- 16 Şubat 2018
- 249
- 351
- 18
- Konu Sahibi Starshine91
-
Sen eşinin telefonuna casus program yükle.
Belki ortaya çıkar neyin ne olduğu.
Sen bu kadının evli olduğuna emin misin?
Bu kadın kocana nasıl bu kadar aşık olmuş? Hangi ara, ne sebeple? Kocan bu kadınla neden buluştu hem de sana haber vermeden? Sen buluştuklarını öğrendiğinde neden sinirlenip evi terk etti? Gelmediği saatler boyunca ne yaptı? Sabahki telefon konuşmasında bu kadın neden kendinden bu kadar emin konuştu?
Saçma sapan bir olay. Eşine güvenme. Nasıl olsa çıkacak ortaya her şey.
Bence kadın evli falan değil. Evliyse bile boşanmış. Bu kadar rahatlık evli bir kadın için inandırıcı değil. Kadın hakkında daha çok şey öğrenmek lazım. Eşinin liseden başka arkadaşları var mı, senin de tanıdığın?Hayir canim ben esimden biliyorum. Onun da yalan olacagi sonradan geldi aklima.
Ne ara asik oldu liseden arkadasi. Ne ara konusmuslar da kadinin aklina dusmus.
Esime guvenmek bi yana burnundan getirmek istiyorum. Rezil adam
Allah aşkına engelle dediğin için seni kıskançlıkla suçlayan, kadın yüzünden kavga çıkaran, onu aradın diye deliren kocan.
Hangi erkek, evli kadının iftirasından korkar?
Karın bana asıldı demesi yeter. Erkek kurtulur, kadının ipi çekilir bizim toplumda.
Ben yanında konuşma, küfretme olayının da mizansen olduğunu düşündüm.
Ancak sonuçta koca senin, yuva senin.
Kararı da sen vereceksin.
Ne yazıkki ben de sizin gibi düşünüyorum. Plânlanlanmis birsey bence de. Kur'an a el basmak yemin etmek tovbeler etmek...inanın bunlar aldatan birisi için ehemmiyeti olmayan şeylerdir. Esiniz aldatmış diyemem ama ihtimal dâhilinde. Arayin kadının kocasini akla kara ortaya çıksın herkes hesabını versin sizin de içiniz rahat etsin. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Eger aldatmadiysa kocanıza ders olur bir daha sizden gizlemez.Allah aşkına engelle dediğin için seni kıskançlıkla suçlayan, kadın yüzünden kavga çıkaran, onu aradın diye deliren kocan.
Hangi erkek, evli kadının iftirasından korkar?
Karın bana asıldı demesi yeter. Erkek kurtulur, kadının ipi çekilir bizim toplumda.
Ben yanında konuşma, küfretme olayının da mizansen olduğunu düşündüm.
Ancak sonuçta koca senin, yuva senin.
Kararı da sen vereceksin.
Somut deliller elde edebilirseniz ikisinden de tazminat alırsınız, rezil de edersiniz. Gerçi bunların ar damarları çatlak oluyor. Bu süreçte kendinizi üzüp hasta etmeyin. Destek alın.Allah kahretsin. Ilk aradiginda oyun olacagi aklima gelmedi. Esim ya bana hic rol yapamaz zannettim. Dusundukce sacma sapan. Nerden tutsam elimde kaliyor
Sabah oyle gercekcilerdi ki. Esim sinirle kufrediyor kadin sakin. Fazla mukemmel degil mi? Kadin o kufurlere bi cevap vermez mi sesi titremez mi ? Ortada bir koca lafi var o gercek mi.
Ekonomik ozgurlugum var ceker giderim yuzune bakmam. Ama bu oyunlari onlara yedirip rezil edip gidicem. Bir insan bunu yapabilir mi ya.
Ya Allah aşkına karşılık almayan kadin ne curet bunlari söyler gecenin 12 sinde mesaj atar. Bir yerden cesaret aldığı kesin.Kadin arayip seni seviyorum aklimdan cikaramiyorum demis. Bir kez bulusalim baska bisey istemiyorum demis. Beni engellersen durmam dayanamam ben herkese askimizi ilan ederim demis. Esim de o yuzden engellemedigini soyledi ve bulusmaya benle giderse kadinin orda yalan yanlis seyler demesonden korkmus. Bulusup agzina geleni sayip kurtulcagini dusunmus. Bana anlattiklari bu
Ya Allah aşkına karşılık almayan kadin ne curet bunlari söyler gecenin 12 sinde mesaj atar. Bir yerden cesaret aldığı kesin.
Somut deliller elde edebilirseniz ikisinden de tazminat alırsınız, rezil de edersiniz. Gerçi bunların ar damarları çatlak oluyor. Bu süreçte kendinizi üzüp hasta etmeyin. Destek alın.
