Eşimin cinsel istekleri

Bende sevmedim zaten eşimde tepkimi o anda görünce anladı almaması gerektiğini dediğim gibi biseyler yapmaya calismis sanırım ama benim hoşuma gitmedi

Bende sevmedim zaten eşimde tepkimi o anda görünce anladı almaması gerektiğini dediğim gibi biseyler yapmaya calismis sanırım ama benim hoşuma gitmedi
O da kendince birşeyler yapmak istemiş işte yapacak birşey yok atsan atılmaz satsan satılmaz Hediyesi haricinde tuhaf bir durum yok.. Yani cinsellik istemesi, sizi arzulaması güzel birşey.. Benim henüz bebeğim doğmadı ama bakın herkes diyor ki bebekten sonra cinsellik eskisi gibi olmuyormuş falan. Çoğu insan böyle diyor bende bilmiyorum yaşayıp görcem artık ama sizde durum çocuklardan sonra değişmemiş demek ki.. Bir de tabi ki sıklığı sizin canınızı sıkmadığı size sorun yaratmadığı müddetçe bu iyi bir durum gibi görünüyor..

Yaa aslında hediye de denmez buna dediğim gibi işte biseyler yapmaya kalkmış o da olmadı zaten evet çok sık yapınca bide iki çocuk baya zorlanıyorum. Benim ilk çocuğumdan sonra eşim baya soğudu 1 sene kadar hatta aldattığını bile düşündüm. Kızımdan sonrada tam tersi oldu kıskançlık ilişki falan değişik yani

Çoğu evliliğime, uzun ilişki süreme, iki çocuğuma tuhaf demiş de yaşıma falan.. bencede bu konuda tek tuhaflık aldığı yanii.

Ilk defa duydum baktım.
Bu ise yarayabilir hakket.
Tertemiz seks hayatıma zorla sokturcanız şunları ama

Ilk defa duydum baktım.
Bu ise yarayabilir hakket.
Tertemiz seks hayatıma zorla sokturcanız şunları ama
Ben yurtdışından du..xinkini almıştım vallahi tavana yapışırsın huhuuu
Ama öteki türlüsü beni bozar pekmezini akıtırım onun ona montelerim o vibratörü de titreye titreye gezerulen pipinin işemek haricinde bir amacı daha var onu da beceremiyorsan kopar at

ayyy hiç sormaa onu duyunca çıldırıyorum resmen ,

vururken banada haber ver bende ıslak nar çubuğunu alıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…