Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esimin bugun ogrendigim planlari...
- Konu Sahibi ariyana
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eşinizi çok bencil buldum. size yardım edecek veya yardım edecek birilerini bulacakki sizde onunla ilgilenecek zamanı ve enerjiyi kendinizde bulasınız. bu yorgunluğun üstüne haftada bir-ikide normal yani fazla bile. bence azarlamaktan ziyade sizde beklentilerinizi eşinizle paylaşın. ortada aşılamayacak sorunlar yok bence. arada olur böyle planlar vs. bende kavga ettiğimizde boşanmayı düşünüyorum barışıncada farklı düşünüyorum. evlilik bu yani.
- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
- 73
Siz onkere mi geliyormussunuz ?cocuk ikinizin arkadasim bencil basbaya sen yoksan oda yok gezmede tozmada ben bunu bilir bunu soylerim hele bi gitsin gece beni birakip kapinin onunde yatat it gibi.ben kendimi paralayayim o gezsin ohhhcok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kendi halimizde insanlariz,etliye sutluye karismayan..elimden geldigince ihmal etmemeye calisiyorum ama herzaman mumkun olmuyor..
evet konusmamis da icten ice kurmus..insallah bidaha boyle birsey olmaz,cok can sIkici cunku
ona hala takigim zaten..ustune gidip suyunu cikarmak istemedim o ayri..az once gelmis ayak ucuma kivriliyor,basini dizime koymaya calisiyor filan..baska konu olsa coktan yumusamistim da simdi hele ki suanda taviz vermedim..
gercekten cocuk gibi..hele oglum dogduktan sonra iyice cocuk gibi oldu esim..evet cozum basit,de yavruyu 2 dk birakacak hicbiyer yok,heryere de cocukla gidilmiyor..bakalim yaza daha rahat cikar gezeriz insallah.ilginiz icin cok tesekkurler
valla onun disari gezmesini elinden alirsam karalar baglar,depresyona girer..mutlu olsun sadik olsun da gezsin,bisey demem de..bencil degil ama kendini seven biri diyelim..bi kere geliyorum hayata der hep..
- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
- 73
Gec arkadasim hikaye valla su son ozgecan olayindan sonra kendi kocamdan bile irite oldum uyuzum erkek milletineBu yoruma sonuna kadar katiliyorum. Hem es olsun hem anne olsun,esi konu sahibinden her konuda ustun performans bekliyor sanirim. Ayrica kulce gibi kitaplarla calistigina gore ve hedeflerinin arasinda uzmanligi bitirmek olduguna gore hekimlik vs gibi agir bir isi var, bu haldeyken haftada iki kez iliski az geliyor da bosanmayi dusundurtuyor o da ilginc yani, bu adam hic mi yorulmuyot
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
merhaba arkadaslar,esimle konustum..gectim karsisina,konusmak istediklerim var zamanin varsa dinlemeni istiyorum dedim..gerisini soyle aktarayim..
ben: kendini son 4-5 yildir nerde ve nasil goruyorsun? benimle mutlu musun?
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben : anladim..bunun disinda benimle sorunun yok yani..
es : hayir yok..
ben : neden gozumun icine baka baka yalan soyluyorsun ki..
es : hayir soylemiyorum..gercekten yok..
ben: oyuzden mi benden ayrilma planlari yapiyorsun..
es : hayir yapmiyorum..nerden cikardin?
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
es : gak guk..(gozu bilgisayara gitti)
ben : neden oraya buraya plan program yapacagina benimle acik acik konusmadin?
es : ben o plani sana cok kizgin oldugum bi donemde yaptim oylece de kalmis..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : gak guk ( goz yerde) denedim ama gozun beni gormuyordu ki..
ben : hem sen bana neden kizdin o donem,ben hatirlamiyorum..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
ben : beni ne kadar kirdiginin farkindasin dimi..
es : gak guk..(hmmm gbi biseyler dedi)
ben : benim daha fazla diyecek biseyim yok,karnim acikti..
dedim ve konusmayi biraktim..
arkamdan gelmeye calisti engel oldum..