Ne yazıkki ben de sizin gibi düşünüyorum. Plânlanlanmis birsey bence de. Kur'an a el basmak yemin etmek tovbeler etmek...inanın bunlar aldatan birisi için ehemmiyeti olmayan şeylerdir. Esiniz aldatmış diyemem ama ihtimal dâhilinde. Arayin kadının kocasini akla kara ortaya çıksın herkes hesabını versin sizin de içiniz rahat etsin. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Eger aldatmadiysa kocanıza ders olur bir daha sizden gizlemez.
Bence kadın evli falan değil. Evliyse bile boşanmış. Bu kadar rahatlık evli bir kadın için inandırıcı değil. Kadın hakkında daha çok şey öğrenmek lazım. Eşinin liseden başka arkadaşları var mı, senin de tanıdığın?
Bence de inanmış gibi yapip herseyi takip edebilirsiniz elinize somut delil gecer. Hatta burada bir arkadas dedektif tutmustu maddi durumunuz varsa bence siz de bir dedektif ayarlayin. Bu esnada esinizide cok rahat birakin mutlu mesut bir tablo cizin bir sure sonra emin olun tekrar gorusmeye baslayacaktir. Ama kesinlikle yaptigi seyler tutarli degil.Telden iletisime gecerler mi,ben inanmis numarasi yapip mi devam edeyim. Rahatlasinlar bi mutlaka acik verecekler.ben nasil dayancam onu bilmiyorum
Cok sagol canim. Yeter ki ciksin tutarim.Bence de inanmış gibi yapip herseyi takip edebilirsiniz elinize somut delil gecer. Hatta burad bir arkadas dedektif tutmustu maddi durumunuz varsa bence siz de bir dedektif ayarlayin. Bu esnada esinizi de cok rahat birakin mutlu mesut bir tablo cizi bir aure sonra emin olun tekrar gorusmeye baslayacaktir. Ama kesinlikle yaptigi seyler tutarli degil.
Bütün mesajları okudum bence bu bir 10 dakikalık buluşma değil kalıbımi basarim oncesi var bilemiyorum ama kadının eşine karşı kesinlikle bir kozu var tehdit ettiği eşin bir halatlar karıştırmış şuan içinden çıkamıyor sabahta ki konuşmada rol bence neden dersen kadın bana mı kaldın diye açtı dedin demek ki tartıstiginizi biliyor buda eşittir başka telefon var
Cok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Uzerine baska hat var mi onu araştırmakla baslayin bence. Ya da skype gibi programlardan gorusuyor olabilirler. Sizden sakladigi sosyal medya hesabi olabilir. Hatta dun bir arkadas eşinin telefonuna acr diye bir prpgram kurmuş ve tum konusmalari dinlemisti. Tabi esi pek anlamiyormus telefondan sizin daha dikkatli olmaniz gerekebilir. Cok zor tespit edilen ücretli casus programlarda var bir onlara da bakin.Cok sagol canim. Yeter ki ciksin tutarim.
Ben simdi buna inanmis gibi yapayim. Nasil yapicam nasil nasil.
Cok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Uzerine baska hat var mi onu araştırmakla baslayin bence. Ya da skype gibi programlardan gorusuyor olabilirler. Sizden sakladigi sosyal medya hesabi olabilir. Hatta dun bir arkadas eşinin telefonuna acr diye bir prpgram kurmuş ve tum konusmalari dinlemisti. Tabi esi pek anlamiyormus telefondan sizin daha dikkatli olmaniz gerekebilir. Cok zor tespit edilen ücretli casus programlarda var bir onlara da bakin.
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşadığın duyguların aynısını birebir yaşadım. Benim eşim de eski nişanlısıyla binlerce msjlasmalar ve saatlerce konuşmalar yaptı. Yakaladım ama msj içeriklerini hiç öğrenemedim. Ve sürekli telini karıştıririm. Açık vermeme konusunda tam bir uzman. Senin kocanın yaptigi gibi esip gurlemeler her yeri yumruklamalar bağırıp cagirmalar. . En son bana eehhh yazdıysam yazdım be karı olsaydın da yazdirmasaydin dedi. Akşama kocanla konuşacaksın ve yine inanacaksin ona, sonra yine buradaki arkadaşlar sana gerçekleri gösterecek. Böyle böyle için içini yiyecek. Ben şu an malesef hala evliyim başka sebeplerden dolayı. Ama sevgi saygı aşk bitti. Annemin tedavi sürecinde idare etmem gereken bir kurum su an için evlilik.
Tabiki simdi gece gelen o mesajlar kesilir size her zamankinden daha guzel davranir. Ama diğer taraftan her hareketine ayrıca dikkat eder. Cok dikkatli olmalisin o yuzden.Cok sagol canim. Burdan o programlari bilen arkadaslar varsa lutfen ozelden yazsin bana. Ben de arastircam.
Ama simdi cok temkinli davranir. Eger benim inandigima inanirsa rahatlar ve acik verir diye dusunuyorum. Sence de oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?