• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Benim eşim benden düzenlidir.
Kirlilerimi ortada bırakmam ama saçlarımı kurulayıp havlumu kanepede bırakabilirim.:oops:

Yattığım yerde cips yerim, dökülür anlamam.
Eşim ertesi gün bir sürü dır dır eder.

'' Ne pis kadınsın aşkım. Cips yeme şu koltukta bin kere dedim.
Hadi yiyorsun arkasından süpür. ''
Benim cevap ise şu:
''Bu koltukta cips yeme keyfini yaşamayacaksam, neden aldık onu? Kirletmeyeceksek neden temizlik yapıyoruz?''

Bir gün baktım hep yattığımız koltuğa değil karşıdakine yatmış.
Dedim niye oraya yattın ki?

Ters ters cevapladı. '' Koltuktaki pisliğe bak da öyle sor..''

Hahahah :KK70:

Ay bu evlilikte benim de katlanması zor huylarımın oluşu bana iyi hissettiriyor.
Yaşasın:KK49:
Siz bildiginiz rolleri degistirmissiniz guzelim bi oyle olamadim vallahi :KK67:

Ben evlendigim gunden beri esimi uyarıyorum. Daginikligi varsa şunu yerden al sunu katla diye surekli söylerim. Hatta oyle ki eve geldi ben corabini cokaracagini biliyorum ya daha cikarmadan hayatim cikarinca kirli sepetine at diyorum. Ben demesem de esim cok şükür yapiyor hakkini yiyemem. Sofrayi beraber toplariz ben iyi degilsem yemegi de yapar. Ama tabi her erkek gibi onun da arada dağınıklığı oluyor. O kadar da olsun napalim :) esim evlenmeden bekar evinde kalmis o yüzden kendi isini yapmayi biliyor.

Ben evlendigim gunden beri esimi uyarıyorum. Daginikligi varsa şunu yerden al sunu katla diye surekli söylerim. Hatta oyle ki eve geldi ben corabini cokaracagini biliyorum ya daha cikarmadan hayatim cikarinca kirli sepetine at diyorum. Ben demesem de esim cok şükür yapiyor hakkini yiyemem. Sofrayi beraber toplariz ben iyi degilsem yemegi de yapar. Ama tabi her erkek gibi onun da arada dağınıklığı oluyor. O kadar da olsun napalim :) esim evlenmeden bekar evinde kalmis o yüzden kendi isini yapmayi biliyor.
Benim esimde hasta olsam hazirlar birseyler yapar onumuze koyar ama cok daginik iste tum sikayetim daginik olmasi bekarkende annesi birsey yaptirmamis hep arkasini toplamis simdide ben topluyorum

Bornozunu al yere at. Çorap ve donlarını yastığına koy.

Pis bornozla kurulanamayacağına göre mecbur bi çare düşünecek

20170505_191355.jpg

Allah askina suraya bakarmisiniz dun aksam erken yattim koltugun ustune bakin yatak odasinin haline bi bakin :oha:

Eklentiler

• 20170505_191332.jpg
    20170505_191332.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20170505_191943.jpg
    20170505_191943.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 45
Ben almazsam gunlerce kalir oldugu yerde . Bende mecbur topluyorum arkasini
Benim eşim de aynısı.bende çalışıyorum.ve gerçekten bıktım artık.valla boğazıma kadar geldi.hem dağınıklığı pisliği hemde huysuzluğu sivriligi vs vs .bir ev işini bırak dışarı işinden bile anlamaz.evde kirilani dokulwni ben onarmaya çalışırım.akşam gelir tvnin karşısında çatlayana kadar yer.gerçekten çok yoruldum hem pisliği hem ağır sözleri ...herşeyi denedim kavga yaptım küstüm gittim geldim.konuştum anlattım.biraz düzelir gibi oluyor sonra yine yan gelip yatıyor ..bıktım çok zor.hizmetçi gibiyim resmen...

Buda mutfak

Eklentiler

• 20170505_192603.jpg
    20170505_192603.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 79
Keşke bn eşimle aynı evde nefes alabilseydim, birlikte yatağa girip birlikte uyansaydık.. Birlikte yemek yiyebilseydik de dağınık olsaydı :)
Ama tabiki senin sinirini bozmuş artık. Dilerim herşey gönlünce olur
Senin esin nerede canım merak ettim.de .yani yaşıyorsa dert etme dicektim.

Benim eşim de aynısı.bende çalışıyorum.ve gerçekten bıktım artık.valla boğazıma kadar geldi.hem dağınıklığı pisliği hemde huysuzluğu sivriligi vs vs .bir ev işini bırak dışarı işinden bile anlamaz.evde kirilani dokulwni ben onarmaya çalışırım.akşam gelir tvnin karşısında çatlayana kadar yer.gerçekten çok yoruldum hem pisliği hem ağır sözleri ...herşeyi denedim kavga yaptım küstüm gittim geldim.konuştum anlattım.biraz düzelir gibi oluyor sonra yine yan gelip yatıyor ..bıktım çok zor.hizmetçi gibiyim resmen...
Aynen oyle valla kardes benimkide oyle napacagiz biz boyle

Bilmiyorum tek bisey varki çocuğum için sabrediyorum ama artık gerçekten gücüm tükendi.bosanmayi sık sık düşünür oldum .dediğim gibi sadece dağınıklığı pisliği değil beni biktiran davranışları ve sözleri çizmeyi çoktan aştı.bu kaçıncı şans verdim.bilmiyorum sonumuz hayır olsun..Allah akıl fikir versin eşinin yuvasının kıymetini bilsin.yoksa kendi bilir...

Bilmiyorum tek bisey varki çocuğum için sabrediyorum ama artık gerçekten gücüm tükendi.bosanmayi sık sık düşünür oldum .dediğim gibi sadece dağınıklığı pisliği değil beni biktiran davranışları ve sözleri çizmeyi çoktan aştı.bu kaçıncı şans verdim.bilmiyorum sonumuz hayır olsun..Allah akıl fikir versin eşinin yuvasının kıymetini bilsin.yoksa kendi bilir...
Kac yasinda esin kuzu ? Sabredicez kuzu Allah yardimcimiz olsun insaallah

Back