Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Ay yapsın o zaman Allah allah.. Bn evdesn sandm bacım ben ne bilim. GaribiM zaten çalışıyon akşama kadar..
Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisin

Oyuzden bu kadar sorun ediyorum ya kuzum calismasam sorun degil benim icin ☺ sen kac yasindasin kuzu ne kadarlik evlisin
22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..
------> gözlerin böyle oldu dimi :) evet küçük evlendm

22 yaşndaym cano 6 yıldır evliyim..
------> gözlerin böyle oldu dimi :) evet küçük evlendm
Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda

Kuzuuu olmadiii oylee hatta sevindimm bende 23 yasindayim 10 aylik evliyim kuzuuu darbenin ertesi gunu dugunum oldu benimm 16 temmuzda
Ayyyy nasıl bişisin sen böle darbenin ertesi günü düğün müüüüü ahahahayyy çatlak ya hayrlı uğrlu olsn cnm evliliğin.. :) senin düğününün olduğu gün bn markette bi kadını dövmüşm vay be zamana bak

Bidakkkk 6 yil mi dedinnn sennn
Ben sandimm 6 ayyy hihihi ☺ masallah kuzuu Allah elinizde bastonlarla dolasmayi nasip etsin enisteylee

Bidakkkk 6 yil mi dedinnn sennn
Ben sandimm 6 ayyy hihihi ☺ masallah kuzuu Allah elinizde bastonlarla dolasmayi nasip etsin enisteylee
Aha bak ben biliyom çnkü başıma gelecekleri amin kuzummmm aminnnn rabbim yualarımızı şenlendirsin inşallahhh

Amiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. bi evlenelim dedik darbe cikti dedim

Hayrola sen neden dovduuun baağğyanii

Amiiin saol kuzuu kina gecemden bi ciktik darbeee diyolar ulan dedim sansima tukureyim.. bi evlenelim dedik darbe cikti dedim

Eşimin eline değdi eli para üstünü verirken öldürürürüüüüüümmmmm

Bnm eşim vanlı, van depreminden 2 ay snra kaçtık. Vana bi deprem de biz vurmuştuk

Eşimin eline değdi eli para üstünü verirken öldürürürüüüüüümmmmm
Hiii ayniii beeen disariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorum

Hiii ayniii beeen disariyi gozetliyorum biri esime bakiyor mu suzuyor mu diye . Yanimizdan misal bi bayan geciyor ben basliyorum canim kocammm benimm askimmm diye kocamin elini sıkıyorum
Ben bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diye kız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sanki

Ben bakışları takip ediyorum bakıyo mu kocama diye kız ne bakacaklar, millette bizimkilere hasta sanki
Orasi oylede kadin piskolojisi işte sanki herkes kocamiza bakiyormus gibi hissediyoruz

Vayyy be nerde oturuyorsun sen kuzuşum ☺ benim patronumda Van'lı
İstanbl kuzum.. Bn karadenizliyim laz oğlu laz kızıyım :) koca da vanlı o zayf bn şişko, o uzunn bn kısa herşey mi zıt olur :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…