• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin bugun ogrendigim planlari...

zaman ayirip goruslerinizi yazdiginiz icin tesekkur ederim.herkesin gorusunden kendime pay cikarmaya calisiyorum.:KK31:
ama ufak bi duzeltme yapayim..
avm esim icin gezilecek yer degil,kaos ortami..gittigimde oglumu yalniz gitmeyi denedim ama olmuyor zaptedemiyorum onu orda.o yuzden bazen isim oldgunda esim evde kalir oglumla ben giderim,uygun ortam olursa kesinlikle katilmaya calisiyorum ona yoksa yilbasinda bile evde degildik arkadaslariyla kutladik coluk cocuk ama sigara solumak icin daha cok minik oglum,goturemem sigara icilen kafeye.

beni yanlış anlamayın, ben sizi suçlamıyorum
sadece olaylara tek taraflı bakılmaması gerektiğini düşünüyorum
avm olayını da anladım, ilk yazdığınızı yanlış yorumlamışım galiba ve açıkça cafede sigarayı da atlamışım
zaten eşinizi de çocuğa karşı sorumluluklarıyla ilgili hatalı buluyorum, çocuğu tek başınıza yapmadığınıza göre, bakımını da birlikte yapmalısınız
benim vurgulamak istediğim, sadece bilgisayarına boşanmak yazdı diye, "herşey oldu bitti"ye gelmemesi gerektiği, olabiliyorsa çift taraflı çözüm üretilmesi...

Takip et bi süre yeni plan yazcakmı.
Sonda arkadaş ın planı demesn..

insanın planına bu yıl gidip gezmek istediği yerleri,
yıllık aylık veya günlük yapacağı işleri listelemesine
alışkındım da boşanmayı ajandaya yapılacak işler olarak kaydedeni ilk olarak görüyorumo_O
konunun hepsini okuyamadım ama sanırım konu sahibi eşiyle barışmış
bu konu da yorum yapayım mı yapmayayım mı çok düşündüm ama konu sahibinin eşinin aklında bekar bir adam olma isteği yatıyor bunu der bunu söylerim:110:

evet yani suan yavrum olmasa valizimi alip cikmistim bile,eyvallahim olmazdi..madem planin bu al bende yururluge sokuyorum derdim..
cok kirginim..aldatilmis gibi hissediyorum..o planlari yaptigi tarihlerde bana attigi smslere filan baktim,gayet normal,espiri filan yapmis hatta..:KK43:
Eşimle konuştum mu,dün de demiştim sakin ol diye,bence büyütüyorsun.Depresyonda olduğu bir an yazmıştır.evi terk etmeyi düşünme.insanız sınırlı olunca olmadık şeyler düşünebiliriz.

merhaba hanimlar,ilginiz icin tesekkur ederim aslinda dun yazmistim ama gecen sayfalarda kaldigi icin okumadiniz diye dusunuyorum..evet esimle konustum aramizda gecen konusmayi kopyaliyorum.

ben: kendini son 4-5 yildir nerde ve nasil goruyorsun? benimle mutlu musun?
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben : anladim..bunun disinda benimle sorunun yok yani..
es : hayir yok..
ben : neden gozumun icine baka baka yalan soyluyorsun ki..
es : hayir soylemiyorum..gercekten yok..
ben: oyuzden mi benden ayrilma planlari yapiyorsun..
es : hayir yapmiyorum..nerden cikardin?
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
es : gak guk..(gozu bilgisayara gitti)
ben : neden oraya buraya plan program yapacagina benimle acik acik konusmadin?
es : ben o plani sana cok kizgin oldugum bi donemde yaptim oylece de kalmis..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : gak guk ( goz yerde) denedim ama gozun beni gormuyordu ki..
ben : hem sen bana neden kizdin o donem,ben hatirlamiyorum..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
ben : beni ne kadar kirdiginin farkindasin dimi..
es : gak guk..(hmmm gbi biseyler dedi)
ben : benim daha fazla diyecek biseyim yok,karnim acikti..
dedim ve konusmayi biraktim..
arkamdan gelmeye calisti engel oldum..

