Bana mutluluktan ötürü, bazılarıninda benim gibi düşüncede olmasına seviniyorumiçe huzur mutluluk veren yorum oku Elif ve icraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana mutluluktan ötürü, bazılarıninda benim gibi düşüncede olmasına seviniyorumiçe huzur mutluluk veren yorum oku Elif ve icraa
Nıye sapık dıyelım, konuya dememısız cumlelere mı diyecegız askolsunApaçık eşimin bana kullandığı cumlelerimi yada isteklerini mi yazayım buraya hemde en argosundann.. bende herkes bana sapik der. Ve bu konuya uydurma senaryo diyen bı sürü kesim varken.. isterseniz siz yazın açık açık biz okuyalım
Senaryo bu da iyiymiş. Bilmem o zaman tek benim eşim ilişkiye düşkünHer erkeğin cinselliğe düşkün olduğunu nerden biliyorsunuz? Gerçekçi yazın şu senaryoyu.
Konuda sapıklık bişey yok diye düşünüyorum.Nıye sapık dıyelım, konuya dememısız cumlelere mı diyecegız askolsun
Elif yukarıda sapık dersiniz yazan sensin alıntıladıgım mesaj senın, yazdıklarını okumuyorsun sanırım.Konuda sapıklık bişey yok diye düşünüyorum.
Konuya sapik dememisiz demişsin farkindamisin. Zaten niye bu konuya sapik diyesiniz ki diyorum.Elif yukarıda sapık dersiniz yazan sensin alıntıladıgım mesaj senın, yazdıklarını okumuyorsun sanırım.
Bende yo neden sana sapık dıyelım demısım
Anladın?
Kocam bana vıbrator alsa ben derım, bu benim fikrim?Konuya sapik dememisiz demişsin farkindamisin. Zaten niye bu konuya sapik diyesiniz ki diyorum.
Anladım?
Konuya sapik dememisiz demişsin farkindamisin. Zaten niye bu konuya sapik diyesiniz ki diyorum.
Anladın?
O zaman bu anlattım durum size sapıkça geliyor. Dediğim gibi size saygı duyuyorum..Kocam bana vıbrator alsa ben derım, bu benim fikrim?
Senın aksine Sevısırken edepsiz cumleler kurmak farklı pozisyonlar denemek benım sevdıgım seyler. Oyuzden bana sapıklık gıbı gelmez bu durum.O zaman bu anlattım durum size sapıkça geliyor. Dediğim gibi size saygı duyuyorum..
İşte herkes farklı o yuzden..Senın aksine Sevısırken edepsiz cumleler kurmak farklı pozisyonlar denemek benım sevdıgım seyler. Oyuzden bana sapıklık gıbı gelmez bu durum.
E tamam, kendı adıma yo neden sapıklık dıyelım kı dedım neyden bahsediyoruz suan?İşte herkes farklı o yuzden..
Tamam bende diyorum ki zaten sapıklık bişey yok diyemezsiniz zaten diyorum. Yok bana vibrator diyorsun yok eşim alamaz diyorsun. Tamam kardeşim sana göre bu sapikliksa tamam.E tamam, kendı adıma yo neden sapıklık dıyelım kı dedım neyden bahsediyoruz suan?
Ben absürt konuşursam sapik gibi olurum diyorum anladınnTamam bende diyorum ki zaten sapıklık bişey yok diyemezsiniz zaten diyorum. Yok bana vibrator diyorsun yok eşim alamaz diyorsun. Tamam kardeşim sana göre bu sapikliksa tamam.
Evet sapıklıkTamam bende diyorum ki zaten sapıklık bişey yok diyemezsiniz zaten diyorum. Yok bana vibrator diyorsun yok eşim alamaz diyorsun. Tamam kardeşim sana göre bu sapikliksa tamam.
Anladım, kendı fikrimi yazdım.. bana gore olmazsın dedım sen bunu anladın mı?Ben absürt konuşursam sapik gibi olurum diyorum anladınn
Bende anladım da neyin uzatması bu.Anladım, kendı fikrimi yazdım.. bana gore olmazsın dedım sen bunu anladın mı?
Polemik yapma gibi bı derdim yok da benim, olabilir yanlış anlaşılma. Klavye üzerinde olunca çok normalHadi yine polemiğe bağlıyoruz, hanımlar sakin olun, arada yanlış anlaşılmalar olabilir
amaan boşver Elif çok da şey yapma takma sen gcelere dvamke yeni geyik var koş ona gel çok komikPolemik yapma gibi bı derdim yok da benim, olabilir yanlış anlaşılma. Klavye üzerinde olunca çok normal