• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin bugun ogrendigim planlari...

limoni olsak da o lafi hic gecirmezdi esim..git simdi sonra konusalim derdi.ya resmen son 1 aydir agzimin icine dusecekti adam,belki oyuzden de hissetmedim bilmiyorum:KK43:

ben deli doluyum aksine o cok sakindir..ayrilik lafi olunca sen deli misin,cocuk varken hele de bu kadar sene beraberken ne ayriligi

bide ben bilsem..:KK61: diyorum ya kucuk dusmeyecegimi bilsem geldigi an atilcam ustune okadar uzgun ve sinirliyim:KK61:

İçten içe planların yapılması gerçekten çok kırıcı.
Bence sakin bir şekilde konuşmayı deneyin, bakalım neler diyecek eşiniz. En azından aklından geçenleri anlatırsa, ona göre hareket edersiniz siz de.

Cok ilginc bir esiniz varmis, araniz nasil genel anlamda. Evliliginiz monotonlastigi icin sıkılmış gibime geldi. Can sıkıntısından yazdi degil ya resmen planlamis. Sorsaniz belki acik acik söyler bahane bulmaz eger istegi buysa 'arkadasim yazdi' moduna girmez

Baska bir kadin olabilir hayatinda. Extra ilgili demissiniz sucluluk duygusuyla böyle davraniyor olabilir. Kendini emine almadan bosanma plani yapmazdi bence

Açıkça bosanmak mi istiyorsun diye sor sasiracaktir zaten tekrarla soruyu neden diye sorarsa okudugunu soyle tepkisine gore tepki ver

Sakin sakin sormalisin bence de. Oyle bir niyeti de varsa bir an once çıksın ortaya. Ne olacaksa olsun. Bir bahane ile pc yi actigini ve bunlara baktigini söyle. Uyku tutmaz yoksa seni. Catlarim valla ben olsam. Gelir gelmez konuş.

Bence konuşmalısın :KK43: bir bahane uydur şu nedenle bilgisayarını kullanmak zorunda kaldım de ve böyle birşey gördüm, başlığı görünce bana bir sürprizin mi var diye dayanamadım baktım fakat karşıma bu çıktı de bence :KK43:

hic sevmez bilgisayarina dokunulmasini,benim bilgisayarima da boyle planlar sunlar bunlar diye bi suru dosya kaydettigi icin o dosyanin supriz icin acilmadigini bildigimi tahmin eder..bilmiyorum,yani isin icinden tereyag gibi bile siyrilmaya calisabilir sen neden benim dosyalarima baktin diye:KK43:

merhaba hanimlar,
cok cok uzun zamandir bu forumu hamileligimden dolayi takip ediyordum fakat sorularimin cevaplarini genelde buldugum icin hesap acmak zorunda kalmamistim ama simdi bi sorunum var ve bunun cevabi yok..

4 yillik evliyim,bir evladim var.Her ailede oldugu gibi arada esimle itissek de beni sevdigini dusunurdum hep ta ki bugune kadar..bugun icimden bi ses su adamin bilgisayarini karistir dedi ve karistirdim,Allah var ne kadin kiz resmi ne ayip acayip videolar hicbisey bulamadim ne bilgisayar gecmisinde ne ozel dosyalarinda..tam bilgisayari kapaticakken gozume planlar diye bi dosya ilisti..bakayim ne varmis planlarinda dedim actim baktim..

spor yap,kitap oku,uzmanligini bitir,gez toz vs..orta vadeli planlarda ise `BOSANMAK` yaziyordu..bidaha bidaha okudum..:KK61: sonra devam ettim okumaya..YAPMAMASI GEREKENLER kisminda ise `COCUK` yaziyordu ki son 1 aydir oluyor ikinci cocugumuz olsun diye..hatta oglumuzun kardesi olursa beraber oynarlar sen rahat edersin diyordu..bu planlar 2 ay oncesine ait..

simdi evde yok arkadaslariyla disari cikti gelir 9 gibi..ben planlarini kendi mail adresime attim..ama simdi nasil tepki verecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..seytan diyor ustune atla yuzunu gozunu ciz..kufret bagir:KK43:
ama kendimi kucultmek istemiyorum..saglikli dusunemiyorum..
sizce ne yapmali boyle bi durumda..:KK61:
onerileriniz icin simdiden tesekkurler..
ben olsam açık açık sorardım.. içinde kalıp dert olacağına konuş..