Açıkçasın haftada bir iki kere beraber olmayı az bulup hemen yuva yıkmak gibi bir düşünceyi aklından geçirmeyi geçtim kendine plan olarak kaydetmesi beni çok şaşırttı. Evlilik bu kadar basit mi? Tamam cinsellik çok önemli bir mevzu evlilikte ama haftada iki az mıymış? Hem de ebeveynliğe adapte olmaya çalışan iki insan söz konusu olunca. Yani biraz hayret ettim, biraz imrendim (haftada iki azsa kendimden korktum yani), hem de üzüldüm.
- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.849
- 723
- 39
Canim seni o kadar iyi anladim ki..zaman ayirip yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim..evet sorunun kaynagi onu oglumuz olduktan sonra biraz ihmal etmem olabilir,ama gercekten cok ama cok yorgun oldugum icin basimi yastiga koydugum an uyuyordum..
hani kendimi acindirmak filan degil ama ben sabahtan aksama cocukla ugrasirken eve geldiginde odasina calisma bahanesiyle kapandiginda,oglan uyur uyumaz ise ortaya cikmasina icten ice cok sinirleniyordum..bu durumda biraz uzaklasmadim degil ama oyle kirici kavgalarimiz olmadi,tartissak da ertesi gune tasimadik kavgayi..
bundan sonrasi hayirlisi..
Ayni durumdayim. 2 aylik bebegim var. Sabahtan aksama kadar bebegimle ilgileniyorum. Aksam da esim geldiginde dogal olarak biraz yardim bekliyorum. Yemek yemeye wc ye gitmeye bile vaktim olmuyor çünkü uykusuz bir bebegim var. Düne kadar gayet iyiydi eşim cok yardımcıydi. Ama dün aksama kadar pc başında oturdu ben de patladim. Bagirdim. Agladim. Hatasini anladi Özür diledi.
Biraz bizi anlamalari lazim. Gebelik hamilelik doğum sonrasi uykusuz geceler vs.. vs... nasil bir psikolojiye girdigimizin farkında değiller. Esas yardimci olmadiklari icin bizim "bosanma" konusu düşünmemiz gerekirken kendisi düşünmüş.
Konusmaniz insallah ise yarar ama sen de sinir oldugun seyleri soyleseydin keşke. Kendinde de arasin suçu biraz.
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
gunaydin,ilginiz icin tesekkurler.konustum,kendi hazirlamis dosyayi,onceki sayfalarda paylasmistim konusmamizi..aramizda boyle bi dialog gecti..az once ise giderken cok cok pisman gorunuyordu ama taviz vermedim..
es : evet mutluyum ama seninle daha cok disari cikip insan icine karissak daha mutlu olurum sanirim..
ben : biliyorsun bebegimiz cok kucuk ve ben aklima gore heryere seninle gidemiyorum..
es : evet biliyorum ama bu beni gercekten uzuyor.ben evliligi,karimi bu sekilde hayal etmemistim.
ben : hem mutluyum diyosun hemde hayalim boyle degildi diosun sence sacma degil mi?
es : senin davranislarin beni rahatsiz etmiyor en azindan ama sosyallesmemen beni geriyor..
ben: hala gozumun icine baka baka bana yalan soyluyorsun biliosun dimi..bisey daha soyleyim ozaman,cocukta istemiyorsun sen..yapilmayacaklar listenin icinde cocuk da var..
ben : her kizgin oldugunda boyle planlar yapicaksin ozaman..yazip cizecegine benimle konussana..
es : oglan yuzunden beni ihmal ettin,hepi topu haftada bir iki kere beraber olur olduk..
