merhaba hanimlar,ilginiz icin tesekkur ederim aslinda dun yazmistim ama gecen sayfalarda kaldigi icin okumadiniz diye dusunuyorum..evet esimle konustum aramizda gecen konusmayi kopyaliyorum.
ben: kendini son 4-5 yildir nerde ve nasil goruyorsun? benimle mutlu musun?
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben : anladim..bunun disinda benimle sorunun yok yani..
es : hayir yok..
ben : neden gozumun icine baka baka yalan soyluyorsun ki..
es : hayir soylemiyorum..gercekten yok..
ben: oyuzden mi benden ayrilma planlari yapiyorsun..
es : hayir yapmiyorum..nerden cikardin?
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
es : gak guk..(gozu bilgisayara gitti)
ben : neden oraya buraya plan program yapacagina benimle acik acik konusmadin?
es : ben o plani sana cok kizgin oldugum bi donemde yaptim oylece de kalmis..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : gak guk ( goz yerde) denedim ama gozun beni gormuyordu ki..
ben : hem sen bana neden kizdin o donem,ben hatirlamiyorum..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
ben : beni ne kadar kirdiginin farkindasin dimi..
es : gak guk..(hmmm gbi biseyler dedi)
ben : benim daha fazla diyecek biseyim yok,karnim acikti..
dedim ve konusmayi biraktim..
arkamdan gelmeye calisti engel oldum..
durum nedir ben de merak ediyorum
konustun mu eşinle ne dedi?
Eşimle konuştum mu,dün de demiştim sakin ol diye,bence büyütüyorsun.Depresyonda olduğu bir an yazmıştır.evi terk etmeyi düşünme.insanız sınırlı olunca olmadık şeyler düşünebiliriz.
insanın planına bu yıl gidip gezmek istediği yerleri,
yıllık aylık veya günlük yapacağı işleri listelemesine
alışkındım da boşanmayı ajandaya yapılacak işler olarak kaydedeni ilk olarak görüyorum
konunun hepsini okuyamadım ama sanırım konu sahibi eşiyle barışmış
bu konu da yorum yapayım mı yapmayayım mı çok düşündüm ama konu sahibinin eşinin aklında bekar bir adam olma isteği yatıyor bunu der bunu söylerim