- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
- 248
Balık burcu sanırım eşiniz. Ömür boyu onun hizmetçiliğini yapmak zorundasınız malesef.
Yada yol yalınken kurtulun çekemiycekseniz.
valla bildin benim odun balık keşke baştan uyaranım olaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balık burcu sanırım eşiniz. Ömür boyu onun hizmetçiliğini yapmak zorundasınız malesef.
Terazi burcu canim :)Balık burcu sanırım eşiniz. Ömür boyu onun hizmetçiliğini yapmak zorundasınız malesef.
Hiii kiyamam sana kuzuu oyle bir durumum olsa yapar benim esim .sağol canım amin, Allah senin odunu da ıslah etsin, nereye kadar sabır gösterebilirim bilmiyorum toplamasam arkasını ki onu da yaptım valla rahatsız olmuyor dağınık yaşamış alışmış hiç batmıyor gözüne, ben temizliğe düzene alışmışım çok zoruma gidiyorhamileliğim kanamalı geçiyor 3-4 hafta evi temizleyemedim, çamaşırlar yığıldı ütü desen öyle valla çöp kaldırmadı yerden odundaha biriken ütüleri geçen hafta bitirebildim Allah ım onu bildiği gibi yapsın, evlenince biraz değişti, çocuk olunca içinden öküz çıktı adamın hamilelikte hepten cozuttu
oooofff alıp başımı gidesim geliyor valla
Aaa neymiş nasıl yaratıcı bişey ilk defa görüyorum oyuncak toplamak için idealbenim esim de öyle, tek farki benden birsey yapmami istemez
göz gözü görmesede yine de demez, onu toplamaya mecbur birakmadim ben hizliyim diye ben topluyorum
kalk is yapcan diyorum ama tek tek söylemem lazim
misal yerlerdeki tüm kirli coraplari topla, topladim
bos siseleri topla topladim
ev hanimiyim su aralar ilerde ne nasil olur bilemem
ben is bölümünü su sekil yapiyorum
cöpü o cikariyor mesela, cocuklara da baktiririm is yaparken ben, yemegi hazirladi mi beraber kurariz
ama calistigi icin kiyamiyorum desem kizmazsiniz dgeil mi
kendime sundan aldim, cok pratik oluyor cocuk da var hem bende kol sayimi cogaltmam lazimdi
Kuzu adi ne onun :)benim esim de öyle, tek farki benden birsey yapmami istemez
göz gözü görmesede yine de demez, onu toplamaya mecbur birakmadim ben hizliyim diye ben topluyorum
kalk is yapcan diyorum ama tek tek söylemem lazim
misal yerlerdeki tüm kirli coraplari topla, topladim
bos siseleri topla topladim
ev hanimiyim su aralar ilerde ne nasil olur bilemem
ben is bölümünü su sekil yapiyorum
cöpü o cikariyor mesela, cocuklara da baktiririm is yaparken ben, yemegi hazirladi mi beraber kurariz
ama calistigi icin kiyamiyorum desem kizmazsiniz dgeil mi
kendime sundan aldim, cok pratik oluyor cocuk da var hem bende kol sayimi cogaltmam lazimdi
Aaa neymiş nasıl yaratıcı bişey ilk defa görüyorum oyuncak toplamak için ideal
Eğil kalk eğil kalk insan daha çok yoruluyor
Harikasınız gerçekten ne diye aratıyım googledan ben bunu valla allah razı olsunn şimdidenyaslilar kullaniyor normalde bunlari, hamileyken aldim bir tane oyuncaklari coraplari artik ne varsa yerde bununla topladim. bir al kullan bana dua edeceksin nasil bir rahatlik anlatamam
Harikasınız gerçekten ne diye aratıyım googledan ben bunu valla allah razı olsunn şimdiden
Ayyy güldürdünüz beniBendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
Eki Görüntüle 1991058
Bazen ben de sizin gibi düşünüyorum .Keşke aynı evde olsak da dağınık olsa diye. Biz de 5 aylık evliyiz ama sorsanız 1 ay kaldı yanımda. Sonra babamın evinde kalmaya devam ettim. Daha 1 sene felan beklicem. Sizi çok iyi anlıyorum.6 yıllık evliyim btanem.. İşinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır. Annemlerdeym 2 aydır. Sırf çalıştığı şehir diye.. Öyle özeniyoeum ki böyle konulara.. Ayyy gözlerim doldu, salaklaştımm
Daginik birakmamis iste asmis. Duz mantikBendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
Eki Görüntüle 1991058
Yaaaaa, işte.. Bnde öyleyim.. Yetim gibi boynum bükük erimi bekliyorumBazen ben de sizin gibi düşünüyorum .Keşke aynı evde olsak da dağınık olsa diye. Biz de 5 aylık evliyiz ama sorsanız 1 ay kaldı yanımda. Sonra babamın evinde kalmaya devam ettim. Daha 1 sene felan beklicem. Sizi çok iyi anlıyorum.
Hiiic topamiycam artik hatta bugun bende attim kiyafetlerimi bi koseye :)Bebek desen değil, çocuk desen değil kocaman adamın arkasını toplamak size düşmez. O kadar aciz mi bu adam yahu? Bırakın pisliğinde biraz boğulsun sonra anlar anyayı konyayı.