ben : bu seni bosanma dusuncesine itti oyle mi..ve ne alaka boyle oldugu halde ikinci cocugu istiosun sen deli misin?
es : bosanmaya itmedi..boyle devam ederse bi b plani gibi dusundum ama o donem gecti gitti simdi o anlamda bi sIkintim yok seninle..
arkadaşım eşinle aranıza geçen bu konuşma sizin sorununuzu çözmek yerine bence ilişkinizi iyice baltalamış. ve bana göre şu iletişin tarzına ve söyledilerinize bakarsak sen olumsuz bir tutum takınmışsın.. adam sana nelerden rahatsız olduğunu ve beklentilerini söylemeye çalışıyor sen ise sürekli onu suçluyor açığını arıyor ve utandırmaya çalışıyorsun...evet gerçekten eşinin ne olursa olsun böyle bir plan yapması akıl alır gibi değil ama benim demek istediğim har tartışmanızda iletişim şekliniz böyleyse sorunlarınızı çözmek için bir arpa boyu yol alamazsınız...
bana göre kırmızıyla işaretlediğim yer sizin sorunlarınızın kaynağını işaret ediyor..eşin aslında senin tarafından ferkedilmek , ilgilenilmek istediğini söylemiş.. bunları es geçme derim...
@fdm 'nin yorumuna katılıyorum
bazen haklılığı haksızlığı düşünmek yerine olaylara çözüm aramak gerekiyor
bence eşiniz o notları bilgisayarına yazdığı ve siz de gördüğünüz için şanslısınız
böyle olmasaydı belki de farkedemeyecektiniz eşinizin içinde kopan fırtınayı
geçenlerde Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu'nu konuk etmişti, belki izlemişsinizdir
ona sordu : bir erkek neden aldatır? yani beni neden aldattın?
bence, tabi ki, kesinlikle hiçbirşey aldatmayı haklı çıkaramaz! ama Kaya aşağı yukarı eşinizin size söyledikleriyle aynı cevapları verdi. beni ihmal etmiştin dedi, ilgi odağın sadece çocuk olmuştu dedi, her ortamda yalnızdım dedi vs vs
bazı arkadaşlar eşinizin söylediklerini sadece cinselliğe yormuş ama
eşiniz bir de sosyalleşmekten bahsetmiş, bence hak vermeseniz bile biraz olsun empati yaparak eşinizi böyle kabullenmeye ve ucundan kıyısından da olsa çözüm yaratabilmeye çalışmalısınız, bunu da yine eşinizle konuşarak yapabilirsiniz.
hep aynı yerden örnek veriyorum ama cuk oturuyor (reklamcı gibi oldum )
daha önce de yazmıştım bir ilişki oyunu aldım, oynadık eşimle diye
orada "birlikte çözelim" diye bir kart var
eşlerden biri diyor ki
“ilişkimizi olumsuz etkileyen en önemli faktörlerden birinin ………………. olduğunu düşünüyorum.”
diğer eş bu faktörü ortadan kaldırabilmek için hem kendisinin hem de eşinin neler yapabileceğine dair, madde madde liste şeklinde, 3 hafta boyunca uygulanacak bir bir çözüm önerisi hazırlıyor, yazılı olarak hazırlıyor.
bence bunu eşinizden isteyebilirsiniz. madem herşeyi yazmayı seviyor, bu konuyu nasıl çözebileceğinize dair bir öneri sunsun size . üzerinde konuşun, mutabık kalınca da uygulamaya çalışın.
sadece problemi söyleyip çekilmekle olmadığını, size çözüm konusunda da yardımcı olması gerektiğini söyleyebilirsiniz, işe yarama ihtimali var bence.
