Eşimin cinsel istekleri

Yaaa oyuncak falan kullanmak olabilir tercih meselesi de eşinizin size vibratör alması da ne bileyim 🤔🤔 ilginç geldi bana.. Bana eşim çıkarıp verse şimdi onu alırım ben onun bi tarafına tövbe yaaa😂😂😂 benim de sizin gibi bu hoşuma gitmezdi açıkçası.. Hayır yani birsürü birşeyler var gidip neden vibratör almış ki.. Renk istiyorsa kamasutra falan alsın vibratör nedir yani.. neyse adam size vibratör aldı diye boşayacak da değilsiniz yapacak birşey yok ama dediğim gibi bende sevmedim bu fikri..
Bende sevmedim zaten eşimde tepkimi o anda görünce anladı almaması gerektiğini dediğim gibi biseyler yapmaya calismis sanırım ama benim hoşuma gitmedi☺️

Bende sevmedim zaten eşimde tepkimi o anda görünce anladı almaması gerektiğini dediğim gibi biseyler yapmaya calismis sanırım ama benim hoşuma gitmedi☺️
O da kendince birşeyler yapmak istemiş işte yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmaz 😂 Hediyesi haricinde tuhaf bir durum yok.. Yani cinsellik istemesi, sizi arzulaması güzel birşey.. Benim henüz bebeğim doğmadı ama bakın herkes diyor ki bebekten sonra cinsellik eskisi gibi olmuyormuş falan. Çoğu insan böyle diyor bende bilmiyorum yaşayıp görcem artık ama sizde durum çocuklardan sonra değişmemiş demek ki.. Bir de tabi ki sıklığı sizin canınızı sıkmadığı size sorun yaratmadığı müddetçe bu iyi bir durum gibi görünüyor..

Yaa aslında hediye de denmez buna dediğim gibi işte biseyler yapmaya kalkmış o da olmadı zaten☺️ evet çok sık yapınca bide iki çocuk baya zorlanıyorum. Benim ilk çocuğumdan sonra eşim baya soğudu 1 sene kadar hatta aldattığını bile düşündüm. Kızımdan sonrada tam tersi oldu kıskançlık ilişki falan değişik yani

O da kendince birşeyler yapmak istemiş işte yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmaz 😂 Hediyesi haricinde tuhaf bir durum yok.. Yani cinsellik istemesi, sizi arzulaması güzel birşey.. Benim henüz bebeğim doğmadı ama bakın herkes diyor ki bebekten sonra cinsellik eskisi gibi olmuyormuş falan. Çoğu insan böyle diyor bende bilmiyorum yaşayıp görcem artık ama sizde durum çocuklardan sonra değişmemiş demek ki.. Bir de tabi ki sıklığı sizin canınızı sıkmadığı size sorun yaratmadığı müddetçe bu iyi bir durum gibi görünüyor
Çoğu evliliğime, uzun ilişki süreme, iki çocuğuma tuhaf demiş de yaşıma falan.. bencede bu konuda tek tuhaflık aldığı yanii.☺️

Adam pipisiyle yapamadıgı seye vibratörden medet umarak almasına da anlam veremedım. Konu sahıbı haklı ama su penis halkalarından aldıysa bılemem, o karsılıklı acayıp zevk verıyor :KK49: ben onunla gelse itiraz etmezdım mesela:KK53:

Ilk defa duydum baktım.
Bu ise yarayabilir hakket.
Tertemiz seks hayatıma zorla sokturcanız şunları ama :KK70:

:KK70: Ilk defa duydum baktım.
Bu ise yarayabilir hakket.
Tertemiz seks hayatıma zorla sokturcanız şunları ama :KK70:
Ben yurtdışından du..xinkini almıştım vallahi tavana yapışırsın huhuuu:KK70::KK70::KK70:
Ama öteki türlüsü beni bozar pekmezini akıtırım onun ona montelerim o vibratörü de titreye titreye gezer:sopa:ulen pipinin işemek haricinde bir amacı daha var onu da beceremiyorsan kopar at:KK53::KK70:

ayyy hiç sormaa onu duyunca çıldırıyorum resmen , :kızgın::kızgın:

vururken banada haber ver bende ıslak nar çubuğunu alıp geleyim :KK71::KK71:
Bu millet fitili kendi mi ateşliyor yoksa adamlar zaten yanıp tutuşuyor mu ben anlamadım. :confused: 6 senelik evlilik hayatımda sürekli geel geeel geeel ablana gelllll modunda gezdım evde :KK53: adamın kıcınds pireler ucusuyor. Ulan bi kullan şu önündeki çıkıntıyı. Bak bi anatomik olarak incele, pratiğe dök, yok anam yok:KK53::KK70::KK70::KK70:

X