Esimin derdi ne ??

Seninle gitseydi, kocana inanırdın.
Ama kocan ve kadın sana yalan söyledi.
Kocana nasıl güveneceksin bundan sonra?

Bir adam eşini arayıp karın beni seviyor dese, eşin sana mı inanırdı adama mı?

Seninle gitseydi, kocana inanırdın.
Ama kocan ve kadın sana yalan söyledi.
Kocana nasıl güveneceksin bundan sonra?

Bir adam eşini arayıp karın beni seviyor dese, eşin sana mı inanırdı adama mı?

Bana deseydi de ben de bulusma yerine gitseydim. Engelleyince beni aramakla tehdit eden her turlu aramaz mi neyine guvendin sen bu kadinin. Inanmak istiyorum ama inanamiyorum. Biseyler oldu ve son cirpinis mi bu

Beni engellersen durmam dayanamam ben herkese askimizi ilan ederim demis.
Bu kısım çok saçma geldi bana. Eşin engelledikten sonra gitsin anlatsın istediğine, ateş olsa cürmü kadar yer yakar

Dun de aciklayabilirdi. Neden evden cekip gitti, belki gece planladilar bunu.
Bana da öyle geldi.
Dün çok atarlıydı ne oldu da gelmiş hüngür hüngür ağlıyor bugün

Ben olsam inanmazdım suçsuz olan insan saçma sapan yollara girmez dürüst bir şekilde anlatır belli ki var bi kabahati onu örtmek için bunca şey.
Dediği gibi olsa çözüm gayet basit sana anlatacaktı beraber eşine söylemekle tehdit edecektiniz veya söyleyecektiniz olup bitecekti. Bunlar dün gece yazılmış senaryolar gibi geldi bana.

eğer ki sizinle birlikte gitseydi oraya sizde kadınla yüzleşecektiniz. eşiniz doğru mu söylüyor yalan mı anlayacaktınız.
diyelim ki eşiniz sonuna kadar haklı. siz eşinizin masum olduğunu bildikten sonra, emin olduktan sonra kime ne anlattığının ne uydurduğunun ne önemi kalırdı. istediği kadar iftira atsın bir önemi olurmuydu ?

Evet noldu bu dengesizlik ne?
Her seyi dusunuyorum butun cevaplarini. Buraya yazdikca cok tutarsiz geldi.
Engellerse beni aramakla tehdit eden kadin beni engellemese de aramaz mi. Bu delinin ellerine mi biraktin evliligini ya mesajlarda askim ben de seni seviyorum yazsa. Hani deli ya ?

Kadin hemen acti teli. Ne alaka. Niye hemen acti telin basinda mi bekliyodu. Insan biraz gerilmez mi kadin rahatti. Bunlarin hepsi oyun gibi ama acigi olmali mutlaka

Bu konuyu tamamen tersine çevirelim.
eşinizin size tüm yaşattıklarını siz yaşatmış olsaydınız eşiniz emin olun katil bile olurdu.
kabul edebilecek miydi? geçin bunları geçin. kocanız olduğu için ona inanmak istiyorsunuz belli ki.
ama iğrenç bir konunun içine kocanız sizi çekmiş.

Hah iste Allah askina. Cok guzel anlatmissin. Ben de onu diyorum sen bana bunu nasil demezsin. Bu kadinla anlasma yapabiliyosun ama esinle anlasacagini dusunmuyosun. Normal mi

Istiyorum ama yorumlarima bakarsaniz inanmiyorum.

Hiç iyi kokular gelmiyor burnuma.
Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…