• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Ay yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..
Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisin

Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisin
22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..
:KK57:------> gözlerin böyle oldu dimi :) evet küçük evlendm :D

22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..
:KK57:------> gözlerin böyle oldu dimi :) evet küçük evlendm :KK70:
Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu :KK70: darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda :kızgın:

Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu :KK70: darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda :kızgın:
Ayyyy nasıl bişisin sen böle :D darbenin ertesi günü düğün müüüüü :D ahahahayyy çatlak ya :D hayrlı uğrlu olsn cnm evliliğin.. :) senin düğününün olduğu gün bn markette bi kadını dövmüşm :D vay be zamana bak :D

Bidakkkk 6 yil mi dedinnn sennn :oha:
Ben sandimm 6 ayyy hihihi ☺ masallah kuzuu Allah elinizde bastonlarla dolasmayi nasip etsin enisteylee :KK70:

Bidakkkk 6 yil mi dedinnn sennn :oha:
Ben sandimm 6 ayyy hihihi ☺ masallah kuzuu Allah elinizde bastonlarla dolasmayi nasip etsin enisteylee :KK70:
Aha bak :D ben biliyom çnkü başıma gelecekleri :D amin kuzummmm aminnnn rabbim yualarımızı şenlendirsin inşallahhh

Ayyyy nasıl bişisin sen böle :KK70: darbenin ertesi günü düğün müüüüü :KK70: ahahahayyy çatlak ya :KK70: hayrlı uğrlu olsn cnm evliliğin.. :) senin düğününün olduğu gün bn markette bi kadını dövmüşm :KK70: vay be zamana bak :KK70:
Amiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. :KK70: bi evlenelim dedik darbe cikti dedim :KK70:

Hayrola sen neden dovduuun baağğyanii :KK70:

Amiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. :KK70: bi evlenelim dedik darbe cikti dedim :KK70:

Eşimin eline değdi eli para üstünü verirken :D öldürürürüüüüüümmmmm :D

Bnm eşim vanlı, van depreminden 2 ay snra kaçtık. Vana bi deprem de biz vurmuştuk :D

Eşimin eline değdi eli para üstünü verirken :KK70: öldürürürüüüüüümmmmm :KK70:
Hiii ayniii beeen :KK48: disariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorum :KK71:

Hiii ayniii beeen :KK48: disariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorum :KK71:
Ben bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diye :D kız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sanki :D

Ben bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diye :KK70: kız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sanki :KK70:
Orasi oylede kadin piskolojisi işte sanki herkes kocamiza bakiyormus gibi hissediyoruz :confused:

Vayyy be nerde oturuyorsun sen kuzuşum ☺ benim patronumda Van'lı
İstanbl kuzum.. Bn karadenizliyim laz oğlu laz kızıyım :) koca da vanlı :D o zayf bn şişko, o uzunn bn kısa :D herşey mi zıt olur :d

Back