Ne güzel size bu sözleri soyletebilmis.bende ilk zamanlar öyle diyordum .şimdi ise geldiğim noktaya inanamıyorum.çok yıprattı beni çok.çok hakkima girdi.neyse.InsaAllah sizinki bir ömür böyle devam eder.sizin adınıza çok sevindim.Yaşıyo gülüm çok şükür. Rabbim onun gölgesini bile almasn bnden..
Sen bni daha çok güldürdünVallahiii sinirim tepeme cikti kizzz hergun boyleee kafayi yicem ay guldurdun beniiii
Amin canimm. Eşim 34 yaşındaKac yasinda esin kuzu ? Sabredicez kuzu Allah yardimcimiz olsun insaallah
Kuzu bi yandan bulasik mak. Bosaltiyorum bi yandan sana guluyorummmSen bni daha çok güldürdünnasıl çıldırttıysa
Kucuk olsa duzelir diycem ki ben kendimi oyle avutuyorum . Ama iste huylu huyundan vazgecmez derler ya aynen oyleAmin canimm. Eşim 34 yaşında
Ah kuzum bnde çok sıkıntılar çektim. Ne sorunlar, ne kavgalar.. Kendimi kaybedip eşime vurduğmu hatrlıyorm.., :)Ne güzel size bu sözleri soyletebilmis.bende ilk zamanlar öyle diyordum .şimdi ise geldiğim noktaya inanamıyorum.çok yıprattı beni çok.çok hakkima girdi.neyse.InsaAllah sizinki bir ömür böyle devam eder.sizin adınıza çok sevindim.
Bigun bende delirdim adami duvardan duvara ittim hihihiAh kuzum bnde çok sıkıntılar çektim. Ne sorunlar, ne kavgalar.. Kendimi kaybedip eşime vurduğmu hatrlıyorm.., :)
Kız he, neler yaptım bn en son kolonya sııktıgımı hatrlıyorm. Kurban olurum, nasıl gözü yanmştı. Az bişi gelmişti gözüne. Ahhh ahhBigun bende delirdim adami duvardan duvara ittim hihihi
Allah yardimcin olsun kuzum. Bide cocukla daha zor iste.Bende kızınca vurdum ama ben böyle bir insan değildim.beni çileden çıkarttı.çok fedakarlık çok insanlık yaptım ama şimdi anlıyorum ki hiçbirini haketmiyormus.bana diyor sen değiştin.nasıl degismeyim.hiç güzel duygu bırakmadı içimde...
Rabbim bian önce yuvanza huzur versn kuzum..Bende kızınca vurdum ama ben böyle bir insan değildim.beni çileden çıkarttı.çok fedakarlık çok insanlık yaptım ama şimdi anlıyorum ki hiçbirini haketmiyormus.bana diyor sen değiştin.nasıl degismeyim.hiç güzel duygu bırakmadı içimde...
Hehehehe ☺ cok acimasizmissin kuzuuu ama cileden cikariyorlar degil miKız he, neler yaptım bn en son kolonya sııktıgımı hatrlıyorm. Kurban olurum, nasıl gözü yanmştı. Az bişi gelmişti gözüne. Ahhh ahh
Kız bnm herif çok suskun tek derdim oydu o dönem :) bn şımarıktımHehehehe ☺ cok acimasizmissin kuzuuu ama cileden cikariyorlar degil mi
Valla ben bisi demeye korkuyorum bazen hakliymis gibi bide uste cikiyor bugunde valla hic birini kaldirmadim oldugu yerden oturdum smdi tv basina toplasinn umrumda degilKız bnm herif çok suskun tek derdim oydu o dönem :) bn şımarıktım
Sen haklısın kzum evet. Ama sırtını sıvazlayp AFERİN KIZ, YAPMA HİÇ BİŞİ falan demicem..Valla ben bisi demeye korkuyorum bazen hakliymis gibi bide uste cikiyor bugunde valla hic birini kaldirmadim ildugu yerden oturdum smdi tv basina toplasinn umrumda degil
Amin sagolasinRabbim bian önce yuvanza huzur versn kuzum..
Kuzu huzur bozmuyorum sadece yoruldum toplamadim diycem cunku cok bunaldim artik vallahi iste ayri eziyet evde ayri. Bide calisiyinca iste bi oturup dinleniyim diyene kadar saat 10 oluyor 7de anca eve geliyorum aksamSen haklısın kzum evet. Ama sırtını sıvazlayp AFERİN KIZ, YAPMA HİÇ BİŞİ falan demicem..
Yap, huzurunu kaçırma. Evdeki huzur anahtar deliği kadar yerden çıkar, ama kapıyı açsan bidaha geri girmez.
Kız sen çalışıyon muuuuuKuzu huzur bozmuyorum sadece yoruldum toplamadim diycem cunku cok bunaldim artik vallahi iste ayri eziyet evde ayri. Bide calisiyinca iste bi oturup dinleniyim diyene kadar saat 10 oluyor 7de anca eve geliyorum aksam
Evettt kuzummKız sen çalışıyon muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?