canım eşinin senle bunları konuşmaması kötü elbet ama konuştuğunuzda senin ilgisizliğinden yakınmış seni sevdiğine inanıyorum eşinin ama çocuk bi şekilde hayatınızın merkezine yerleşmiş normal olarak ama eşin kendisine de ilgi bekliyor. bence 2. çocuğu biraz ertele çocuğun da şimdi kreş çağındaysa falan kreşe gönder bi süre hiç değilse biraz eşinle zaman geçirmeye çalış onun da hayallerini yaşamasına fırsat ver. eşinle aynı şeyi yaşıyorum canım. benm de evlilikten hayalim hiç şu anki evliliğim değildi ama eşimi seviyorum. hayallerimin hepsini tek yapma imkanım da var ama eşim olmadan da anlamlı gelmiyo. yani evlilikten beklediğini bulamamak kötü ama bulduğun da yetiyosa zaten sevgidendir. yine de orta yolu bulmak en güzeli olsa gerek biz de henüz bulmuş değiliz o orta yolu....
bence de 2. çocuğu kesinlikle erteleyin
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Fazla paranoyak oldum sanirim, sasirdim aslinda öyle bir plan yapmasina. Biraz fevri yazmis bulundum kusura bakmasin konu sahibi
@Frost seni eleştirmiştim ama
son yaptığım yorumdaki Kaya benzetmesine bak...
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Eşi neden haklı olsun ki... Kadın boş yere ihmal etmiyor kocasını, ikisinin bir bebeği var ve onunla ilgileniyor.
Haftada hepi topu 1-2 kere birlikte olur hale geldik ne demek, okadar ev işi+bebek bakımının üstüne her gün mü olacaktı!
Eğer karısıyla vakit geçirmek çok istiyorsa, bebekle biraz kendi ilgilensin, karısı da kendine bakacak, kocasıyla ilgilenecek vakit bulsun...
tesekkur ederim desteginiz icin ona kalsa hergun olsun ona enerjisi var masallah, ki haftada 2 gun ona olum resmen
arada yavruya bakar ben hava almaya cikarim cunku markete avmlere filan cok sokmak istemiyorum oglumu,durmuyor kuduruyor oyle yerlerde..sanirim cok albenili geliyor.
ben istiyorum ki aksam ailece vakit gecirelim oglumla oynasin filan ama illa ki okuyacagi bisey cikiyor ya da bi evragi susu busu..ama ne hikmetse oglan uyuyunca isi bitiyor..kiziyorum da Allah biliyor ya kalbimi kirmamaya calistigi icin ve oglunuda sevdigi icin ses etmiyorum.
o notlari buluncada parcalayasim geldi.
canım eşinin senle bunları konuşmaması kötü elbet ama konuştuğunuzda senin ilgisizliğinden yakınmış seni sevdiğine inanıyorum eşinin ama çocuk bi şekilde hayatınızın merkezine yerleşmiş normal olarak ama eşin kendisine de ilgi bekliyor. bence 2. çocuğu biraz ertele çocuğun da şimdi kreş çağındaysa falan kreşe gönder bi süre hiç değilse biraz eşinle zaman geçirmeye çalış onun da hayallerini yaşamasına fırsat ver. eşinle aynı şeyi yaşıyorum canım. benm de evlilikten hayalim hiç şu anki evliliğim değildi ama eşimi seviyorum. hayallerimin hepsini tek yapma imkanım da var ama eşim olmadan da anlamlı gelmiyo. yani evlilikten beklediğini bulamamak kötü ama bulduğun da yetiyosa zaten sevgidendir. yine de orta yolu bulmak en güzeli olsa gerek biz de henüz bulmuş değiliz o orta yolu....
oglumu henuz krese birakmam mumkun degil daha cok kucuk ama haftada 2 gun filan oyun grubuna baslatmayi dusunuyorum bikac ay sonra..
bende cok isterim onunla geziyim tozayim ki evlenmeden once ve ta ki doguma kadar gezmedigimiz ulke kalmadi beraber.ama cocuk insani ciddi anlamda yerlesik hayata itiyor.bakmayin oglumuzla da geziyoruz,kayaga gittik,kibrisa gittik ama yetmiyor adama.yavrum dogmadan once yeri kamplarda cadir kurduk kaldik yeri geldi aktarmali ucuslarda havaalaninda yattik ama artik imkanim yok buna..
