Esimin derdi ne ??

Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşadığın duyguların aynısını birebir yaşadım. Benim eşim de eski nişanlısıyla binlerce msjlasmalar ve saatlerce konuşmalar yaptı. Yakaladım ama msj içeriklerini hiç öğrenemedim. Ve sürekli telini karıştıririm. Açık vermeme konusunda tam bir uzman. Senin kocanın yaptigi gibi esip gurlemeler her yeri yumruklamalar bağırıp cagirmalar. . En son bana eehhh yazdıysam yazdım be karı olsaydın da yazdirmasaydin dedi. Akşama kocanla konuşacaksın ve yine inanacaksin ona, sonra yine buradaki arkadaşlar sana gerçekleri gösterecek. Böyle böyle için içini yiyecek. Ben şu an malesef hala evliyim başka sebeplerden dolayı. Ama sevgi saygı aşk bitti. Annemin tedavi sürecinde idare etmem gereken bir kurum su an için evlilik.
karı olsaydın da yazdırmasaydın demek herhalde bir canlı formuna yakışacaksa bu "tek hücreliler" e yakışır ancak diye düşünüyorum. umarım bir an önce ondan kurtulursunuz!

Canım benim bu kadının aşkı neden yıllar sonra depreşmiş ? Aralarında ne geçmişte olay buralara kadar gelmiş ? Tüm yorumları okuyamadım dur okuyup geliyorum bu arada bu soruların yanıtı var mı sende ?

Canim kesinlikle. Yalan soyluyor bariz yalan soyluyor. Sabah da sov yaptilar kadinla. Aptal gibi inandim ama sonradan yok yok yok olmuyor. Her sey cok sacma. Kadinin ne aski deprescek yalan.

Canim Allah rizasi icin bu nedir ya?
Boyle bir sefers.zlik olur mu ?aldattiysan aldattim de defol git. Bu kumpaslar,bu oyunlar nedir ya. Kendi pisliginde o kadinla bogulsun. Beni biraksin.
Cok uzuldum neden evlisin,sana yazik gunah degil mi. Insallah bir an once aydinliga mutluluga cikar yolun
Senin yaptığın gibi inanmak istedim. Hatta benim eşim de seninki gibi öyle manipülasyon yaptı ki, bı ara ben kendimi suçlu hissettim. Benmi çok abartiyorum diye sorguladim kendimi. Sonra düşündükçe hiçbirini sindiremedigimi anladım. O arada anneme kanser teşhisi kondu, ameliyat oldu. Şimdi kemoterapi alıyor. O yüzden bir süre daha idare etmeye mecburum. Ama ruhsal sağlığım ve fiziksel sagligim elden gitti. Psikologa gitmeye başladım, adet duzenim kalmadı, rahimde polip çıktı, stresten olur dedi doktor. Saç diplerim egzama dolu. Ben benden gittim anlayacağın. Allah razı olsun. Umarım senin de için bı an önce feraha kavuşur.

Senin yaptığın gibi inanmak istedim. Hatta benim eşim de seninki gibi öyle manipülasyon yaptı ki, bı ara ben kendimi suçlu hissettim. Benmi çok abartiyorum diye sorguladim kendimi. Sonra düşündükçe hiçbirini sindiremedigimi anladım. O arada anneme kanser teşhisi kondu, ameliyat oldu. Şimdi kemoterapi alıyor. O yüzden bir süre daha idare etmeye mecburum. Ama ruhsal sağlığım ve fiziksel sagligim elden gitti. Psikologa gitmeye başladım, adet duzenim kalmadı, rahimde polip çıktı, stresten olur dedi doktor. Saç diplerim egzama dolu. Ben benden gittim anlayacağın. Allah razı olsun. Umarım senin de için bı an önce feraha kavuşur.

Canim benim. Pislik herif.
Hic uzulme, annecigine acil sifalar diliyorum.insallah iyilesecektir,sen de o adamdan kurtuldugunde yaralarinin hepsini saracaksin.
Bana dun o kadar bagirip cagirip evden cikan adam gelince yeminler, kurana el basmalar neler neler.
Yaziklar olsun.

Bence önce sakin ol canım benim , kocan ona inanmadığını düşünmesin. Mutlaka açık verecektir. Düşünüyorum acaba başka bir neden olabilir mi diye ama aklıma bir şey gelmiyor. Erkeklerin düşünce yapısı gerçekten garip olabiliyor bazen. Önce sakinleş lütfen.

Bence önce sakin ol canım benim , kocan ona inanmadığını düşünmesin. Mutlaka açık verecektir. Düşünüyorum acaba başka bir neden olabilir mi diye ama aklıma bir şey gelmiyor. Erkeklerin düşünce yapısı gerçekten garip olabiliyor bazen. Önce sakinleş lütfen.

Canim benim.cok sagol ama bakar misin tek basina olsa tamam dicem. O kadin da var bu isin icinde ve cok anormal seyler oluyor. Dun bagirip cagiran adam eve kuzu gibi yalvararak dondu ki burdaki herkes bir sonraki asamanin bu olacagini soyledi.
Sabah ki konusmada tuhaf yani benim inanmam icin o kadar mukemmeldi ki.
Ne bileyim kadin biraz heyecanlansa biraz korksa biraz sesi kisilsa insani olacakti ama sanki kagittan okuyolarmis gibi tak tak cevaplar verdi.

Eşinizin telefonuna ses kayıt programı indirin ama bunu eşiniz kesinlikle bilmesin. Eşinizin e devlet şifresini biliyorsanız oradan başka hattı olup olmadığına bakın. Benim arkadaşımın eşi arabada saklıyormuş 2. Telefonunu.

Eşinize inanmış gibi davranın. Yoksa daha temkinli davranır.

Ya aklima ne geldi sonucta kadın tehdit etmis asigiz derim falan diye savciliga suç duyurusunda bulunalım de bakalım eşine ne tepki verecek sonuçta santaj suç sende olaya sahitsin

Son düzenleme:
Bence sen sakinleş , akşam eşini karşına oturtup güzel güzel konuş.. Sana inanmak istiyorum , beni kendine inandır lütfen sana inanmaya ihtiyacım var de... en başından her şeyi saklamadan bana anlatmanı istiyorum de... Lise de beraber miydiniz ? Bu kadın sana ne zaman aşık oldu ? Aranızda ne geçti de seni tehdit edebildi ? vs vs sorular sor... Sonra da inanmış gibi davran bakalım... Mutlaka devamı gelecektir bu işin.

Ya aklima ne geldi sonucta kadın tehdit etmis asigiz derim falan diye savciliga suç duyurusunda bulunalım de bakalım eşine ne tepki verecek sonuçta santaj suç sende olaya sahitsin
Aynen tehditten ve tacizden savcılığa verelim kadını de eşine bakalım napıyo

Evetttt kesinlikle. Bunu yapicam. Eger yok derse zaten kendini belli edecek tamam peki diyip devam edicem. Inanmis gibi yapmam lazim. Rezilligini ortaya cikarmaliyim cunku suan magduru oynuyor.

Şu program sms leri geri getirmede çok iyi deniyor S Starshine91

EaseUS MobiSaver
Bir de evde laptop ya da pc var ise sistem açıldığı andan itibaren herşeyi kaydeden casus yazılımlar var , şifreler , ekran görüntüleri sanki pc yi sen kullanıyormuşsun gibi oluyor , fark edilmesi de neredeyse imkansız onlara casus yükle

Back