• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin bugun ogrendigim planlari...

bu ihtimal yani gozumun icine baka baka bana yalan soylemesi biseyler gizlemesi beni kahretti zaten,inanin nefes alirken zorlaniyorum o planlarini okudugumdan beri:KK61: nasil guvencem ben bidaha bu insana offf..
Insallah mantkli bir aciklamasi vardr uzulmeyin lutfen.:KK20:

cok ama cok iyi niyetlisin canim cok sagol ama sanmam:KK43:

evet boyle bir yol izleyebilirim de sinirlerime hakim olabilirsem..o kahve fincanini soluk borusuna tikmassam :KK61:
bekledigimden once geldi eve,suratina bakmadim,yine espiriler sakalar filan..oglum uyusun simdi yedirip icireyim yavrumu..bide esim kendine vakit ayirip yalniz kalmadigi zaman cilgina doner,isi nedeniyle kulce gibi kitaplar okuyor,sinav icin calisiyor.yemekten sonra yada bos buldugu bi anda hemen cekilir odasina,rahatsiz ettigim zaman aglamalik olur adam..bende sakin huzurlu bi ortam yaratmaya calisiyorum calisabilsin diye..yoksa bende cok ama cok isterim aksamlari dizdize oturalim ama yok olmuyor:KK61:
Öffff bunlarida anlamak zor ya.....biktiriyorlar adami....her sey keyiflerine gore yine tatminsizlik yine tatminsizlik....sanki evlenmeseler astronot olacaklardida evlilik mani oldu...hepsinde var inan bu.kafa...bir yerlere yazmadalarda hep dusunuyorlar....
Neyse bosver sen bakma benim hiddetime... :)) sen sakin sakin agzini yokla...bosanacagindan falan degil....laf olsun diye dusunuyorlar iste...hepsi.bi tuhaf...

Diğer maddeler eşinin planlarına uyuyor mu? Mesela spor yapar kitap okur kariyer falan mı planlar?

evet yani suan yavrum olmasa valizimi alip cikmistim bile,eyvallahim olmazdi..madem planin bu al bende yururluge sokuyorum derdim..
cok kirginim..aldatilmis gibi hissediyorum..o planlari yaptigi tarihlerde bana attigi smslere filan baktim,gayet normal,espiri filan yapmis hatta..:KK43:
Siz niye gideceksiniz canim, baska planlari olan o, o gitsin...:ssz:

esinin psikolojik sorunlari var mi? veya takintili halleri vs?

çok büyük bir uçurum var eşinizle aranızda.
sadece size özel değil türk ailelerinin genel durumu bu.
adam karısını anlamıyor.
kadın kocasının planlarından bihaber.
Ben bunun yalan olduğunu sanmıyorum.
ama masaüstüne koyduğuna göre onun için gizli saklı bişey de değil.
ilginç bir durum...

not:konuştuğunuzda bize de haber verin. ben çatlarım meraktan:cool:

Planına s... Tıgımının karaktersizi madem planı varmış niye ikinci çocugu yapmış niye sevişmiş niye size dokunmuş bi arkadaş yazmış yerinde olsam bende plan tablosu hazırlarım işte1- kitap okuycam adı da karaktersiz erkek nasıl terkedilir 2-yakışıklı ve sadık adam gibi adam nasıl anlaşılır 3- donuna kadar soyup koca nasıl boşanır 4- bekar bayan olunca yapacaklarım gezmek tozmak yemek yapmamak eglenmek oglumla hayatımı yaşamak.....
Bu tabloyu da o karaktersize mail atarım...

merhaba hanimlar,
cok cok uzun zamandir bu forumu hamileligimden dolayi takip ediyordum fakat sorularimin cevaplarini genelde buldugum icin hesap acmak zorunda kalmamistim ama simdi bi sorunum var ve bunun cevabi yok..

