Herşey bundan üç yıl önce başladı ,kısa bir özet geçerek anlatmaya başlıyorum,şuan bir erkek arkadaşım var üç yıldır tanıyorum onu ünv gittiğim iki yol boyunca ayrıydık ünv bitti istanbula döndüm ve hayatımıza geleceğe dair bir adım atarak yeniden beraber bir yola çıkma kararı aldık.
Nedenide Ünv yaşadıklarım diyebilirim,
Üniversiteye gittiğimde bir erkek arkadaşım oldu,ilk başta herşey çok iyiydi sonra tek dışarı çıkamazsın şunu bunu giyemezsine kadar gitti olay enson tehditler ayrılmak istediğimde iftira atacak tehditlere kadar gitti ,ünv hayatımın en güzel yılı olması gerekirken azapla geçiyordu kendi başıma bi su almaya gidemiyor sokakta bile yürüyemiyordum en son ünv bitmesine 6 ay kala birgün duştan çıktım saçlarımı kuruturken karşımda duran annemin çığlığıyla irkildim.Ogünün sabahına doktorda aldık soluğu saçkıran olmuşum ve yayılmaya devam ediyormuş kocaman bi yarık gibi kafamda çaresizlikle anneme baktım saçlarımın belki hepsine bile yayılabilirdi,Sonra ağlayarak anlatmaya başladım .Erkek arkadaşımın yaptıklarını tehditlerini anlattım bir ben bir annem ağlıyordu sokakta tek başıma yürümeye korkuyordum .Enson bana hiçbiryerden ulaşamaması için heryerden engelledim onu farklı numaralardan aramaya başladı farklı sosyal hesaplardan yazdı geçer sandığım hiçbirşey geçmedi adeta ben bir çiçektim ama soluyordum ölümü bekler gibi annemle çok sevdiğim bir çantam vardı oturup odamdayken mektup yazdım anneme en sevdiğim çantaya koydum annem bakar diye ben ölünce o kadar öleceğime alıştırdı beni ölümle tehdit ediyordu,enson bir gece yarısı uyurken gece3.30 telefonum çaldı irkildim açtım uyku sersemi gene kabusum olan insandı konuştu konuştu öldürüyümü kendimi dedi şarjör sesini dinletti 10 9 87654321 0 ondan geriye sayıp üstüne bir kahkaha attı hadi sana on saniye daha veriyorum diye gece gece taxiye binip yanıma geliceksin dedi gitmedim gelmiycem deyip kapattım dahAda sinirlendi sabahı zor ettim annemi arAdım olanları anlatırken ağladım sadece korkuyordum kaldığım yer askeriyenin misafirhanesiydi üniversitedeyken ,ben kapıdan çıktığım an tehlikedeyim demekti bu annemden sonra okuldaki bölüm sekreterini aradım durumu anlattım ve istanbula git kendini toplayınca gel dedi,
Kapıdan çıkıp nizamiyeye gidemezdim taksiyi aradım Erdekten Bandırmaya gitmek istediğimi söyledim kapıdan çıktığımda fark ettimki o kapının orada bekliyordu,taxiyle bandırmaya kadar gittim herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük annemle teyzem adına aldım biletimi yazhanedekilerede anlattım durumu ,
Sağsalim geldim istanbula iki hafta annemin yanında kalıp toparladım sandım kendimi ama dönmemle Erdeğe herşey dahada kötü oldu.
Tehditler aldı başını gitti üç ay boyunca taksiyle okula gittim odama döndüm bi çarşıya bile inmedim kimseyle konuşmak dahi istemiyordum.Okulun önünde beni tehdit etti hasta gibiydi kimle yürüyor napıyor nereye gidiyor v.s v.s ogün taksi gelemedi çıkışta bende minibüsü kullanmak zorunda kaldım oda bizi takip etti yanımda okuldan bir arkadaşım vardı
Çarşıya geldik kaldırımda önüme atladı ve tehdit küfür ne varsa saymaya başladı
Tuvalete gidicem dedim arkadaşımda benle beraber bende gideceğim dedi tuvalette arkadaşımı aradım sahile kadar karakola gideceğimi söyledim,
Tuvaletten çıktık o kapıda bekliyordu adeta canımı almayı bekler gibi gel evimizi göstercem yasemin sana dedim bu bizim takip etti tahmin ettiğim gibi karakolun önünden geçerken hadi beni şikayet etsene şöyle böyle yaptı ben onun gözünde çok aciz çok zavallıydım bir anlık güçle döndüm kapıdaki polislere rahatsız ediliyorum şikayette bulunmak istiyorum dedim bu arkadaşız yaptı bende kendisi eski erkek arkadaşım dedim, fakat şikayetciyim ve karakola girip elimizdeki tüm delilleri verdik üç saat ifadenin ardından üstümden bir yük kalktı hafifledim bir buçuk yıllık yükü atmış gibi oldum kısa bir süre sonra mahkeme kağıdım geldi ve mahkemenin sonucuna gelmek istiyorum,Üç ay okulum birene kadar koruma verildi erdekteki kaldığım yer ve istanbuldaki eviniz izlendi hep takip edildim
Hakimin karşısında benden özür diledi kendince fakat pek işe yaramadı sonuç olarak 1yıl6 ay hapis +2400 tl para cezası
Birbuçuk yıllık kabus bitti bu arada herşeye rağmen okulumu üçüncü olarAk bitirdim ve ogün miladım oldu.
Şimdi bunları neden anlattım tüm bu yaşadığım kabuslardan sonra şuanki erkek arkadaşım melek gibi adeta ama çok korkuyorum sanki ona bağlanırsam gene bir kabus yaşarım düşüncesine kapılıyorum.
Buarada şuanki erkek arkadaşım tarafından bir evlenme teklifi aldım kabul ettim ama hep içimde bir korku var eski erkek arkadaşımdan sonra ne kimseye güveniyorum nede başka bişey yapabiliyorum,ben bu içimdekilerden korkulardan kurtulmak istiyorum hala kaldırımda yürürken takip ediliyorum sanıyorum yahut tanımadığım biri arayınca kesin bişey olucak duygusuyla geriliyorum .
Şuanki erkek arkadaşıma hakettiği gibi davranmıyorum o beni çok seviyor ve ilk kız arkadaşıyım gözünden bile sakınıyor yaşadıklarımıda biliyor ama ben hep bir acabaya kapılıyorum, ben onu benisevdiğinin dörtte biri kadar bile sevemiyorum evet mutluyum ama hep bir acaba var onun içindeki merhameti seviyorum ama içimdeki korkudan kurtulup zincirlerimi kıramıyorum.
Onun beni sevdiği gibi sevmek onu ararken korkmamak istiyorum ben geçmişte yaşıyorum bu yüzden belkide .
Buarada ben25 erkek arkadaşım29 yaşında herkese herseye şimdiddn çok teşekkür ederim
Ben geçmişten kurtulmak unutmak istiyorum benim gibi bu durumu yaşayanlarada yardım etmek istiyorum.