Hiç gülecegim yoktuamaan boşver Elif çok da şey yapma takma sen gcelere dvamke yeni geyik var koş ona gel çok komik
Yemek içmek gibi aslinda istekli olan insanlarda bu da bir ihtiyaç .İki küçük çocukla, hatta bebekle bunlara nasıl fırsat buluyorsunuz ya çok ilginç.
Sevgili Merve, efsane cuma öncesi alışveriş sitesi tavsiyelerini merak ediyorum, sevgilerO zaman sana cevap oldu ama herkese yazmış olayım. Alamam ama alasım var diyenler varsa ben alır size yollarım.Maide'nin Altın Günü'ndeki alamancı kız gibi oldum bunu da deyince
Ay o reklama girmesin.Sevgili Merve, efsane cuma öncesi alışveriş sitesi tavsiyelerini merak ediyorum, sevgiler
Girmesin reklam değil bu tavsiyeAy o reklama girmesin.
Özele geçelim bizGirmesin reklam değil bu tavsiyekomşunun kapısını çalıp seks oyuncaklarınızı nereden alıyorsunuz diyemem ama kulüp arkadaşıma sorabilirim
Kafasını oraya monte ederdim netBen genelde adamların tarafında bir kadın olarak beyim hediye vibratör alıp gelse bir tarafına monte ederim.
Önceden konuşulmuştur, olabilir falan diye sinyal alınmıştır o zaman sorun yok. Ama “bak karıcım ben seni yeterince tatmin edemiyorum diye sana vibratör aldım al sen bunla oyna” derse olay çıkar.
Hahah ulan bibi alemsin haBu tarz oyuncakların tatmin edemiyorum alayım değil ki yanlış yorumluyorsunuz fantezi olayı ucu bucağı olmayan birşey ben hiç eşimi tatmin edemiyorum vib. Alayım diye düsünmedim şimdi benim ne tarz fanteziler kurduğumu bilsenizbiraz ufkunuzu serbest bırakın
Bana kirli konuş MücahitSenın aksine Sevısırken edepsiz cumleler kurmak farklı pozisyonlar denemek benım sevdıgım seyler. Oyuzden bana sapıklık gıbı gelmez bu durum.
Kamasutra hint seks sanatı kitabı değil mi?Yaaa oyuncak falan kullanmak olabilir tercih meselesi de eşinizin size vibratör alması da ne bileyimilginç geldi bana.. Bana eşim çıkarıp verse şimdi onu alırım ben onun bi tarafına tövbe yaaa benim de sizin gibi bu hoşuma gitmezdi açıkçası.. Hayır yani birsürü birşeyler var gidip neden vibratör almış ki.. Renk istiyorsa kamasutra falan alsın vibratör nedir yani.. neyse adam size vibratör aldı diye boşayacak da değilsiniz yapacak birşey yok ama dediğim gibi bende sevmedim bu fikri..
Kamasutra zarı..Kamasutra hint seks sanatı kitabı değil mi?
Karı gel sırtımı kırbaçlaBen uzuldum
Hayatı yasamadan cocukluk arkadaşıyla evlenen insanlara hep uzulmusumdur.
Birde vıbrator kırbac kelepce oyle suprız yapılıp hediye alınacak bısey degıl
Feyk penıs mesela diyelim hediye bu, kendı kullanacaksa olur kendinde ama.
Benim talebim olmadan bana bunu alamaz.
Kırbac ya da? Kendi kendini dovecekse sıkıntı yok elime verıpp sen vur diyecekse host derim.
Normal degıl yanı?
Baktım beğenmedimKamasutra zarı..
Kullanmayın o haldeBaktım beğenmedimBasit.
Aaaa, eğlencelidir aslında zarlar. Biz eğleniyoruz arada onlarla.Baktım beğenmedimBasit.