• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin bugun ogrendigim planlari...

evet cok ama cok istedi..ben hep oteliyordum erken diye..cok da sever oglumuzu..

Hmm.. Karımı ve evliliğimi bu şekilde hayal etmemiştim diyince merak ettim.. Yani bunları tahmin edemiyor muydu? Çocuk olunca tabii ki bütün hayatınız o olacak, dışarı çıkamayacaksınız.. Biz bunlar için çocuk düşünmüyoruz acaba o da mı öyle düşünüyordu diye sordum, kazara mı oldu acaba diye..

Pardon simdi okudum aciklamasini
Belki de pcyi kurcalayip kurcalamadigini kontrol icindir bu dosya. Yani tepki verince kurcaladigin ortaya çıksın diye yem atmis olabilir mi??
Aramız iyi dediginz icin boyle iyimser bi düşünce sunayim dedimo_O

evet buna gayret edicem,tesekkur ederim..normalde hic ama hic kus kalamam,hemen atilirim boynuna,ufak seylerden sorun cikarmam ama artik adam plan program yapmis..insallah icine dert olur,bu gece uyuyamaz:KK43:
Size olan açıklamasını okudum, bilmiyorum insan bu sebeplerden kendine b planı yapar mı? Gerçi ben bu erkek cinsini anlayabileceğimi sanmıyorum ya... Çok da masumane gelmedi bana, garip.

hic sevmez bilgisayarina dokunulmasini,benim bilgisayarima da boyle planlar sunlar bunlar diye bi suru dosya kaydettigi icin o dosyanin supriz icin acilmadigini bildigimi tahmin eder..bilmiyorum,yani isin icinden tereyag gibi bile siyrilmaya calisabilir sen neden benim dosyalarima baktin diye:KK43:
Ya birde boyle burnundan kil aldirmama yok mu uyuz oluyorum eger bir ayibin bir dolambacin yoksa esin pcye bakmasindan neden rahatsiz olunur oyyyyle bir bakarim ki agzini bile acamaz bu saygisizlik degil kari koca arasinda gizli sakli olmaz sende bakabilirsin o da bakabilir eger kocalar bunu bahane yapiyosa heleki sifre falan varsa suphe duyuran bi hareket bence

" evliligimiz sence nasıl? Benden rahatsız olduğun şeyler var mı? " falan diyerek, sanki ilişkinizi konuşmak istiyormussunuz gibi yapsaniz.

Size olan açıklamasını okudum, bilmiyorum insan bu sebeplerden kendine b planı yapar mı? Gerçi ben bu erkek cinsini anlayabileceğimi sanmıyorum ya... Çok da masumane gelmedi bana, garip.

ben yapmam..yani biz kadinlar yapmayiz heralde ama erkek mi diyim..ne diyim..inanin bende anlamiyorum:KK43:

" evliligimiz sence nasıl? Benden rahatsız olduğun şeyler var mı? " falan diyerek, sanki ilişkinizi konuşmak istiyormussunuz gibi yapsaniz.

konustum zaten cnm,gectigimiz sayfalarda aktardim konusmayi..boyle bi konusma gecti aramizda..

ben: kendini son 4-5 yildir nerde ve nasil goruyorsun? benimle mutlu musun?
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben : anladim..bunun disinda benimle sorunun yok yani..
es : hayir yok..
ben : neden gozumun icine baka baka yalan soyluyorsun ki..
es : hayir soylemiyorum..gercekten yok..
ben: oyuzden mi benden ayrilma planlari yapiyorsun..
es : hayir yapmiyorum..nerden cikardin?
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
es : gak guk..(gozu bilgisayara gitti)
ben : neden oraya buraya plan program yapacagina benimle acik acik konusmadin?
es : ben o plani sana cok kizgin oldugum bi donemde yaptim oylece de kalmis..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : gak guk ( goz yerde) denedim ama gozun beni gormuyordu ki..
ben : hem sen bana neden kizdin o donem,ben hatirlamiyorum..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
ben : beni ne kadar kirdiginin farkindasin dimi..
es : gak guk..(hmmm gbi biseyler dedi)
ben : benim daha fazla diyecek biseyim yok,karnim acikti..
dedim ve konusmayi biraktim..
arkamdan gelmeye calisti engel oldum..

Aynen benim de bir arkadaşım var böyle. "Eşim çok iyi bir insan, seviyorum onu, mutluyum ama yine de evlendiğime pişmanım" der durur. Öyle gözü dışarıda, çapkınlık peşinde filan da değil. İnsanlar bazen böyle düşünebiliyor bence. Karşı taraf için kırıcı ama, işte...
Hic normal degil bazi insanlar....

Allah mutlugunuzu daim etsin, iyi birine benziyor esiniz. Bunu görmeniz sizin icin iyi oldu hem artik onun beklentilerini biliyorsunuz. Ihmal etmemeye calisin, iletisimde durun hep böyle icten ice kurmasin. Bana cok tatli bir cift gibi geldiniz birbirinizin kiymetini bilin.

