• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cebinde bir madde buldum..

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Hep hayata umutla baktım herşey düzelir diye, herşey düzeliyor gibi dursa da aslında sadece kendimi kandırıyorum ama yapacak birşey yok onuda biliyorum. Zoruma giden ve elimden gelmeyen tek şey çaresizlik. eşimin cebinde bir madde yakaladım :( önce şoka girdim sonra düşündüm düşündüm dedim ki kendi kendime sen halen evini düşün çabalamaya çalış herkes kendi keyfinde rahatın da senin üzüleceğini yada kafaya takacağını düşünmeselerde. kızım ben işe gidiyorum diye evde yalnız kaldığı için psikolojik'men düşünmekten sedef ve egzama karışımı birşey çıktı kafasında ve ne kullandıysam asla geçmiyor, doktor bunun vücuduna da yayılmasından bahsetti :( onun düşüncesi zaten beni yiyip bitiriyor, birde iş yerinde sürekli stres ve sıkıntılar yaşarken, zaten kızımın düşüncesi devam ederken eşimin cebinde o maddeyi yakalamam beni hepten hayal kırıklığına uğrattı. bu konuyu açmam daki sebep sadece içimi dökmek sizlerden ben ne yapabilirim duymak değil. Burada görmediğim sesini bile duymadığım sizlerle paylaşmak belkide biraz olsun rahatlatıyor beni, bazen işten eve gelmek bile istemiyorum. Hatta işten çıkınca evime yürüyeyim o yollar bitmesin istiyorum. Ağzımda sürekli dualar şükretmeler belkide diyorum daha çok çekeceğim şeyler var bu haldeyken bile, ama halen şükrediyorum Allah'a. Yarın neler yaşarım onuda bilmiyorum ama yaşamayı çok seven neşeli ben nefret eder oldum bu hayattan. Sağlıkta bir yere kadar sürekli düşünmekten unutkanlık başladı ve canım sıkıldığında aç kalan ben şuan dünyaları yesem doymuyorum.

bulunduğu arkadaş ortamını değiştirmeye çalışın ve mutlaka bir dr a götürün....

kurtulması mümkün

bulunduğu arkadaş ortamını değiştirmeye çalışın ve mutlaka bir dr a götürün....

kurtulması mümkün

Bulunduğu ortam yada ortamlar kimler bilmiyorum ki. sabah işe gidiyor akşam geliyor, ne zaman nasıl takip edebilirim. yapmak istedikten sonra beni takarmı. dr mu adamın dişi ağrıyoda gitmiyo dr a. çoğu erkeklerin genelinde var bu doktora gitmemek. Bir mucize olucakki ne yaptığının farkına varıcak, keşke elimden birşey gelebilse. tşk ederim sizede:50:

Bulunduğu ortam yada ortamlar kimler bilmiyorum ki. sabah işe gidiyor akşam geliyor, ne zaman nasıl takip edebilirim. yapmak istedikten sonra beni takarmı. dr mu adamın dişi ağrıyoda gitmiyo dr a. çoğu erkeklerin genelinde var bu doktora gitmemek. Bir mucize olucakki ne yaptığının farkına varıcak, keşke elimden birşey gelebilse. tşk ederim sizede:50:

eşinin ailesi biliyor mu? eğer yapıcı insanlarsa onlarla da paylaş derim tek başına altından kalkabilecek bir yük değil...

eşinin ailesi biliyor mu? eğer yapıcı insanlarsa onlarla da paylaş derim tek başına altından kalkabilecek bir yük değil...

Eşimin ailesi ondan bıktılar artık bunun harici başka şeylerde yaşadım şikayet ediyosun beni suçluyorlar ben iyi bir kadın olsaymışım, etmiyosun niye bize söylemiyosun adam gelmiş kaç yaşına. Neyin ne olduğunu anlayacak yaşta. İnsan kendi kendinin doktoru olmalı ben istediğim kadar yada herkes konuşsun adam yapacağını tekrar yapıyor. sorun onda değişmesi gereken aslında tedaviye ihtiyacı var ama beni kim tedavi ettirecek bütün yük benim omuzlarımda kaça bölüneceğimi şaşırdım. inanın şöyle ayağımı uzatıp kafam dinç bir çay içemedim yıllardır hep soru ve sorunlar kafamda:43:

Birşey yazmamızı istemediğiniz için yazıp daha da fazla yormak istemedim sizi.