hani cocuk erken geldi desem 3 yil sonra geldi ve esim cok ama cok istedi..ki iyiki de olmus gozumun nuru
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
@fdm 'nin yorumuna katılıyorum
bazen haklılığı haksızlığı düşünmek yerine olaylara çözüm aramak gerekiyor
bence eşiniz o notları bilgisayarına yazdığı ve siz de gördüğünüz için şanslısınız
böyle olmasaydı belki de farkedemeyecektiniz eşinizin içinde kopan fırtınayı
geçenlerde Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu'nu konuk etmişti, belki izlemişsinizdir
ona sordu : bir erkek neden aldatır? yani beni neden aldattın?
bence, tabi ki, kesinlikle hiçbirşey aldatmayı haklı çıkaramaz! ama Kaya aşağı yukarı eşinizin size söyledikleriyle aynı cevapları verdi. beni ihmal etmiştin dedi, ilgi odağın sadece çocuk olmuştu dedi, her ortamda yalnızdım dedi vs vs
bazı arkadaşlar eşinizin söylediklerini sadece cinselliğe yormuş ama
eşiniz bir de sosyalleşmekten bahsetmiş, bence hak vermeseniz bile biraz olsun empati yaparak eşinizi böyle kabullenmeye ve ucundan kıyısından da olsa çözüm yaratabilmeye çalışmalısınız, bunu da yine eşinizle konuşarak yapabilirsiniz.
hep aynı yerden örnek veriyorum ama cuk oturuyor (reklamcı gibi oldum )
daha önce de yazmıştım bir ilişki oyunu aldım, oynadık eşimle diye
orada "birlikte çözelim" diye bir kart var
eşlerden biri diyor ki
“ilişkimizi olumsuz etkileyen en önemli faktörlerden birinin ………………. olduğunu düşünüyorum.”
diğer eş bu faktörü ortadan kaldırabilmek için hem kendisinin hem de eşinin neler yapabileceğine dair, madde madde liste şeklinde, 3 hafta boyunca uygulanacak bir bir çözüm önerisi hazırlıyor, yazılı olarak hazırlıyor.
bence bunu eşinizden isteyebilirsiniz. madem herşeyi yazmayı seviyor, bu konuyu nasıl çözebileceğinize dair bir öneri sunsun size . üzerinde konuşun, mutabık kalınca da uygulamaya çalışın.
sadece problemi söyleyip çekilmekle olmadığını, size çözüm konusunda da yardımcı olması gerektiğini söyleyebilirsiniz, işe yarama ihtimali var bence.
bence de 2. çocuğu kesinlikle erteleyin
tamamdir denicem bunu,cok tesekkurler onun icin hersey bi butunmus,bi kere geldim hayata sonuna kadar herseyin tadini cikaralim der hep ki aslinda bi erkegin gobegini kasiyarak evde oturmasindan iyidir ama empatide lazim tabi..mesela dun gittikleri yere beni de goturmek istedi oglumla..dedim cocuklar icin oyun alani var mi? yokmus bide arkadaslari sigara ictigi icin o camla kapatilan soguk bolumde oturcaklarmis..e dedim birincisi soguk ikincisi sigara var ben nasil geleyim oglanla..buna cok ama cok bozuldu..
bakalim belki annesi yakinlarimizda bi ev tutacak ozaman arada annesine birakirim diye dusunuyorum,cok sukur sever beni de..
2. cocuk icinse artik bu ay adet olup olmadigimda gorcem onumuzdeki ay ise dikkat edicem tabi..
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Canim seni o kadar iyi anladim ki..
