Ay yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..Evettt kuzumm
Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisinAy yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..
22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisin
Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..
------> gözlerin böyle oldu dimi :) evet küçük evlendm
Ayyyy nasıl bişisin sen böleKuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuudarbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda
Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuudarbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda
Aha bakBidakkkk 6 yil mi dedinnn sennn
Ben sandimm 6 ayyy hihihi ☺ masallah kuzuu Allah elinizde bastonlarla dolasmayi nasip etsin enisteylee
Amiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim..Ayyyy nasıl bişisin sen böledarbenin ertesi günü düğün müüüüü ahahahayyy çatlak ya hayrlı uğrlu olsn cnm evliliğin.. :) senin düğününün olduğu gün bn markette bi kadını dövmüşm vay be zamana bak
Ben şooookkkAha bakben biliyom çnkü başıma gelecekleri amin kuzummmm aminnnn rabbim yualarımızı şenlendirsin inşallahhh
Eşimin eline değdi eli para üstünü verirkenAmiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim..bi evlenelim dedik darbe cikti dedim
Hayrola sen neden dovduuun baağğyanii
Kendim çirknm ya, buldum yakşklı herifi dedim kaçır beniBen şooookkk16 yasinda acelen neydiii kuzuşum ☺
Bnm eşim vanlı, van depreminden 2 ay snra kaçtık. Vana bi deprem de biz vurmuştukAmiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim..bi evlenelim dedik darbe cikti dedim
Hayrola sen neden dovduuun baağğyanii
Hiii ayniii beeenEşimin eline değdi eli para üstünü verirkenöldürürürüüüüüümmmmm
HahahahahKendim çirknm ya, buldum yakşklı herifi dedim kaçır beni
Ben bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diyeHiii ayniii beeendisariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorum
Vayyy be nerde oturuyorsun sen kuzuşum ☺ benim patronumda Van'lıBnm eşim vanlı, van depreminden 2 ay snra kaçtık. Vana bi deprem de biz vurmuştuk
Aşşık oldum beHahahahahbide kaçmis bacak kadar boyuylaaa tüüüü
Orasi oylede kadin piskolojisi işte sanki herkes kocamiza bakiyormus gibi hissediyoruzBen bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diyekız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sanki
Allah askinizi daim etsin masallahhh tuu tuuu tuuuuhhhhAşşık oldum bedeliha diyodu ya aşşık oldum beee
İstanbl kuzum.. Bn karadenizliyim laz oğlu laz kızıyım :) koca da vanlıVayyy be nerde oturuyorsun sen kuzuşum ☺ benim patronumda Van'lı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?