4 yillik evliyim,bir evladim var.Her ailede oldugu gibi arada esimle itissek de beni sevdigini dusunurdum hep ta ki bugune kadar..bugun icimden bi ses su adamin bilgisayarini karistir dedi ve karistirdim,Allah var ne kadin kiz resmi ne ayip acayip videolar hicbisey bulamadim ne bilgisayar gecmisinde ne ozel dosyalarinda..tam bilgisayari kapaticakken gozume planlar diye bi dosya ilisti..bakayim ne varmis planlarinda dedim actim baktim..

spor yap,kitap oku,uzmanligini bitir,gez toz vs..orta vadeli planlarda ise `BOSANMAK` yaziyordu..bidaha bidaha okudum..:KK61: sonra devam ettim okumaya..YAPMAMASI GEREKENLER kisminda ise `COCUK` yaziyordu ki son 1 aydir oluyor ikinci cocugumuz olsun diye..hatta oglumuzun kardesi olursa beraber oynarlar sen rahat edersin diyordu..bu planlar 2 ay oncesine ait..

simdi evde yok arkadaslariyla disari cikti gelir 9 gibi..ben planlarini kendi mail adresime attim..ama simdi nasil tepki verecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..seytan diyor ustune atla yuzunu gozunu ciz..kufret bagir:KK43:
ama kendimi kucultmek istemiyorum..saglikli dusunemiyorum..
sizce ne yapmali boyle bi durumda..:KK61:
onerileriniz icin simdiden tesekkurler..

canım bence eşinle konuşacaksan bile mutlaka sakin ol
çünkü
ben de bazı notlar alırım kendim için
aklımda tutabileceğim şeyleri de yazarım mesela "spor yap" gibi çünkü yazınca hedef gibi oluyorlar ve insan daha çok gerçekleştirmek istiyor
hatta burada da birçok kez tavsiye etmişimdir birşeylerin yazılmasını

fakat önemli olan şu
insan liste yaparken kısaltmalar kullanıyor
mesela "yapılacaklar" anlamına gelen listemde "çocuklar" yazıyor şu anda
ama bu çocuklar yap anlamına gelmiyor :confused:, Allah'a şükür 2 çocuğum var
"mutlaka hergün çocuklarla oyun oyna" anlamına geliyor , yani kısaltma var, başkası okusa böyle anlamaz :rolleyes:
belki o da "boşanmak" yazarken bir kısaltma yapmıştır
atıyorum, "eşim konuyu hep boşanmaya getiriyor, buna çözüm bul" anlamında bile olabilir
mutlaka, eşinin gerçek niyetini öğrenene kadar, sakin olmalısın!Hoppa

Saka bile olsa evliligi bozabilecek boyle planlar bilgisayara hele ki evdeki bilgisayara konulmaz. Is yerine olabilir de. Hele ki hangi mantik boyle bir plan tablosu olusturur ki. Ya adam fazla salak ya da fazlaca zeki ki soylemek isteyip de soyleyemediklerini nasilsabulunur okunur diye tabloyla anlatmis.
Konu sahibine nacizane tavsiyem srn de ayni yolla cevap ver. Tabloya da en kisa surede bosanmak kusmini da yazmayi unutma. Sorarsa sen de soruta sorutla cevap ver ve bu ne diye onun tablosinu ac.... o salakca cevap verirse sen de salak ayagina yat. O zekice cevap verirse sen de onun oyunlariyla oyna... esin cok tehlikeli.... hic guvenme. Adamda aile kavrami fazla oturmamis. Bosanma plani varsa o gunun gelmesini de bekleme. kusinin fikri neyse zikri de odur unutma.

Çok enteresan ya düşündüm düşündüm bi sebep bulamadin niye böyle birşeyi yazarki insan

Planlar yapmış ama karısının bundan haberi yok. Dilleri farklı söyleyip, davranışları da kafasındakini yansıtmazsa nasıl anlar insan ne düşündüğünü ve kafasından geçenleri?
Yok benim kafam almıyor. Konu sahibesi okuduklarınız kocanızın kafasından geçenler olabilir malesef.

Alllah Allaah bu nasıl bi yapılacaklar listesi böyle? Eve gelirken ekmek al unutma yazar gibi "BOŞAN" :KK57::KK57:

Konusahibi utangac surat koyduguna göre, esi güzel bi aciklama yapmis ve sorun halolmus sanirsam...:ssz:

Back
X