Eşimin cinsel istekleri

O zaman sana cevap oldu ama herkese yazmış olayım. Alamam ama alasım var diyenler varsa ben alır size yollarım. Maide'nin Altın Günü'ndeki alamancı kız gibi oldum bunu da deyince
Sevgili Merve, efsane cuma öncesi alışveriş sitesi tavsiyelerini merak ediyorum, sevgiler

Ya ben 1tane 6aylik bebeyle birak cinselligi kocamla iki cilvelesemiyorum bacım siz film çekeceksiniz neredeyse.. neyse bıravaa diyelim olan var olmayan var

Adam pipisiyle yapamadıgı seye vibratörden medet umarak almasına da anlam veremedım. Konu sahıbı haklı ama su penis halkalarından aldıysa bılemem, o karsılıklı acayıp zevk verıyor ben onunla gelse itiraz etmezdım mesela

Kafasını oraya monte ederdim net

Yaaa oyuncak falan kullanmak olabilir tercih meselesi de eşinizin size vibratör alması da ne bileyim ilginç geldi bana.. Bana eşim çıkarıp verse şimdi onu alırım ben onun bi tarafına tövbe yaaa benim de sizin gibi bu hoşuma gitmezdi açıkçası.. Hayır yani birsürü birşeyler var gidip neden vibratör almış ki.. Renk istiyorsa kamasutra falan alsın vibratör nedir yani.. neyse adam size vibratör aldı diye boşayacak da değilsiniz yapacak birşey yok ama dediğim gibi bende sevmedim bu fikri..

Hahah ulan bibi alemsin ha bende yeni bir dul adayı olarak ilişeyim şuracığa lazımlık olur

Kamasutra hint seks sanatı kitabı değil mi?

Karı gel sırtımı kırbaçla yettim bey ahahahahha hayali bile ahahahahahahahahhaha

Oyuncağı normal buldum, daha sapıkça ve çoğul kişileri falan düşünmesin de onlar anormal asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…