- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
İnş canım şu sıra tek duam oCanım Allah yardımcınız olsun. InshAllah bu istediğiniz iş hayırlı olur. Enistesiz
Adamla derdim şu; evde durmasın....sizin diğer konularınıza da baktım da sizin derdiniz ne bu adamla?siz daha yeni evlisiniz üstelik. adam evde dursa dert, adam pahalı dese dert. bu adam başlı başına dert size....
Adamla derdim şu; evde durmasın....
bu kadar borçla evde durulmaz gitsin çalışsın
Ben o kadar sene özel sektörde sabahın köründe kalkıp insanlarla uğraşırken beyimiz kimsenin boyunduruğu altına girmem diye ticaret yapıp işleri batırıp evi bile ipotek ettirmiş ama keyfindende kısmamış
Adamla derdim bu..
Adamla derdim şu; evde durmasın....
bu kadar borçla evde durulmaz gitsin çalışsın
Ben o kadar sene özel sektörde sabahın köründe kalkıp insanlarla uğraşırken beyimiz kimsenin boyunduruğu altına girmem diye ticaret yapıp işleri batırıp evi bile ipotek ettirmiş ama keyfindende kısmamış
Adamla derdim bu..
Kusura bakma ama ablam 25 sene essek gibi calisti emekli oldu. Sonra evlendi. 18 de degil yani. Hem kocasi calismayacaksin dedi. Esinin bir oglu var. Ne yapsin ev alip kocasinin cocuguna mi biraksin. Ablam da cocuk istiyor ve cocuguna birsey birakmak istiyor. Onun da hakki degil mi. Bir cocuk sahibi olup ev birakmak istemesi!! En guzelini yapti ablam.ne güzel evlen işi bırak tazmınatını bankaya koy kocaya dokundurtma:)
iyiymiş
hem evlen işi bırak hem de parana dokundurtma erkekler eşek çünkü herseyın üstesinden gelirler .
Kandırdı da demiyorum zatenama yaşınız küçük değil ki beni kandırdı deseniz adam bu
elinizdeki kumaş bu
yani şifondan kaşe kaban dikilmez ki
bu adamla olmuyorsa yolunuzu ayırın ama şifon kumaşı zorla kaşeye çevirmeye çalışmayın
siz de yıpranırsınız kumaş da yıpranır ama sonuç alınamaz
Kandırdı da demiyorum zaten
Sadece benim birikimimle ilgili plan yapmasın bana teklif etmesin istiyorum
Konu sahibini takip ediyorum,aslında ucu birbirine değen çok konu açtı ondan ona hak veriyorum,yoksa eşinin işi bozulur bayan çalışmazken bile gider çalışır.Sizinde hakkınızda hayırlısı olur,eşiniz tez zamanda bir düzen kurar inşallahCanım konu uzun olduğu için ben ilk mesajını okudum ve ondan para istemesinden rahatsız olduğunu okudum böyle bir kocayı cidden kimse istemez dediğim gibi ben ilk mesajdan yola çıkıp böyle bir şey söyledim
+1Siz eşinizi boşayın, paranızla evlenin.
Hayir yani kadin tarafi erkegin imkanlariyla para, marka canta, altin, arabalar icinde yuzerse kimse tek laf etmez, ki erkekte etmez, esimdir der, onun benim yok bizim var der.
Ama erkek tarafi isterse kadin hemen aman ben sogudum, bir erkek benden nasil para ister moduna girer...
Guya kadin erkek esitligi var.
Bakin sayin konu sahibesi, size nacizane bir tavsiye, evlilikte "benim" olmaz, "BİZİM" olur. Bunu bilin.
bu 'çalışmama izin vermiyor' cümlesi beni irite ediyor. Fakat madem çalışmıyorsunuz dünya hali yarın ne olacağımız belli değil en doğal hakkınız paranızı kendiniz için saklamak.Merhaba hanımlar
Evlilikte paranın lafı olmaz biliyorum ama bu konu farklı
Evlenmeden önce çalışıyordum ailemden kalan bi ev vardı ben kredi çekerek yeni bir ev almıştım ama kredi zorlayınca evi sattım tam satış sürecinde eşim hayatıma girdi..
Eşiminde kardeşi ile paylaştığı hali hazırda bir ev var satılırsa paylaşılacak
Biz evlenince nerde oturacağımızı konuşurken eşim ortak bi ev alırız gibi bir laf etmişti.. bende o konuşmada ilerde çocuğum olursa onun için yatırımlık bi ev almak istediğimi birde eşim evlenince çalışmamı istemediği için kira gelirini harçlık yapmak istediğimi söylemiştim..birde henüz güvenmiyordum tabi..
Neyse bizim ara ara maddi konularımız gündeme geldiğinde bu bendeki birikim hala konu olunca bende sert tepki verdim ben sana kibarca söyledim diye
Hatta eşim parayı babana ver dedi ama ben vermem ama sen vermişim gibi düşün o zaman dedim
Ona rağmen benim birikimim ara ara konu oldu çok uzatmıyım çokta büyük kavgalar olmasına rağmen esprisini bile kaldıramadığımı biliyor
Evlenince düğünde takılan altınları istediğin gibi kullanabilirsin dedim çünkü kredi borçlarıyla evlendi kıyamadım
En son ben birkaç yatırım aracını kullanmaya başladım baktım getirisi iyi ..eşimde altınları bozdurup girdi
Ben bi miktar parayı yine hesabımda bıraktım nolur nolmaz diye eşimde hepsinimi yatırdın dedi hayır dedim şu kadar bıraktım..onu bana verirmisin biraz kağıt alıp kar edip vereyim dedi
Şimdi para canlısı gibi düşüneceksiniz ama inanın değil bi erkeğin benden medet umması beni soğutuyor heleki bu kişi eşimse..defalarca anlattım bu konuyu aramıza sokma aramızda para alışverişini düşünme diye..başka nasıl anlatabilirim güzelliklede konuştum çok büyük kavgalarda oldu yok..uzun oldu kusura bakmayın..
Ben marka çanta kullanmadığım için birikim oldu canım
Tamam öyle yapayım ayrılayım bu sefer tam paragöz dersiniz:)Ama ediyor zira adam bu tarz birisi
madem öyle o parayı siz de taşınmaza bağlayın
yani yorgan gitsin kavga bitsin
adamın tarız bu her şeyin parasını söylüyor vs diye şikayet ediyorsunuz ama adam 40 ından sonra değişmeyecek
bunu kabul edip yapamıyorsanız bu adamla ayırın yollarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?