• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin bugun ogrendigim planlari...

Vallah sonucu merak ediyorum, yani aciklamayi... Nekadar sakin insanlar var bu dünyada, aslinda iyide, ama ben olsam simdiye coktan konusmustum...:ssz:

merhaba arkadaslar,esimle konustum..gectim karsisina,konusmak istediklerim var zamanin varsa dinlemeni istiyorum dedim..gerisini soyle aktarayim..
ben: kendini son 4-5 yildir nerde ve nasil goruyorsun? benimle mutlu musun?
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben : anladim..bunun disinda benimle sorunun yok yani..
es : hayir yok..
ben : neden gozumun icine baka baka yalan soyluyorsun ki..
es : hayir soylemiyorum..gercekten yok..
ben: oyuzden mi benden ayrilma planlari yapiyorsun..
es : hayir yapmiyorum..nerden cikardin?
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
es : gak guk..(gozu bilgisayara gitti)
ben : neden oraya buraya plan program yapacagina benimle acik acik konusmadin?
es : ben o plani sana cok kizgin oldugum bi donemde yaptim oylece de kalmis..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : gak guk ( goz yerde) denedim ama gozun beni gormuyordu ki..
ben : hem sen bana neden kizdin o donem,ben hatirlamiyorum..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
ben : beni ne kadar kirdiginin farkindasin dimi..
es : gak guk..(hmmm gbi biseyler dedi)
ben : benim daha fazla diyecek biseyim yok,karnim acikti..
dedim ve konusmayi biraktim..
arkamdan gelmeye calisti engel oldum..

eşinizle herhangi bir probleminiz var mı? sizi denemek için yazmış olmasın. bakalım bilgisayarımı karıştırıyormu diye. eğer karıştırıyorsa zaten bunu okursa dayanamaz zaten benim saftirik eşim diye?

merhaba arkadaslar,esimle konustum..gectim karsisina,konusmak istediklerim var zamanin varsa dinlemeni istiyorum dedim..gerisini soyle aktarayim..
ben: kendini son 4-5 yildir nerde ve nasil goruyorsun? benimle mutlu musun?
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben : anladim..bunun disinda benimle sorunun yok yani..
es : hayir yok..
ben : neden gozumun icine baka baka yalan soyluyorsun ki..
es : hayir soylemiyorum..gercekten yok..
ben: oyuzden mi benden ayrilma planlari yapiyorsun..
es : hayir yapmiyorum..nerden cikardin?
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
es : gak guk..(gozu bilgisayara gitti)
ben : neden oraya buraya plan program yapacagina benimle acik acik konusmadin?
es : ben o plani sana cok kizgin oldugum bi donemde yaptim oylece de kalmis..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : gak guk ( goz yerde) denedim ama gozun beni gormuyordu ki..
ben : hem sen bana neden kizdin o donem,ben hatirlamiyorum..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
ben : beni ne kadar kirdiginin farkindasin dimi..
es : gak guk..(hmmm gbi biseyler dedi)
ben : benim daha fazla diyecek biseyim yok,karnim acikti..
dedim ve konusmayi biraktim..
arkamdan gelmeye calisti engel oldum..

Hay allahım ya...

Lütfen ağırlığını bozma, dikkatli ol ve hemen affetme. Bu düşüncesinden dolayı pişman olmalı çünkü.
Zaman zaman insanlar önceliklerinden fedakarlık yapmak zorunda kalabiliyor, sizin bebeğiniz var, hayatınızın değiştiğini oda görmeli ve buna adapte olmalı.

Hadi artik konuş canim. ...umarim hayırlı bir konuşma olur senin için. ...
konustum,biraz oncede detayini yazdim..bakalim bundan sonra ne olcak..oglan uyuyor diye cingenelik edemedim pek,cok da uzatmak istemedim..bakalim sonrasi nasil gelir..
Bence kendini bi doldurma. Sakinleş. Ve iyice ölç tart sonra uygun bir dille durumun izahını sor. Arada ona düşünme payı bırakma konuya girince. Çünkü planı doğruysa bile o sırada seni ikna edecek bi kıvırma içine girebilir.
Net ol. Önemli olan senin o bilgisayarı açmış olman değil, niye açtığını açıklama. Direkt bilgisayarda yazmış olduğu planları sor. Çünkü lazım olduydu falan dersen senin ondan şüphelendiğini hissedecek ve burdan "sen bana nasıl güvenmezsin" vs diyerek su üstüne çıkacaktır. Hemen giriş yap açıklama iste, mümkün olduğunca kısa yap düşünme fırsatı olmasın.
oyle yapmaya calistim,yorumunuz icin tesekkur ederimHoppa