Ayni durumdayim. 2 aylik bebegim var. Sabahtan aksama kadar bebegimle ilgileniyorum. Aksam da esim geldiginde dogal olarak biraz yardim bekliyorum. Yemek yemeye wc ye gitmeye bile vaktim olmuyor çünkü uykusuz bir bebegim var. Düne kadar gayet iyiydi eşim cok yardımcıydi. Ama dün aksama kadar pc başında oturdu ben de patladim. Bagirdim. Agladim. Hatasini anladi Özür diledi.
Biraz bizi anlamalari lazim. Gebelik hamilelik doğum sonrasi uykusuz geceler vs.. vs... nasil bir psikolojiye girdigimizin farkında değiller. Esas yardimci olmadiklari icin bizim "bosanma" konusu düşünmemiz gerekirken kendisi düşünmüş.
Konusmaniz insallah ise yarar ama sen de sinir oldugun seyleri soyleseydin keşke. Kendinde de arasin suçu biraz.
yorumunuz icin cok tesekkurler,Allah size de kolayliklar versin,ilk 4-5 ayi zor oluyor bebeklerin,gazi filan derken uyku hayal oluyor.
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
sasırdım bunları zıhnınde degıl bır excel dosyasındamı tutuyor
bır yerden fılan ındırmıs olamazmı
bende sasirdim cok..yok cnm,kendi yazmis konustum..eski sayflarda yazdim nasil konusma gectigini aramizda..
- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.589
- 198
Elbette yapıcı yorumlar gelmiş, ancak
Bir evlilikte bir tarafın boşanmak istediğini bir yere yazması da önemli değilse, ne önemlidir bilemiyorum artık.
İnsanlar evliliklerini ya da ruh sağlıklarını kurtarmak için, daha doğrusu eşlerini devam etmeye ikna etmek için, doktordan tutun yaşam koçuna her role bürünüyorlar.
Halbuki sosyalleşmeniz için eşinizin bebekle ilgili tüm sorumluluğu üstünüze yıkmaması yeterli, bunu siz de biliyorsunuz ben de. Yani zaten eşinizin hatasından kaynaklanan bir durum için eşiniz boşanmayı düşünüyor.
Burada da bunu nasıl düzeltebileceğinizle ilgili tavsiyeler falan alıyorsunuz. Hatta boşanmayı düşünmesiyle ilgili (bence sert bile değil) yumuşak olmayan bir konuşmanız bile kınanıyor.
Bilmiyorum, evlilik insanın hayatındaki en önemli şey olduğu sürece her şey düzelir tabi. Mecbur çünkü düzelmeye.
Bir evlilikte bir tarafın boşanmak istediğini bir yere yazması da önemli değilse, ne önemlidir bilemiyorum artık.
İnsanlar evliliklerini ya da ruh sağlıklarını kurtarmak için, daha doğrusu eşlerini devam etmeye ikna etmek için, doktordan tutun yaşam koçuna her role bürünüyorlar.
Halbuki sosyalleşmeniz için eşinizin bebekle ilgili tüm sorumluluğu üstünüze yıkmaması yeterli, bunu siz de biliyorsunuz ben de. Yani zaten eşinizin hatasından kaynaklanan bir durum için eşiniz boşanmayı düşünüyor.
Burada da bunu nasıl düzeltebileceğinizle ilgili tavsiyeler falan alıyorsunuz. Hatta boşanmayı düşünmesiyle ilgili (bence sert bile değil) yumuşak olmayan bir konuşmanız bile kınanıyor.
Bilmiyorum, evlilik insanın hayatındaki en önemli şey olduğu sürece her şey düzelir tabi. Mecbur çünkü düzelmeye.
