Yaa nasıl hissettiniz merak ettim doğrusu. Bayada iki çocuk annesiyim yanii. İlla kanıt mi lazımşu konuyu erkek üye yazmış gibi okudum , çünkü erkek uyesin sen hissettim ...
Bende sevmedim zaten eşimde tepkimi o anda görünce anladı almaması gerektiğini dediğim gibi biseyler yapmaya calismis sanırım ama benim hoşuma gitmediYaaa oyuncak falan kullanmak olabilir tercih meselesi de eşinizin size vibratör alması da ne bileyimilginç geldi bana.. Bana eşim çıkarıp verse şimdi onu alırım ben onun bi tarafına tövbe yaaa benim de sizin gibi bu hoşuma gitmezdi açıkçası.. Hayır yani birsürü birşeyler var gidip neden vibratör almış ki.. Renk istiyorsa kamasutra falan alsın vibratör nedir yani.. neyse adam size vibratör aldı diye boşayacak da değilsiniz yapacak birşey yok ama dediğim gibi bende sevmedim bu fikri..
Biz her seferinde sırayla deniyoruz nerdeyse. Ne biliyim.Aaaa, eğlencelidir aslında zarlar. Biz eğleniyoruz arada onlarla.
O da kendince birşeyler yapmak istemiş işte yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmazBende sevmedim zaten eşimde tepkimi o anda görünce anladı almaması gerektiğini dediğim gibi biseyler yapmaya calismis sanırım ama benim hoşuma gitmedi
Çoğu evliliğime, uzun ilişki süreme, iki çocuğuma tuhaf demiş de yaşıma falan.. bencede bu konuda tek tuhaflık aldığı yanii.O da kendince birşeyler yapmak istemiş işte yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmazHediyesi haricinde tuhaf bir durum yok.. Yani cinsellik istemesi, sizi arzulaması güzel birşey.. Benim henüz bebeğim doğmadı ama bakın herkes diyor ki bebekten sonra cinsellik eskisi gibi olmuyormuş falan. Çoğu insan böyle diyor bende bilmiyorum yaşayıp görcem artık ama sizde durum çocuklardan sonra değişmemiş demek ki.. Bir de tabi ki sıklığı sizin canınızı sıkmadığı size sorun yaratmadığı müddetçe bu iyi bir durum gibi görünüyor
Adam pipisiyle yapamadıgı seye vibratörden medet umarak almasına da anlam veremedım. Konu sahıbı haklı ama su penis halkalarından aldıysa bılemem, o karsılıklı acayıp zevk verıyorben onunla gelse itiraz etmezdım mesela
Ben yurtdışından du..xinkini almıştım vallahi tavana yapışırsın huhuuuIlk defa duydum baktım.
Bu ise yarayabilir hakket.
Tertemiz seks hayatıma zorla sokturcanız şunları ama
Alev alacak buralar alevNoluyor gene oyuncaklar filan
Alev alacak buralar alevartık dümdük sevişmek yok
Buralar hep alevli iftaiyede gelse söndüremezAlev alacak buralar alevartık dümdük sevişmek yok
Retronun da Marsın da Allah bin türlü cezasını verecekahh ahhh millet ne oyuncaklarla sevişiyor benımki koltuktan zor kalkıyor
hay şansıma ...
Ben halka arz edeceğim engin bilgilerimiBuralar hep alevli iftaiyede gelse söndüremezekşın lazım engin bilgiler lazım
Retronun da Marsın da Allah bin türlü cezasını verecekhele koç erkeği sevişgen diyenin agzına kürekle fururum
Bişiler eksikBen halka arz edeceğim engin bilgilerimibenim bu teorik bilgilerimi pratiğe de dökmem lazım ama bilin bakalım ne eksik
ayyy hiç sormaa onu duyunca çıldırıyorum resmen ,
vururken banada haber ver bende ıslak nar çubuğunu alıp geleyim
Bu millet fitili kendi mi ateşliyor yoksa adamlar zaten yanıp tutuşuyor mu ben anlamadım.6 senelik evlilik hayatımda sürekli geel geeel geeel ablana gelllll modunda gezdım evde adamın kıcınds pireler ucusuyor. Ulan bi kullan şu önündeki çıkıntıyı. Bak bi anatomik olarak incele, pratiğe dök, yok anam yok