Aciklamasi iyi güzel hosta, cocuk ikinizin cocugu kavga aninda yada stresli bi zamanda böyle listemi tutulur? B Plani nedir allah askina? Neyse en azindan olayi aciga cikarttiniz, ben tatmin olmazdim bu aciklamalara, yani sizde bi süre taviz vermeyin bence... Hakkinizda hayirlisi olsun...:ssz:

merhaba arkadaslar,esimle konustum..gectim karsisina,konusmak istediklerim var zamanin varsa dinlemeni istiyorum dedim..gerisini soyle aktarayim..
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
bravo başarılı ben hemen ağlamaya başlardım

Belki sinirli bir anina denk gelmiştir. Aslında sizi ozluyormus. bilemedim ki. Yaz geliyor bebekle gidilebilecek bir çok yer var, yine gezersiniz. Allah yardımcınız olsun, umarım düzelir herşey

merhaba arkadaslar,esimle konustum..gectim karsisina,konusmak istediklerim var zamanin varsa dinlemeni istiyorum dedim..gerisini soyle aktarayim..
Canim gecmis olsun konusmussun..dedigim gibi kizginlik anlarinda dusunuyorlar boyle gelip gecici sacma seyler...biraz ilgi ve sosyal hayat bekliyor senden...cozum basitmis aslinda...onlem alinabilir bir noktada...erkeklerin cogu cocugun dogumundan sonra ilgisizlikten yakiniyor zaten.

Gonlunu almak icin bir girisimi olacaktir muhakkak...o zaman sen de cok uzatma konuyu bence...biraz daha ilgili olursan esine sorun cozulecek anladigim ..

Yanliz suraya takildim cocuk var diye siz bir muddet sosyallesemiyorsaniz oda sosyallesmeyecek ohhhhh hem cocugu yap hem kadini bir basina birak egitimliyim diye gezmesin hic tam derbent kafasi haftada bir iki kez beraber oldun da tirt geldi ne varki gayet basarili olmussun:oops:esiniz biraz bencilmi ne ya

Ben en basindan beri kizginlik aninda yazmis oldugunu dusundum zaten. Benzer bir durumu da ben yasamistim. Avukatina bosanma surecinin nasil oldugunu sormus. Avukati da ben is hukuku avukatiyim isterseniz bir arkadasimla goruseyim demis ama o surecte ben ondan daha cok istedigim icin takilmamistim. Basindan beri sizin de sinirle boyle duygulara kapildigana kanaat getirdim yazmamistim ama ta ki aciklasaindaki sebebe kadar
siz onu bebekten dolayi ihmal etmissiniz haftada bir ya da iki kez olmus oyle mi. Inanamadim bu cumleye. Sizin ozeliniz sizin hayatiniz irdelemeye ya da tenkid etmeye hakkim yok ama aklim almadi. Zaten normali bu d3gil midir ki. Demekki bizim yerimizde olsaydiniz yanmistiniz. Riskli bir gebelik sureci geciriyorum be 7 aydir birliktelik yasamadik. Allah gununde nasib ederse iki ay arti 40 gun daha en az esinizin tabiriyle esimle ilgilenemeyecegim. Bu neyin sebebi bahanesi olabilir ki aklim almadi.

Haftada bir iki kez beraberlik yuzunden b plani hazirlaniyor. Kadin anne olduktan sonra fiziki bakima ihtiyac duyan bebegine odaklandigi icin erkekle gezemediginden b plani yapiliyor. Peki senin kac kolun var. Herkese yetismeye calisirken bir seyler de eskisi gibi olamaz. Ondan da bi fedakarlik gelmesi lazim degil mi. Senin de ondan beklentilerin azaldiginda hemen b plani mi yapiyorsun. Adam savasmak yerine direk bitirmeyi planliyor.
Kotu oldugu zamanda konusmak ve cozum icin ugrasmak yerine direk bosanmayi dusunmus adam. Her beraber olma sayisi haftada bire indiginde adam mahkemeye mi gidecek. Bana ilginc geldi. Ben pek anlam veremedim. Bu kadar kolay yani adamlar icin bosanmak.... azicik ilgisinin bebege kaydigi anda adam seni cizebilecek yani dusunmeden.

Yanliz suraya takildim cocuk var diye siz bir mubekliyor sayallesemiyorsaniz oda sosyallesmeyecek ohhhhh hem cocugu yap hem kadini bir basina birak egitimliyim diye gezmesin hic tam derbent kafasi haftada bir iki kez beraber oldun da tirt geldi ne varki gayet basarili olmussun:oops:esiniz biraz bencilmi ne ya

Bu yoruma sonuna kadar katiliyorum. Hem es olsun hem anne olsun,esi konu sahibinden her konuda ustun performans bekliyor sanirim. Ayrica kulce gibi kitaplarla calistigina gore ve hedeflerinin arasinda uzmanligi bitirmek olduguna gore hekimlik vs gibi agir bir isi var, bu haldeyken haftada iki kez iliski az geliyor da bosanmayi dusundurtuyor o da ilginc yani, bu adam hic mi yorulmuyot

Back