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
tamamdir denicem bunu,cok tesekkurler onun icin hersey bi butunmus,bi kere geldim hayata sonuna kadar herseyin tadini cikaralim der hep ki aslinda bi erkegin gobegini kasiyarak evde oturmasindan iyidir ama empatide lazim tabi..mesela dun gittikleri yere beni de goturmek istedi oglumla..dedim cocuklar icin oyun alani var mi? yokmus bide arkadaslari sigara ictigi icin o camla kapatilan soguk bolumde oturcaklarmis..e dedim birincisi soguk ikincisi sigara var ben nasil geleyim oglanla..buna cok ama cok bozuldu..
bakalim belki annesi yakinlarimizda bi ev tutacak ozaman arada annesine birakirim diye dusunuyorum,cok sukur sever beni de..
2. cocuk icinse artik bu ay adet olup olmadigimda gorcem onumuzdeki ay ise dikkat edicem tabi..
vallahi bence eşinizin size verdiği değeri farkedin
çoğu erkek, ne yapıcam ben orda çocukla
sen evde otur, ben gidip geleyim der
ama sizin eşiniz, sizinle olmak istiyor!
çaba gösteriyor, sizinle olamayınca bozuluyor
bu bence bilgisayarına yazdığı planlardan daha önemli
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Konu sahibi, size ikinci çocuk konusunda çok kızdım açıkçası.
Madem çok yoruluyorsunuz, eşinize vakit ayıramadığınızın, isteklerine yetemediğinizin farkındasınız, niye hala ikinci çocuk düşünüyorsunuz. Hatta düşünmekle kalmayıp korunmuyorsunuz!
Benim 9 aylık oğlum var, şu perişanhalimi düşündükçe, ileride bile ikinci çocuğu istemiyorum diyorum.
Madem çok yoruluyorsunuz, eşinize vakit ayıramadığınızın, isteklerine yetemediğinizin farkındasınız, niye hala ikinci çocuk düşünüyorsunuz. Hatta düşünmekle kalmayıp korunmuyorsunuz!
Benim 9 aylık oğlum var, şu perişanhalimi düşündükçe, ileride bile ikinci çocuğu istemiyorum diyorum.
- 11 Aralık 2012
- 429
- 46
- 53
Son durum nedir çok merak ettim @citipiti hanim
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
o zaman eşin daha ne istiyomuş acaba hiç olmamış olsa benimki gibi anlamaya çalışmıştım ama böyle anlaması daha zor. evet hem ucuz olsun hem cam kenarı diyo. malesef olmuyo o öyle. çocuk ana ister baba ister bırakıp yurtdışına nası gideceksiniz? inşallah düzelirsiniz canım boşanma yazması bi anlık sinirdendir ama evlilikten umduğumu bulamadım demesi sorun..tesekkur ederim desteginiz icin ona kalsa hergun olsun ona enerjisi var masallah, ki haftada 2 gun ona olum resmen
arada yavruya bakar ben hava almaya cikarim cunku markete avmlere filan cok sokmak istemiyorum oglumu,durmuyor kuduruyor oyle yerlerde..sanirim cok albenili geliyor.
ben istiyorum ki aksam ailece vakit gecirelim oglumla oynasin filan ama illa ki okuyacagi bisey cikiyor ya da bi evragi susu busu..ama ne hikmetse oglan uyuyunca isi bitiyor..kiziyorum da Allah biliyor ya kalbimi kirmamaya calistigi icin ve oglunuda sevdigi icin ses etmiyorum.
o notlari buluncada parcalayasim geldi.
oglumu henuz krese birakmam mumkun degil daha cok kucuk ama haftada 2 gun filan oyun grubuna baslatmayi dusunuyorum bikac ay sonra..
bende cok isterim onunla geziyim tozayim ki evlenmeden once ve ta ki doguma kadar gezmedigimiz ulke kalmadi beraber.ama cocuk insani ciddi anlamda yerlesik hayata itiyor.bakmayin oglumuzla da geziyoruz,kayaga gittik,kibrisa gittik ama yetmiyor adama.yavrum dogmadan once yeri kamplarda cadir kurduk kaldik yeri geldi aktarmali ucuslarda havaalaninda yattik ama artik imkanim yok buna..
hani cocuk erken geldi desem 3 yil sonra geldi ve esim cok ama cok istedi..ki iyiki de olmus gozumun nuru
Başkasının çocuğu yüzünden siz ewde hapis hayatı yaşamıyorsunuz,merhaba arkadaslar,esimle konustum..gectim karsisina,konusmak istediklerim var zamanin varsa dinlemeni istiyorum dedim..gerisini soyle aktarayim..
