Esimin derdi ne ??

Bisey dicem size. Kadini whatsapptan ekledim ve engellenmisim. Cunku resim ve kisisel durumu yok. Neden engellendim ben bi anda ? Sabah sonucta yalniz aradi esim. O oyle biliyodu. Benle cok rahatti noldu da engellendim
Son görülmelerini takip edeme diye olabilir aynı anda giriyolarsa

Kadin arayip seni seviyorum aklimdan cikaramiyorum demis. Bir kez bulusalim baska bisey istemiyorum demis. Beni engellersen durmam dayanamam ben herkese askimizi ilan ederim demis. Esim de o yuzden engellemedigini soyledi ve bulusmaya benle giderse kadinin orda yalan yanlis seyler demesonden korkmus. Bulusup agzina geleni sayip kurtulcagini dusunmus. Bana anlattiklari bu
eşime sordum bu olayı dedi ki savcılığa gidip bu kişi beni arayıp tehdit ediuor. aile bütünlüğümü bozmak istiyor. geçmişe dönük ve bundan sonraki telefon kayıtlarını talep ediuorum diyebilirmiş. ve sze beni tehdit etti ondan gittim buluştumlara filana falana kadar getirmesine gerek yokmuş. ve eşim dedi ki adam yalan söylüyor. kadın herkese aşkımızı söulerim dediğinde bile bir erkek bilir ki kadın blöf yapıyor. çünkü kadının mesajları vs mevcut ama kendinin onda aşkkı meşkli mesajı konuşması uoksa hiçbir şeyden korkmaz ve dürüstçe eşine anlatır. eğer adamın da bir haltı varsa korkar boyun eğer. ve karısına saldırır. ha bir de tlfn dökümünü ne kadarlık bir tarihi kapsıyor...

Bisey dicem size. Kadini whatsapptan ekledim ve engellenmisim. Cunku resim ve kisisel durumu yok. Neden engellendim ben bi anda ? Sabah sonucta yalniz aradi esim. O oyle biliyodu. Benle cok rahatti noldu da engellendim
Numaranı bilmezken engellemesi ilginç

eşime sordum bu olayı dedi ki savcılığa gidip bu kişi beni arayıp tehdit ediuor. aile bütünlüğümü bozmak istiyor. geçmişe dönük ve bundan sonraki telefon kayıtlarını talep ediuorum diyebilirmiş. ve sze beni tehdit etti ondan gittim buluştumlara filana falana kadar getirmesine gerek yokmuş. ve eşim dedi ki adam yalan söylüyor. kadın herkese aşkımızı söulerim dediğinde bile bir erkek bilir ki kadın blöf yapıyor. çünkü kadının mesajları vs mevcut ama kendinin onda aşkkı meşkli mesajı konuşması uoksa hiçbir şeyden korkmaz ve dürüstçe eşine anlatır. eğer adamın da bir haltı varsa korkar boyun eğer. ve karısına saldırır. ha bir de tlfn dökümünü ne kadarlık bir tarihi kapsıyor...

Canim bence de yalan. Allah askina o anin adrenaliyle inanmak istedim ama dusundukce yok. Yok yok yok.
Normal degil. Insan bu kadar bekler mi,nasil anlatmaz. Korkmaz esim,bariz yalan soyluyor. Korkuyorum dedi. Kadindan korkmus sen dogruysan niye baskasindan korkuyosun. Bugun biri bana iftira atsa korkuyorum ne dese yapcam demem kadin olmama ragmen

Esim bi yere gitmedik dedi. 10 dk konusmus beni rahat birak kocana soylememem icin benden uzak dur demis gelmis. Ben de evdeydim. O da isten cikip eve geldi o arada bana biseyler almis eve alisveris yapmis. Ne ara bulustu diyodum, uzun olsa kesin fark ederdim.
Bilmiyorum igrendim her seyden
Eşin yalan söylüyor. Bunu demek için buluşmuş, şaka gibi.
Sizi aldatmamıştır ama bu konu içinde konuşmaya gidilmez. Böyle düşünen Ada'm eşini kırmaz, engellerdi. AYIP olur diye engellemiyo ama kadının yüzüne pat pat söyleyecek cesareti var.
Ekonomik özgürlüğünüz cesaretiniz varsa üstünü kapatmayın. Kocanızın o kadından Bi farkı yok.

