- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Ay yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..Evettt kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..Evettt kuzumm
Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisinAy yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..
22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisin
Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..
------> gözlerin böyle oldu dimi :) evet küçük evlendm
Ayyyy nasıl bişisin sen böle darbenin ertesi günü düğün müüüüü ahahahayyy çatlak ya hayrlı uğrlu olsn cnm evliliğin.. :) senin düğününün olduğu gün bn markette bi kadını dövmüşm vay be zamana bakKuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda
Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda
Aha bak ben biliyom çnkü başıma gelecekleri amin kuzummmm aminnnn rabbim yualarımızı şenlendirsin inşallahhhBidakkkk 6 yil mi dedinnn sennn
Ben sandimm 6 ayyy hihihi ☺ masallah kuzuu Allah elinizde bastonlarla dolasmayi nasip etsin enisteylee
Amiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. bi evlenelim dedik darbe cikti dedimAyyyy nasıl bişisin sen böle darbenin ertesi günü düğün müüüüü ahahahayyy çatlak ya hayrlı uğrlu olsn cnm evliliğin.. :) senin düğününün olduğu gün bn markette bi kadını dövmüşm vay be zamana bak
Ben şooookkk 16 yasinda acelen neydiii kuzuşum ☺Aha bak ben biliyom çnkü başıma gelecekleri amin kuzummmm aminnnn rabbim yualarımızı şenlendirsin inşallahhh
Eşimin eline değdi eli para üstünü verirken öldürürürüüüüüümmmmmAmiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. bi evlenelim dedik darbe cikti dedim
Hayrola sen neden dovduuun baağğyanii
Kendim çirknm ya, buldum yakşklı herifi dedim kaçır beniBen şooookkk 16 yasinda acelen neydiii kuzuşum ☺
Bnm eşim vanlı, van depreminden 2 ay snra kaçtık. Vana bi deprem de biz vurmuştukAmiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. bi evlenelim dedik darbe cikti dedim
Hayrola sen neden dovduuun baağğyanii
Hiii ayniii beeen disariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorumEşimin eline değdi eli para üstünü verirken öldürürürüüüüüümmmmm
Hahahahah bide kaçmis bacak kadar boyuylaaa tüüüüKendim çirknm ya, buldum yakşklı herifi dedim kaçır beni
Ben bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diye kız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sankiHiii ayniii beeen disariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorum
Vayyy be nerde oturuyorsun sen kuzuşum ☺ benim patronumda Van'lıBnm eşim vanlı, van depreminden 2 ay snra kaçtık. Vana bi deprem de biz vurmuştuk
Aşşık oldum be deliha diyodu ya aşşık oldum beeeHahahahah bide kaçmis bacak kadar boyuylaaa tüüüü
Orasi oylede kadin piskolojisi işte sanki herkes kocamiza bakiyormus gibi hissediyoruzBen bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diye kız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sanki
Allah askinizi daim etsin masallahhh tuu tuuu tuuuuhhhhAşşık oldum be deliha diyodu ya aşşık oldum beee
İstanbl kuzum.. Bn karadenizliyim laz oğlu laz kızıyım :) koca da vanlı o zayf bn şişko, o uzunn bn kısa herşey mi zıt olur :dVayyy be nerde oturuyorsun sen kuzuşum ☺ benim patronumda Van'lı