Onun çocuğuna bakıyorsunuz?
Madem sizinle sosyalleşmek istiyor neden 2.çocuğu düşünüyor...
Ve ayrıca sizinle sosyalleşmek istiyorsa; rahat ortamları kendi yaratacak birazda.
Ne bilim hadi çocuğumuzu anneme veya senin annene bırakalım bu akşam şunu yapalım gibi...
Yanii sosyalleşememeniz ve haftada 2 kez cinsellik yaşamanız sizin suçunuz değil ki...,
Bunlar anneliği ne kadar basit görüyorlar ya...
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Başkasının çocuğu yüzünden siz ewde hapis hayatı yaşamıyorsunuz,
Onun çocuğuna bakıyorsunuz?
Madem sizinle sosyalleşmek istiyor neden 2.çocuğu düşünüyor...
Ve ayrıca sizinle sosyalleşmek istiyorsa; rahat ortamları kendi yaratacak birazda.
Ne bilim hadi çocuğumuzu anneme veya senin annene bırakalım bu akşam şunu yapalım gibi...
Yanii sosyalleşememeniz ve haftada 2 kez cinsellik yaşamanız sizin suçunuz değil ki...,
Bunlar anneliği ne kadar basit görüyorlar ya...
evet erkekler fazlasiyla empati yoksunu malesef
anneler uzakta,yakinlarda olsalar rahat ederdik biraz.ikisiyle de farkli sehirdeyiz biz.belki kayinvalidem oturdugumuz sehre tasincak ama onda da kesin bisey yok.kadinda goruyor bunaldigimi arada gelip destek olmaya calisiyor ama herkesin kendi evi,duramiyor burda..
Konu sahibi, size ikinci çocuk konusunda çok kızdım açıkçası.
ben is hayatina geri dondugumde birdaha hamileligi filan goze alamam diye soylemistim kendisine..kendimizce ikisinin yaslari yakin olsun,ilk etapta zor olcak ama sonra onlar birbirine arkadas olurlar diye dusunduk..ben sonrasinda artik isime geri donmek istiyorum,tek olarak yavrumu da krese bakiciya teslim etmek istemedim,nereye birakirsak birakalim birbirlerine goz kulak olurlar diye dusunduk enazindan,evde benimle oynuyor oglum,krese gidince arkadasi da olcak ama kardes baska,evde onun dilinden onun gibi kucuk biri anlar dedik..beni esim bazi konularda bunaltmasa 4 tanesine bile bakarim hic sorun degil..yurumeye basladiktan sonrasi corap sokugu gibi geliyor
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Son durum nedir çok merak ettim @citipiti hanim
ne kusluk var ne olaganustu bi sevgi gosterisi..sabah gitmeden geldi yanima,optu gitti..
vallahi bence eşinizin size verdiği değeri farkedin
çoğu erkek, ne yapıcam ben orda çocukla
sen evde otur, ben gidip geleyim der
ama sizin eşiniz, sizinle olmak istiyor!
çaba gösteriyor, sizinle olamayınca bozuluyor
bu bence bilgisayarına yazdığı planlardan daha önemli
evet dun uyumadan once esimde aynisi soyledi..heryerde ben sap gibi olmak istemiyorum,benim karim var o olmazsa ne anlami var dedi..
zaten oyle olduguna inanmasam gercekten o bilgisayarini parcalardim dun..