İnşallah bir an önce kurtulur ve sıkıntılarınız biter.

sabır ve şükür herşeyi halleder buna inan hepsi geçecek inancını kaybetme yeter.eşinle oturup en azından kızınız için konuşun.mutlu olmadıgınızı anlatın

sabır ve şükür herşeyi halleder buna inan hepsi geçecek inancını kaybetme yeter.eşinle oturup en azından kızınız için konuşun.mutlu olmadıgınızı anlatın

Hep konuştum tavır aldım küstüm. hiçbirşey yokmuş gibide davrandım yeri geldiğinde. hepsi boş oldu şimdi olayları akışına bıraktım ama konuşmuyorum onunla.

onu burada yazmak doğru değil sanki sigara gibi birşey düşünün. Aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey bulacağım :((
Arkadasim o kadarda uzulme bence bende yurtdisina cikmadan once bahsettigin madde konusunda cok farkli dusunuyordum ama Amerika ya tasindiktan gectigimiz yazda HOLLANDA Amsterdam'a gittikten sonra dusuncelerim degisti. Ozellikle Amsterdam da o madde serbest, inanin huzurlu bi yer gece 3 te yanliz yuruyun kimse sizi rahatsiz etmiyor, sokaklarda heryerde o maddeyi icenler var kimse kimseye sarkmiyor. Hatta suc orani bile dusuk. Bilesimi HERBAL yani bitkisel kimyasal olmadigi icin aslinda bir zarari yok. Amerikada glokoma, kanser vb hastalara agir agri kesici verip morfin karisimli agri kesicilere aliskanlik olmasin diye o madde recete ile yasalda veriliyor. Tabiki hastalik gecerli agrili gerekli bir hastaliksa. Hatta goz basincini Glokomada dusurdugu tespit edildi. Bende su an glokoma sinirindayim henuz benlik birsey yok ama doktorum ilerde benimde kullanabilecegimi soyledi. Kesinlikle diger maddeler gibi degil narkotik olmadigi icin bagimlilik yapmaz. Sadece seni bilgilendirmek sakinlestirmek istedim. Aslinda korkmani gerektirecek bir durum yok.

Arkadasim o kadarda uzulme bence bende yurtdisina cikmadan once bahsettigin madde konusunda cok farkli dusunuyordum ama Amerika ya tasindiktan gectigimiz yazda HOLLANDA Amsterdam'a gittikten sonra dusuncelerim degisti. Ozellikle Amsterdam da o madde serbest, inanin huzurlu bi yer gece 3 te yanliz yuruyun kimse sizi rahatsiz etmiyor, sokaklarda heryerde o maddeyi icenler var kimse kimseye sarkmiyor. Hatta suc orani bile dusuk. Bilesimi HERBAL yani bitkisel kimyasal olmadigi icin aslinda bir zarari yok. Amerikada glokoma, kanser vb hastalara agir agri kesici verip morfin karisimli agri kesicilere aliskanlik olmasin diye o madde recete ile yasalda veriliyor. Tabiki hastalik gecerli agrili gerekli bir hastaliksa. Hatta goz basincini Glokomada dusurdugu tespit edildi. Bende su an glokoma sinirindayim henuz benlik birsey yok ama doktorum ilerde benimde kullanabilecegimi soyledi. Kesinlikle diger maddeler gibi degil narkotik olmadigi icin bagimlilik yapmaz. Sadece seni bilgilendirmek sakinlestirmek istedim. Aslinda korkmani gerektirecek bir durum yok.

evet birkaç arkadaşımdan da duydum onlarda denemişler. yakalansan bile suç yokmuş. ama neden ? o zaman marketlerde de satılsın herkes içsin. bunu bu ülkede nasıl rahatlıkla içebiliyor insanlar yada bahçelerinde yetiştiriyorlar anlamış değilim. niye düzgün adam akıllı şeyler ekilmiyor neden, nerde bize çevremize zarar verecek şeyler var onu yapıyoruz. çocuklarımıza gençlerimize neden kötü örnekler oluyoruz. bağımlılık yapar diye korkuyorum ne bileyim sonuçta para verip alıyordur kimse babasının hayrına vermiyordur. offfffffff

Back