Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Yaşıyo gülüm çok şükür. Rabbim onun gölgesini bile almasn bnden..
Ne güzel size bu sözleri soyletebilmis.bende ilk zamanlar öyle diyordum .şimdi ise geldiğim noktaya inanamıyorum.çok yıprattı beni çok.çok hakkima girdi.neyse.InsaAllah sizinki bir ömür böyle devam eder.sizin adınıza çok sevindim.

Ah kuzum bnde çok sıkıntılar çektim. Ne sorunlar, ne kavgalar.. Kendimi kaybedip eşime vurduğmu hatrlıyorm.., :)

Bende kızınca vurdum ama ben böyle bir insan değildim.beni çileden çıkarttı.çok fedakarlık çok insanlık yaptım ama şimdi anlıyorum ki hiçbirini haketmiyormus.bana diyor sen değiştin.nasıl degismeyim.hiç güzel duygu bırakmadı içimde...

Bigun bende delirdim adami duvardan duvara ittim hihihi
Kız he, neler yaptım bn en son kolonya sııktıgımı hatrlıyorm. Kurban olurum, nasıl gözü yanmştı. Az bişi gelmişti gözüne. Ahhh ahh

Allah yardimcin olsun kuzum. Bide cocukla daha zor iste.

Rabbim bian önce yuvanza huzur versn kuzum..

Kız he, neler yaptım bn en son kolonya sııktıgımı hatrlıyorm. Kurban olurum, nasıl gözü yanmştı. Az bişi gelmişti gözüne. Ahhh ahh
Hehehehe ☺ cok acimasizmissin kuzuuu ama cileden cikariyorlar degil mi

Kız bnm herif çok suskun tek derdim oydu o dönem :) bn şımarıktım
Valla ben bisi demeye korkuyorum bazen hakliymis gibi bide uste cikiyor bugunde valla hic birini kaldirmadim oldugu yerden oturdum smdi tv basina toplasinn umrumda degil

Son düzenleme:
Valla ben bisi demeye korkuyorum bazen hakliymis gibi bide uste cikiyor bugunde valla hic birini kaldirmadim ildugu yerden oturdum smdi tv basina toplasinn umrumda degil
Sen haklısın kzum evet. Ama sırtını sıvazlayp AFERİN KIZ, YAPMA HİÇ BİŞİ falan demicem..
Yap, huzurunu kaçırma. Evdeki huzur anahtar deliği kadar yerden çıkar, ama kapıyı açsan bidaha geri girmez.

Kuzu huzur bozmuyorum sadece yoruldum toplamadim diycem cunku cok bunaldim artik vallahi iste ayri eziyet evde ayri. Bide calisiyinca iste bi oturup dinleniyim diyene kadar saat 10 oluyor 7de anca eve geliyorum aksam

Kuzu huzur bozmuyorum sadece yoruldum toplamadim diycem cunku cok bunaldim artik vallahi iste ayri eziyet evde ayri. Bide calisiyinca iste bi oturup dinleniyim diyene kadar saat 10 oluyor 7de anca eve geliyorum aksam
Kız sen çalışıyon muuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…