• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

benim esim de öyle, tek farki benden birsey yapmami istemez
göz gözü görmesede yine de demez, onu toplamaya mecbur birakmadim ben hizliyim diye ben topluyorum
kalk is yapcan diyorum ama tek tek söylemem lazim
misal yerlerdeki tüm kirli coraplari topla, topladim
bos siseleri topla topladim
ev hanimiyim su aralar ilerde ne nasil olur bilemem
ben is bölümünü su sekil yapiyorum
cöpü o cikariyor mesela, cocuklara da baktiririm is yaparken ben, yemegi hazirladi mi beraber kurariz
ama calistigi icin kiyamiyorum desem kizmazsiniz dgeil mi
kendime sundan aldim, cok pratik oluyor cocuk da var hem bende kol sayimi cogaltmam lazimdi

Eklentiler

• 0b5da1c4-f5e5-4e35-b4cf-9770449da43e.png
    0b5da1c4-f5e5-4e35-b4cf-9770449da43e.png
    185,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 0b5da1c4-f5e5-4e35-b4cf-9770449da43e.png
    0b5da1c4-f5e5-4e35-b4cf-9770449da43e.png
    185,2 KB · Görüntüleme: 33
sağol canım amin, Allah senin odunu da ıslah etsin, nereye kadar sabır gösterebilirim bilmiyorum toplamasam arkasını ki onu da yaptım valla rahatsız olmuyor :oha: dağınık yaşamış alışmış hiç batmıyor gözüne, ben temizliğe düzene alışmışım çok zoruma gidiyor:KK14:hamileliğim kanamalı geçiyor 3-4 hafta evi temizleyemedim, çamaşırlar yığıldı ütü desen öyle valla çöp kaldırmadı yerden odun:kızgın:daha biriken ütüleri geçen hafta bitirebildim Allah ım onu bildiği gibi yapsın, evlenince biraz değişti, çocuk olunca içinden öküz çıktı adamın:KK57: hamilelikte hepten cozuttu :sinirli:
oooofff alıp başımı gidesim geliyor valla:KK55:
Hiii kiyamam sana kuzuu oyle bir durumum olsa yapar benim esim .

göz gözü görmesede yine de demez, onu toplamaya mecbur birakmadim ben hizliyim diye ben topluyorum
cöpü o cikariyor mesela, cocuklara da baktiririm is yaparken ben, yemegi hazirladi mi beraber kurariz
kendime sundan aldim, cok pratik oluyor cocuk da var hem bende kol sayimi cogaltmam lazimdi
Aaa neymiş nasıl yaratıcı bişey ilk defa görüyorum oyuncak toplamak için ideal
Eğil kalk eğil kalk insan daha çok yoruluyor

Bayanlar siz konusun ben isteyim aksam devam ederiz :) ben okur hepinize cevap veririmm seviyorum hepiniziii :*

Kuzu adi ne onun :)

Bebek desen değil, çocuk desen değil kocaman adamın arkasını toplamak size düşmez. O kadar aciz mi bu adam yahu? Bırakın pisliğinde biraz boğulsun sonra anlar anyayı konyayı.

Aaa neymiş nasıl yaratıcı bişey ilk defa görüyorum oyuncak toplamak için ideal
Eğil kalk eğil kalk insan daha çok yoruluyor

yaslilar kullaniyor normalde bunlari, hamileyken aldim bir tane oyuncaklari coraplari artik ne varsa yerde bununla topladim. bir al kullan bana dua edeceksin nasil bir rahatlik anlatamam

yaslilar kullaniyor normalde bunlari, hamileyken aldim bir tane oyuncaklari coraplari artik ne varsa yerde bununla topladim. bir al kullan bana dua edeceksin nasil bir rahatlik anlatamam
:dua: Harikasınız gerçekten ne diye aratıyım googledan ben bunu valla allah razı olsunn şimdiden

:dua: Harikasınız gerçekten ne diye aratıyım googledan ben bunu valla allah razı olsunn şimdiden

yengec cöp toplama aparati diye geciyor internette.
ben Almanyadayim, yaslilar evde kullansin diye üretiliyor galiba cöpten ziyade kendi esyalarimizi topluyoruz.
türkiyedeki adi bu netten baktim da
hamilellikte falan cok ise yaradi hala da birakmam elimden.
yerde türlü türlü ivir zivir var egilmeden aliyorum
umarim hemen bulup alirsiniz, belinize yazik

Süpersiniz ya hiç duymamıştım:KK200:
Hemen bakıyorum. Çok teşekkür ederim. Kullandıkça sizi hatırlıycağım kesin:KK19:

6 yıllık evliyim btanem.. İşinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. Annemlerdeym 2 aydır. Sırf çalıştığı şehir diye.. Öyle özeniyoeum ki böyle konulara.. Ayyy gözlerim doldu, salaklaştımm
Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum .Keşke aynı evde olsak da dağınık olsa diye. Biz de 5 aylık evliyiz ama sorsanız 1 ay kaldı yanımda. Sonra babamın evinde kalmaya devam ettim. Daha 1 sene felan beklicem. Sizi çok iyi anlıyorum.

Benim eşim benden düzenlidir.
Kirlilerimi ortada bırakmam ama saçlarımı kurulayıp havlumu kanepede bırakabilirim.:oops:

Yattığım yerde cips yerim, dökülür anlamam.
Eşim ertesi gün bir sürü dır dır eder.

'' Ne pis kadınsın aşkım. Cips yeme şu koltukta bin kere dedim.
Hadi yiyorsun arkasından süpür. ''
Benim cevap ise şu:
''Bu koltukta cips yeme keyfini yaşamayacaksam, neden aldık onu? Kirletmeyeceksek neden temizlik yapıyoruz?''

Bir gün baktım hep yattığımız koltuğa değil karşıdakine yatmış.
Dedim niye oraya yattın ki?

Ters ters cevapladı. '' Koltuktaki pisliğe bak da öyle sor..''

Hahahah :D

Ay bu evlilikte benim de katlanması zor huylarımın oluşu bana iyi hissettiriyor.
Yaşasın:KK49:

Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum .Keşke aynı evde olsak da dağınık olsa diye. Biz de 5 aylık evliyiz ama sorsanız 1 ay kaldı yanımda. Sonra babamın evinde kalmaya devam ettim. Daha 1 sene felan beklicem. Sizi çok iyi anlıyorum.
Yaaaaa, işte.. Bnde öyleyim.. Yetim gibi boynum bükük erimi bekliyorum

Bebek desen değil, çocuk desen değil kocaman adamın arkasını toplamak size düşmez. O kadar aciz mi bu adam yahu? Bırakın pisliğinde biraz boğulsun sonra anlar anyayı konyayı.
Hiiic topamiycam artik hatta bugun bende attim kiyafetlerimi bi koseye :)

Back