Eşin yalan söylüyor. Bunu demek için buluşmuş, şaka gibi.
Sizi aldatmamıştır ama bu konu içinde konuşmaya gidilmez. Böyle düşünen Ada'm eşini kırmaz, engellerdi. AYIP olur diye engellemiyo ama kadının yüzüne pat pat söyleyecek cesareti var.
Ekonomik özgürlüğünüz cesaretiniz varsa üstünü kapatmayın. Kocanızın o kadından Bi farkı yok.

Allah kahretsin. Ilk aradiginda oyun olacagi aklima gelmedi. Esim ya bana hic rol yapamaz zannettim. Dusundukce sacma sapan. Nerden tutsam elimde kaliyor
Sabah oyle gercekcilerdi ki. Esim sinirle kufrediyor kadin sakin. Fazla mukemmel degil mi? Kadin o kufurlere bi cevap vermez mi sesi titremez mi ? Ortada bir koca lafi var o gercek mi.
Ekonomik ozgurlugum var ceker giderim yuzune bakmam. Ama bu oyunlari onlara yedirip rezil edip gidicem. Bir insan bunu yapabilir mi ya.

Nasil cikarabilirim bu oyunu ????
Ben bu pislikle kalmak istemiyorum suan. Yuzunu gormek istemiyorum
Kadın evli olmayabilir.
O yüzden bu kadar rahat.
Kocan düne kadar kadından korkarken, bugün kocasıyla yüzleşecek kadar cesur, tabi kocası varsa.

Inanmak istiyordum resmen olanlari idrak edemedim.
Size bisey dicem. Simdi dusunuyorum.sabah bunun ne kadar gercek oldugunu dusunuyorsam simdi o kadar yalan olduguna inaniyorum.
Bakin esim sabah aradi. Kadin aninda acti telefonu. Sonucta ben yoktum kadina gore. Piskin piskin cevap verdi madem o kadar asik hatta o kadar asik ki hastalik derecesinde asik oldugu adamin bu kadar kufurune sesi hic titremez bu kadar rahat olur mu.
Her sey fazla mukemmel degil mi? Benim acimdan fazla olmasi gereken degil mi?ofkeli masum bir es ve ruh hastasi piskin bir kadin.hayatin olagan akisina uyuyor mu ?

Son düzenleme:
Inanmak istiyordum resmen olanlari idrak edemedim.
Size bisey dicem. Simdi dusunuyorum.sabah bunun ne kadar gercek oldugunu dusunuyorsam simdi o kadar yalan olduguna inaniyorum.
Bakin esim sabah aradi. Kadin aninda acti telefonu. Sonucta ben yoktum kadina gore. Piskin piskin cevap verdi madem o kadar asik hatta o kadar asik ki hastalik derecesinde asik oldugu adamin bu kadar kufurune sesi hic titremez bu kadar rahat olur mu.
Her sey fazla mukemmel degil mi?hayatin olagan akisini uyuyor mu ?
Hadi kadın manyak diyelim.
Kocanın düne kadar engellemeye gerek duymadığı lise arkadaşıydı, o destan gibi mesaja rağmen.
Sen kadını arayınca mı kadının tehlikeli olduğunu anladı ve kapıyı çarpıp çıktı?

Hadi kadın manyak diyelim.
Kocanın düne kadar engellemeye gerek duymadığı lise arkadaşıydı, o destan gibi mesaja rağmen.
Sen kadını arayınca mı kadının tehlikeli olduğunu anladı ve kapıyı çarpıp çıktı?

Kadinin tehlikeli oldugunu anlayip susmus. Mantiga bak. Yok her sey sacma sapan.benim bunu ortaya cikarmam lazim. O kadinin da kocasi oldugu mechul. Insan bu kadar korkusuz olamaz. Beni uyutmak tek dertleri.

Kadinin tehlikeli oldugunu anlayip susmus. Mantiga bak. Yok her sey sacma sapan.benim bunu ortaya cikarmam lazim. O kadinin da kocasi oldugu mechul. Insan bu kadar korkusuz olamaz. Beni uyutmak tek dertleri.
Sen eşinin telefonuna casus program yükle.
Belki ortaya çıkar neyin ne olduğu.

Back