Zaten planlarini dosyalayan biri biraz tuaf, yani gez, toz, egleni biyerlere yazmak zorunda hissetmekte nedir? Üstüne bide bosanma plani! Vallah fevri davranmamak gerekir evet ama heralde ben olsam, bavulunu hazirlar ve o gelince "planlarini geciktirme" diyip kapi disari ederdim... Ama her erkek gibi kesin "gecerli" bi sebep sunacaktir ve yelkenler suya, sonrada sizde hep bi kafa karisikligi... Bari ikinci cocuk icin acele etmeyin, sizde bi plan programa girin...:KK14:

evet yani suan yavrum olmasa valizimi alip cikmistim bile,eyvallahim olmazdi..madem planin bu al bende yururluge sokuyorum derdim..
cok kirginim..aldatilmis gibi hissediyorum..o planlari yaptigi tarihlerde bana attigi smslere filan baktim,gayet normal,espiri filan yapmis hatta..:KK43:

her şey olabilir canım
ama bi arkadaşın da yazdığı gibi belki ona başka birinin attığı bir dosyadır vs.. boşanma dışında yazan diğer şeylerin hepsi eşinizle mi ilgili peki? ve orta vadede başka ne planları var yani boşandıktan sonrası için de bişeyler düşünmüş mü?
ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum.. mutlaka konuşurdum ama belki hemen bugün değil de yarın..

Açıkça bosanmak mi istiyorsun diye sor sasiracaktir zaten tekrarla soruyu neden diye sorarsa okudugunu soyle tepkisine gore tepki ver

evet bodoslama gircem sanirim konuya,sakinligimi kaybetmemeye calisarak tabi..cunku bilgisayarina baktim su bu derken asil konu arada kaynar gider kesin:KK61:

eminim bi açıklaması vardır sonuçta bu zamana kadar boşanmanın konusu bile olmamış sakin olun ?..

umarim vardir,bende bekliyorum neyin nesi boyle butce plani gibi bosanma plani yapmak:KK61:

Sakin ol mümkünse yarın akşamı bekle,insanız hepimiz belki mutsuz olduğu bir anda yazdı,aslında bunu düşünmüyor olabilir.Hepimiz umutsuz ,mutsuz olduğumuz anlarda neler düşünmüyoruz ki.Çok üzerinde durulacak konu değil bence,üzülme

insallah dediginiz gibidir..tesekkur ederim

Yani insallah esinizle ilgili degildir o gordukleriniz ama eger oyleyse ben buna insanlarn bilmedigimiz ic dunyalari diyebilrm

belki netten indirmiştir ona ait değildir canım

merhaba hanimlar,
cok cok uzun zamandir bu forumu hamileligimden dolayi takip ediyordum fakat sorularimin cevaplarini genelde buldugum icin hesap acmak zorunda kalmamistim ama simdi bi sorunum var ve bunun cevabi yok..

4 yillik evliyim,bir evladim var.Her ailede oldugu gibi arada esimle itissek de beni sevdigini dusunurdum hep ta ki bugune kadar..bugun icimden bi ses su adamin bilgisayarini karistir dedi ve karistirdim,Allah var ne kadin kiz resmi ne ayip acayip videolar hicbisey bulamadim ne bilgisayar gecmisinde ne ozel dosyalarinda..tam bilgisayari kapaticakken gozume planlar diye bi dosya ilisti..bakayim ne varmis planlarinda dedim actim baktim..

spor yap,kitap oku,uzmanligini bitir,gez toz vs..orta vadeli planlarda ise `BOSANMAK` yaziyordu..bidaha bidaha okudum..:KK61: sonra devam ettim okumaya..YAPMAMASI GEREKENLER kisminda ise `COCUK` yaziyordu ki son 1 aydir oluyor ikinci cocugumuz olsun diye..hatta oglumuzun kardesi olursa beraber oynarlar sen rahat edersin diyordu..bu planlar 2 ay oncesine ait..