durum nedir ben de merak ediyorum
konustun mu eşinle ne dedi?
Eşimle konuştum mu,dün de demiştim sakin ol diye,bence büyütüyorsun.Depresyonda olduğu bir an yazmıştır.evi terk etmeyi düşünme.insanız sınırlı olunca olmadık şeyler düşünebiliriz.
insanın planına bu yıl gidip gezmek istediği yerleri,
yıllık aylık veya günlük yapacağı işleri listelemesine
alışkındım da boşanmayı ajandaya yapılacak işler olarak kaydedeni ilk olarak görüyorumo_O
konunun hepsini okuyamadım ama sanırım konu sahibi eşiyle barışmış
bu konu da yorum yapayım mı yapmayayım mı çok düşündüm ama konu sahibinin eşinin aklında bekar bir adam olma isteği yatıyor bunu der bunu söylerim:110:

beni yanlış anlamayın, ben sizi suçlamıyorum
sadece olaylara tek taraflı bakılmaması gerektiğini düşünüyorum
avm olayını da anladım, ilk yazdığınızı yanlış yorumlamışım galiba ve açıkça cafede sigarayı da atlamışım
zaten eşinizi de çocuğa karşı sorumluluklarıyla ilgili hatalı buluyorum, çocuğu tek başınıza yapmadığınıza göre, bakımını da birlikte yapmalısınız
benim vurgulamak istediğim, sadece bilgisayarına boşanmak yazdı diye, "herşey oldu bitti"ye gelmemesi gerektiği, olabiliyorsa çift taraflı çözüm üretilmesi...

yok ne yanlis anlamasi..ben atesle korukle gitme taraftari olmadiginizi ve anlattiklarimdan yola cikarak esimin bazi iyi ozellikerini vurguladiginizin farkindayim.iyi niyet ve desteginiz icin tesekkur ederim.
bende gemileri yakma yanlisi degilim ama guvenim kirilmadi desem yalan..emek verilen bi iliski olmasa ve aramiza katilan oglumuzla aile birligini tam anlamiyla kurmasaydik ozaman gayet fevri davranirdim sanirim..
cozum uretmeye gelince,herseyin ustune kosarak gitmeyi sevmiyorum..hatta benim sessizligim esimin vicdanini daha da sizlatiyor,ilgisini artiriyor bunu cok iyi biliyorum..simdi cozum uretmektense izleyici durumundayim..
tekrar cok tesekkurler yorumlariniz icin.:KK3:

Çünkü bu forumda yüzlerce konuda da gördüğüm gibi,

Erkekler boşanmak istiyor ama bunun sorumluluklarından kaçıyor. Maddi sorumluluğundan ayrı, evde onu bekleyen bir kadını kaybetmekten ayrı, sevgilisi halihazırda yoksa sevişeceği birinin olmamasından ayrı kaçıyorlar.

Ama boşanmak istediğini bu şekilde planlarının arasına koyan insan boşanmayı idealize etmiştir. Yani boşanmak onun ulaşmak istediği, ama şimdilik cesaret edemediği bir plandır. Spora gitmek, kendine bakmak, bekar olmak bence konu sahibinin eşinin gerçek istekleri. Şu an için cesaret edemese de asıl isteği bu. Bu da bana eşini yeterince sevmediğini gösteriyor.

Zaten eşi çocukla ilgili sorumluluklarını da yerine getirmiyormuş. Bu nedenle benim için boşanma sebebi. Siz başka türlü düşünebilirsiniz ama benim için öyle.

belkide dediginiz gibidir bilemiyorum,yani bosanmanin sorumluluklarindan kaciyor olabilir,simdi esim oldugu icin onu savunamam..nihayetinde icini kafasindan gecenleri bilemiyorum..sadece gordugum kadariyla yorumlayabiliyorum..
eger niyeti,fikirleri sizin bahsettiginiz gibiyse zaten eni sonu cikar kokusu..

belkide dediginiz gibidir bilemiyorum,yani bosanmanin sorumluluklarindan kaciyor olabilir,simdi esim oldugu icin onu savunamam..nihayetinde icini kafasindan gecenleri bilemiyorum..sadece gordugum kadariyla yorumlayabiliyorum..
eger niyeti,fikirleri sizin bahsettiginiz gibiyse zaten eni sonu cikar kokusu..

Ben size hoş olmayan şeylerden bahsediyorum, siz bana her zaman alçakgönüllü bir şekilde cevap veriyorsunuz. Çok efendi bir insansınız. Umarım benim sandığım gibi değildir.

Mutlu olmanızı dilerim

Back
X