Allah sabır versin...
allah yardımcın olsun
ya cnm k.bkma cebnde bulduun madde ne yani anlayamdm da ben?
onu burada yazmak doğru değil sanki sigara gibi birşey düşünün. Aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey bulacağım(
bulunduğu arkadaş ortamını değiştirmeye çalışın ve mutlaka bir dr a götürün....
kurtulması mümkün
Bulunduğu ortam yada ortamlar kimler bilmiyorum ki. sabah işe gidiyor akşam geliyor, ne zaman nasıl takip edebilirim. yapmak istedikten sonra beni takarmı. dr mu adamın dişi ağrıyoda gitmiyo dr a. çoğu erkeklerin genelinde var bu doktora gitmemek. Bir mucize olucakki ne yaptığının farkına varıcak, keşke elimden birşey gelebilse. tşk ederim sizede
eşinin ailesi biliyor mu? eğer yapıcı insanlarsa onlarla da paylaş derim tek başına altından kalkabilecek bir yük değil...
Birşey yazmamızı istemediğiniz için yazıp daha da fazla yormak istemedim sizi.
İnşallah bir an önce kurtulur ve sıkıntılarınız biter.
sabır ve şükür herşeyi halleder buna inan hepsi geçecek inancını kaybetme yeter.eşinle oturup en azından kızınız için konuşun.mutlu olmadıgınızı anlatın
Arkadasim o kadarda uzulme bence bende yurtdisina cikmadan once bahsettigin madde konusunda cok farkli dusunuyordum ama Amerika ya tasindiktan gectigimiz yazda HOLLANDA Amsterdam'a gittikten sonra dusuncelerim degisti. Ozellikle Amsterdam da o madde serbest, inanin huzurlu bi yer gece 3 te yanliz yuruyun kimse sizi rahatsiz etmiyor, sokaklarda heryerde o maddeyi icenler var kimse kimseye sarkmiyor. Hatta suc orani bile dusuk. Bilesimi HERBAL yani bitkisel kimyasal olmadigi icin aslinda bir zarari yok. Amerikada glokoma, kanser vb hastalara agir agri kesici verip morfin karisimli agri kesicilere aliskanlik olmasin diye o madde recete ile yasalda veriliyor. Tabiki hastalik gecerli agrili gerekli bir hastaliksa. Hatta goz basincini Glokomada dusurdugu tespit edildi. Bende su an glokoma sinirindayim henuz benlik birsey yok ama doktorum ilerde benimde kullanabilecegimi soyledi. Kesinlikle diger maddeler gibi degil narkotik olmadigi icin bagimlilik yapmaz. Sadece seni bilgilendirmek sakinlestirmek istedim. Aslinda korkmani gerektirecek bir durum yok.onu burada yazmak doğru değil sanki sigara gibi birşey düşünün. Aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey bulacağım(
Arkadasim o kadarda uzulme bence bende yurtdisina cikmadan once bahsettigin madde konusunda cok farkli dusunuyordum ama Amerika ya tasindiktan gectigimiz yazda HOLLANDA Amsterdam'a gittikten sonra dusuncelerim degisti. Ozellikle Amsterdam da o madde serbest, inanin huzurlu bi yer gece 3 te yanliz yuruyun kimse sizi rahatsiz etmiyor, sokaklarda heryerde o maddeyi icenler var kimse kimseye sarkmiyor. Hatta suc orani bile dusuk. Bilesimi HERBAL yani bitkisel kimyasal olmadigi icin aslinda bir zarari yok. Amerikada glokoma, kanser vb hastalara agir agri kesici verip morfin karisimli agri kesicilere aliskanlik olmasin diye o madde recete ile yasalda veriliyor. Tabiki hastalik gecerli agrili gerekli bir hastaliksa. Hatta goz basincini Glokomada dusurdugu tespit edildi. Bende su an glokoma sinirindayim henuz benlik birsey yok ama doktorum ilerde benimde kullanabilecegimi soyledi. Kesinlikle diger maddeler gibi degil narkotik olmadigi icin bagimlilik yapmaz. Sadece seni bilgilendirmek sakinlestirmek istedim. Aslinda korkmani gerektirecek bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?