- 16 Şubat 2018
- 249
- 351
- 18
- Konu Sahibi Starshine91
-
Bence sen sakinleş , akşam eşini karşına oturtup güzel güzel konuş.. Sana inanmak istiyorum , beni kendine inandır lütfen sana inanmaya ihtiyacım var de... en başından her şeyi saklamadan bana anlatmanı istiyorum de... Lise de beraber miydiniz ? Bu kadın sana ne zaman aşık oldu ? Aranızda ne geçti de seni tehdit edebildi ? vs vs sorular sor... Sonra da inanmış gibi davran bakalım... Mutlaka devamı gelecektir bu işin.
Bir de evde laptop ya da pc var ise sistem açıldığı andan itibaren herşeyi kaydeden casus yazılımlar var , şifreler , ekran görüntüleri sanki pc yi sen kullanıyormuşsun gibi oluyor , fark edilmesi de neredeyse imkansız onlara casus yükle
Gönderdim yotube linkini deCanim bana ozelden yazar misin programin adini
Gönderdim yotube linkini de
Aynen öyle birden normale dönersen inandırıcılığın kalmaz... Bağırma sor , sonra konuyu kapat ama kırgın davran zaten kırgınsın zor olmaz senin için :) Tek zor olan öfkeni bastırmak olacak.Canim inanmis gibi yapayim rezilliklerini doksun ortaya. Hakkini vermem lazim sabahki oyunlari cok iyiydi.
Evet simdi bugun bu konuyu hic acmasam da inandiriciligim kalmaz. Dedigin gibi sakin sakin sorup inancam.
Suratina bakmak istemiyorum. Kirgin ve inanmis gibi yapacagim. Yoksa bu adam magduru oynayacak ve ortalarda adam diye gezecekAynen öyle birden normale dönersen inandırıcılığın kalmaz... Bağırma sor , sonra konuyu kapat ama kırgın davran zaten kırgınsın zor olmaz senin için :) Tek zor olan öfkeni bastırmak olacak.
Eşiniz bana da inandırıcı gelmedi. Kendisi suçluyken mevzu sizin kıskançlığınızmış gibi gösterip sizi manipüle etmeye çalışan birinin güvenilir olduğu düşünmüyorum. Olayın tamamında ziyade bu bile başlı başına rol kesmede yetenekli olduğunu gösterir
daha büyük bir oyunun içinde küçük akıllarıyla küçük oyun kurmuşlar akıllarınca..kadının evli olduğunu sanmıyorum..evli bi kadın bukadar geniş olmaz.ancak daha evvelden vukuatı vs varsa ve eşi affetmişse olabilir oda milyonda bir ihtimal belkide..
yazsam mı yazmasammı bilemedim ama bu ikisinin mevzusu hem bukadar değil hemde çok yeni değil bence.en azından ortak bir nane yiyecek kadar belli bişey yaşamış olmaları çok çok muhtemel bunların.yeni evliymişsiniz birde,yahu bu adam daha size nezaman doyduda etraftan medet ummaya başladı hiç aklım almadı benim.evililiğiniz nasıl gidiyor cinsellik olarak şu açıdan sordum karşıdaki kadın profili direkt yatak arkadaşı olabilecek ucuzlukta geldi bana..sizinde eğer cinsel sorunlarınız vs varsa böyle bişeyler umma-bulma amacıyla günün birinde elimin altında dursun belliki istesem cinsellik yaşayabileceğim bu kadınla demiş olabilir kocanız.
Yeni evliyim demiştiniz evet ne kadar oldu evleneli ? Evlenmeden önce bu kadınla bir kaçamak yaşamış olabilir mi eşiniz acaba ?
Gerçekten çok üzüldüm. Umarım tez zamanda Rabbim gerçekleri ortaya çıkarır , keşke eşiniz masum olsa9 aydir evliyiz, 3 yildir tanisiyoruz. Ne b.k yemeye basladiysa her turlu aldatilmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?