simdi evde yok arkadaslariyla disari cikti gelir 9 gibi..ben planlarini kendi mail adresime attim..ama simdi nasil tepki verecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..seytan diyor ustune atla yuzunu gozunu ciz..kufret bagir:KK43:
Esiniz sanirim aslen baska bir hayati yasamak istiyormus...ama sakin olun..kesinlikle bilgisayarini karistirdiginizi bilmesin bu sizi hakliyken haksiz yapar...bence cocugunuz uyuduktan sonra guzel bir kahve yapin oturun guler yuzle sohbet acin...bekarken hayallerin var miydi? Beni tanimadan once hayattan neler bekliyordun? Biz hic tanismasaydik ve suan bekar olsaydin neler yapardin? Tabi bu sorulara kendinizde cevap verinki sorguluyor gibi olmayin dikkat cekmeyin...sakin olun ama...verdigi cevaplara sinirlenmeyin...yavas yavas acmaya calisin onu...evliligizle ilgili ne dusunuyorsun? Mutlu olmadigin cok bunaldigin noktalar neler? Cocuk icin erken oldugunu hic dusundum mu? Ben bazen erken mi oldu acaba diye dusunuyorum ( boyle hissetmeseniz bile bunu soyleyin onun gercek hislerini soylemesi icin) falan filan...
Sakin Sakin laf almaya calisin ondan ve sıkıntilarini anlatirsa coding odakli calisin ki boyle hissetmesin..
Diger turlu ben bilgisayarini kurcaladim...bunlari buldum...ne demek oluyor bu derseniz ters teper bana gore..

merhaba hanimlar,

Bir de Allah icin Su kocalarinizi o bilgisayarlarin basinda bi baslarina birakmayin ya....yoklayin sık sık...ayni evin icinde bu.kadar uzaklasmayin birbirinizden...beraber yemek yemek uyumak disinda evdeki diger vakitlerinizide birbirinizden bi haber yasamayin...

Bence sakin sakin konus, bilgisayarı kullanmak zorunda kaldım ve boyle bır sey gözüme carptı, bır açıklaması var mı cok uzuldum de:KK43:

belki netten indirmiştir ona ait değildir canım

cok ama cok iyi niyetlisin canim cok sagol ama sanmam:KK43:

Esiniz sanirim aslen baska bir hayati yasamak istiyormus...ama sakin olun..kesinlikle bilgisayarini karistirdiginizi bilmesin bu sizi hakliyken haksiz yapar...bence cocugunuz uyuduktan sonra guzel bir kahve yapin oturun guler yuzle sohbet acin...bekarken hayallerin var miydi? Beni tanimadan once hayattan neler bekliyordun? Biz hic tanismasaydik ve suan bekar olsaydin neler yapardin? Tabi bu sorulara kendinizde cevap verinki sorguluyor gibi olmayin dikkat cekmeyin...sakin olun ama...verdigi cevaplara sinirlenmeyin...yavas yavas acmaya calisin onu...evliligizle ilgili ne dusunuyorsun? Mutlu olmadigin cok bunaldigin noktalar neler? Cocuk icin erken oldugunu hic dusundum mu? Ben bazen erken mi oldu acaba diye dusunuyorum ( boyle hissetmeseniz bile bunu soyleyin onun gercek hislerini soylemesi icin) falan filan...
Sakin Sakin laf almaya calisin ondan ve sıkıntilarini anlatirsa coding odakli calisin ki boyle hissetmesin..
Diger turlu ben bilgisayarini kurcaladim...bunlari buldum...ne demek oluyor bu derseniz ters teper bana gore..
Bir de Allah icin Su kocalarinizi o bilgisayarlarin basinda bi baslarina birakmayin ya....yoklayin sık sık...ayni evin icinde bu.kadar uzaklasmayin birbirinizden...beraber yemek yemek uyumak disinda evdeki diger vakitlerinizide birbirinizden bi haber yasamayin...

evet boyle bir yol izleyebilirim de sinirlerime hakim olabilirsem..o kahve fincanini soluk borusuna tikmassam :KK61:
bekledigimden once geldi eve,suratina bakmadim,yine espiriler sakalar filan..oglum uyusun simdi yedirip icireyim yavrumu..bide esim kendine vakit ayirip yalniz kalmadigi zaman cilgina doner,isi nedeniyle kulce gibi kitaplar okuyor,sinav icin calisiyor.yemekten sonra yada bos buldugu bi anda hemen cekilir odasina,rahatsiz ettigim zaman aglamalik olur adam..bende sakin huzurlu bi ortam yaratmaya calisiyorum calisabilsin diye..yoksa bende cok ama cok isterim aksamlari dizdize oturalim ama yok olmuyor:KK61:

Yani insallah esinizle ilgili degildir o gordukleriniz ama eger oyleyse ben buna insanlarn bilmedigimiz ic dunyalari diyebilrm

bu ihtimal yani gozumun icine baka baka bana yalan soylemesi biseyler gizlemesi beni kahretti zaten,inanin nefes alirken zorlaniyorum o planlarini okudugumdan beri:KK61: nasil guvencem ben bidaha bu insana offf..

Back
X