- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Starshine91
-
Arabaya eve ceplerine iş yerine her yere bakman lazımO oyunu onlara yutturcam. Bir sekilde aciga cikarmam lazim. Kesin baska hatti var.
Pardon nasil gorunmuyor ? Inanmk istiyorum ama inanamiyorum. Icim rahat etmedi etse konumu kapatir mutlu mutlu evliligime devam ederdim degil mi
Zaten cok zor geciyo zaman benim icin lutfen biraz anlayis
Arabaya eve ceplerine iş yerine her yere bakman lazım
E devletten üzerine kayıtlı olan numaraları görebilirsin ama belki kendi üstüne almamıştır
iyi de ben olanı yazıyorum.
şu durumda mutlu mutlu evliliğe devam edemezsiniz zaten.
farkındaysanız tamamen sizin lehinize yorum yapıyorum.
Ooo planlara bak şunların. Telefon evdeyken zırt bırt mesaj atan kadın yine attı mı? Atmadı demiKesinlikle hatti var. Dun gece teli evde birakp cikti. Baska bi hatti var ki konustular
Canim benim. Inanmiyorum o adama.
Inanir miyim ya neden benden sakladi..kim bu kadar aksiyona girer. Cok sagol
Belki her sey roldu..dun gece baska telden sabahi planlamis olamazlar mi
Bana deseydi de ben de bulusma yerine gitseydim. Engelleyince beni aramakla tehdit eden her turlu aramaz mi neyine guvendin sen bu kadinin. Inanmak istiyorum ama inanamiyorum. Biseyler oldu ve son cirpinis mi bu
Aklın yolu bir.Evet noldu bu dengesizlik ne?
Her seyi dusunuyorum butun cevaplarini. Buraya yazdikca cok tutarsiz geldi.
Engellerse beni aramakla tehdit eden kadin beni engellemese de aramaz mi. Bu delinin ellerine mi biraktin evliligini ya mesajlarda askim ben de seni seviyorum yazsa. Hani deli ya ?
Ooo planlara bak şunların. Telefon evdeyken zırt bırt mesaj atan kadın yine attı mı? Atmadı demi
Demekki diğer telefondan konuştular
Tamam işte demekki başka telefonu var. Çocugunuz var mıydıKesinlikle. Atmadi hic.
Hatta o kadınla buluştuğu gün çiçek aldı, çok ilgiliydi yazmıştın.Ben nasil cikaririm bunu ortaya ?
Hatti var onlar konustular dun gece. Sabah da aradi..kadin sak diye acti teli. Gayet sakindi anlamadim her gun arayip kufur mu ediyolar da kadin o kadar sakindi.esim.rol yapamaz zannediyodum ama o gun de bulusup bana rol yapti . demek ki rol de yapabiliyor.
Aklın yolu bir.
Kocan masum değil maalesef.
Mesela kadın her gece mesaj atar mıydı?
Eşin teli evde bıraktığında hiç mesaj attı mı?
Yok canimTamam işte demekki başka telefonu var. Çocugunuz var mıydı
Gece kimleydi peki?Kesinlikle. Atmadi hic.
Hatta o kadınla buluştuğu gün çiçek aldı, çok ilgiliydi yazmıştın.
Gece kimleydi peki?
Başka hattı yoksa, arkadaşından aramış olabilir.
İnternet cafe vb pc den skype, face ten görüşmüş olabilir.
Kadının çocugu var mıYok canim
Kadınla buluşmuşlardırOlabilir. Gece annesinde sandim ben gorumceme mesaj attim yok gelmedi dedi.
Yurumusmus.
Kadının çocugu var mı
Kesin sevgili bunlar kocası öğrense ortaya çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?