da yanina bırakmayın hem rezil olsun hem es.ek gibi tazminati ödesin. Ondan sonra iki çıplak bir hamama yakışır, seyreyleyin, keyfini sürün .
Kadin bosuna demiyormus telefonda askimizi herkese soylerim diye
Boyle duzenbazlik gormedim hayatimda
Arkadasim bu senin aptalligin degil
Onlarin pisligi
Ama kimse kimseye ettigini cekmeden ölmüyor
Onlar cekecek sende goreceksin
Ilginc olan bu adamciklar sevgili yapinca evdekine kotu davranir ilgilenmez umursamazKadin bu adamdan ayrilmis olabilir mi...
Canim beni nasil aptal yerine koymus. O hesap bilgilerine bakip o tarihe gittigimde otel degil de isletmenin adi yaziyodu internetten yazinca ismi cikti. Cicekciyi anlamayim diye de 2 tane siparis vermis.
O ciceklerin aynisini bende aldim.
Boyle bir sey olabilir mi insan bu kadar serefs.z olur mu.
Simdiye kadar bir kez bakmis degilim harcamalarimiza o kadar guveniyodum. O kadar aptaldim.
O bilgisayardan tabletten bi resim ciksa bi msaj ciksa benim icin o kadar iyi olacak ki.
Insallah canim insallah
Ilginc olan bu adamciklar sevgili yapinca evdekine kotu davranir ilgilenmez umursamaz
Seninki cicek bile almis
Cok ilginc bir karakter
Herseyi kilifina uydurmus
Kesin bunlarin arasi limoniydi kadinda dedi ben sana yapacagimi bilirim
Mesaji atti adami korkuttu
Esin sehir disinami cikiyordu otel filan nasil oluyor
Bence kadının yaptıgı otelde güncellemeleri falan ekran gmrüntüsü almalısın delilCanim beni nasil aptal yerine koymus. O hesap bilgilerine bakip o tarihe gittigimde otel degil de isletmenin adi yaziyodu internetten yazinca ismi cikti. Cicekciyi anlamayim diye de 2 tane siparis vermis.
O ciceklerin aynisini bende aldim.
Boyle bir sey olabilir mi insan bu kadar serefs.z olur mu.
Simdiye kadar bir kez bakmis degilim harcamalarimiza o kadar guveniyodum. O kadar aptaldim.
O bilgisayardan tabletten bi resim ciksa bi msaj ciksa benim icin o kadar iyi olacak ki.
Insallah canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?