Biliyor musun bu cevabı vereceğini hissettim yani sana kırgın olduğu zamanda yazmış olabileceğini. O konularda ciddi olsa 2. çocuğu konuşmazdı sanırım. Tamam çok kırgın ve zaten hemen yumuşama ama çok kafana takma. Adapte olamadı belki babalığa annelik iç güdüsü farklı anne gibi düşünemiyorlar işte.

Hay allahım ya...

Lütfen ağırlığını bozma, dikkatli ol ve hemen affetme. Bu düşüncesinden dolayı pişman olmalı çünkü.
Zaman zaman insanlar önceliklerinden fedakarlık yapmak zorunda kalabiliyor, sizin bebeğiniz var, hayatınızın değiştiğini oda görmeli ve buna adapte olmalı.

evet buna gayret edicem,tesekkur ederim..normalde hic ama hic kus kalamam,hemen atilirim boynuna,ufak seylerden sorun cikarmam ama artik adam plan program yapmis..insallah icine dert olur,bu gece uyuyamaz:KK43:

Cok cok guzel bi konusma yapmissiniz.
Bu agirliginizi surdurun.
Egerki amaci bosanmaksa bi zaman sonra bezer kaprislerinden. Boylece anlarsinizki gercektende niyeti bosnmak.
Yok pesinden kosup affettirmek istiyosa ve gercektende caba sarfetiyorsa bence o zmn affedin gitsin.
Ama once pisman edin.
Sonucta cinsellik olmayinca aklina direk bosanmak geliyosa burda bi sorun var.

evet buna gayret edicem,tesekkur ederim..normalde hic ama hic kus kalamam,hemen atilirim boynuna,ufak seylerden sorun cikarmam ama artik adam plan program yapmis..insallah icine dert olur,bu gece uyuyamaz:KK43:

Uyumasın bir zahmet.
Ben hep bir yanlış anlama diye düşünmüştüm nedense ama sürünsün bol bol.

Belki de pcyi kurcalayip kurcalamadigini kontrol icindir bu dosya. Yani tepki verince kurcaladigin ortaya çıksın diye yem atmis olabilir mi??
Aramız iyi dediginz icin boyle iyimser bi düşünce sunayim dedimo_O
limoni olsak da o lafi hic gecirmezdi esim..git simdi sonra konusalim derdi.ya resmen son 1 aydir agzimin icine dusecekti adam,belki oyuzden de hissetmedim bilmiyorum:KK43:

ben deli doluyum aksine o cok sakindir..ayrilik lafi olunca sen deli misin,cocuk varken hele de bu kadar sene beraberken ne ayriligi

bide ben bilsem..:KK61: diyorum ya kucuk dusmeyecegimi bilsem geldigi an atilcam ustune okadar uzgun ve sinirliyim:KK61:

Cok cok guzel bi konusma yapmissiniz.
Bu agirliginizi surdurun.
Egerki amaci bosanmaksa bi zaman sonra bezer kaprislerinden. Boylece anlarsinizki gercektende niyeti bosnmak.
Yok pesinden kosup affettirmek istiyosa ve gercektende caba sarfetiyorsa bence o zmn affedin gitsin.
Ama once pisman edin.
Sonucta cinsellik olmayinca aklina direk bosanmak geliyosa burda bi sorun var.

yorumunuz icin tesekkur ederim..bencede bi sorun var..surunsun,vicdan azabindan kivransin..:KK43:

Eşin ilk çocuğu istemiş miydi?
evet cok ama cok istedi..ben hep oteliyordum erken diye..cok da sever oglumuzu..

Eşinizin cevapları sizi rahatlattı mı?
acik soylemek gerekirse anlik rahatlama oldu,hani icimde kalmadi soyleyeceklerim..ama kafamda koskoca soru isareti birakti..cok uzgunum:KK43:

Sessizliğini ve ağırlığını koru ki kırıldığını anlasın.

Back
X