Eşimin bitmeyen tekrarı

Ben haklı buldum sizi size güvenip evlenmeyecekti bu bir bi de ben kadının kendini güvenceye alması lazımm buda iki yani illa bişey olacak diye değil ama dünyanın binbir türlü hali var neler gördü bu gözler

sizin diğer konularınıza da baktım da sizin derdiniz ne bu adamla?siz daha yeni evlisiniz üstelik. adam evde dursa dert, adam pahalı dese dert. bu adam başlı başına dert size....
Adamla derdim şu; evde durmasın....
bu kadar borçla evde durulmaz gitsin çalışsın
Ben o kadar sene özel sektörde sabahın köründe kalkıp insanlarla uğraşırken beyimiz kimsenin boyunduruğu altına girmem diye ticaret yapıp işleri batırıp evi bile ipotek ettirmiş ama keyfindende kısmamış
Adamla derdim bu..

Ya karakterinize çok ters bir adamla evlenmişsiniz bence. Siz ekmeğinizi taştan çıkarmışsınız eşiniz aylak aylak gezinmiş. Kim olsa birikmini paylaşmak istemez böyle biriyle. O kadar emek vermişsiniz kenarda dursun paranız. Hem çocuğunuzun geleceğini düşünüyorsunuz. Maalesef bu tip erkekler çocuklarını da düşünmüyor. Para gelir bi yerden yaa diye bir rahatlıkları var insanı öldürür yani.

ama yaşınız küçük değil ki beni kandırdı deseniz adam bu

elinizdeki kumaş bu

yani şifondan kaşe kaban dikilmez ki

bu adamla olmuyorsa yolunuzu ayırın ama şifon kumaşı zorla kaşeye çevirmeye çalışmayın

siz de yıpranırsınız kumaş da yıpranır ama sonuç alınamaz

ne güzel evlen işi bırak tazmınatını bankaya koy kocaya dokundurtma:)
iyiymiş
hem evlen işi bırak hem de parana dokundurtma erkekler eşek çünkü herseyın üstesinden gelirler .
Kusura bakma ama ablam 25 sene essek gibi calisti emekli oldu. Sonra evlendi. 18 de degil yani. Hem kocasi calismayacaksin dedi. Esinin bir oglu var. Ne yapsin ev alip kocasinin cocuguna mi biraksin. Ablam da cocuk istiyor ve cocuguna birsey birakmak istiyor. Onun da hakki degil mi. Bir cocuk sahibi olup ev birakmak istemesi!! En guzelini yapti ablam.

Ha bu arada unuttum. Kocasinin 20 yasinda oglu var. Okumuyor calismiyor bir de malak gibi yatiyor. Ustune ablama da diyor ki son model araba alsana. Oldu pasam oldu.!!! Ablam da elin enayisi zaten.

Son düzenleme:
Kandırdı da demiyorum zaten
Sadece benim birikimimle ilgili plan yapmasın bana teklif etmesin istiyorum

Kandırdı da demiyorum zaten
Sadece benim birikimimle ilgili plan yapmasın bana teklif etmesin istiyorum

Ama ediyor zira adam bu tarz birisi

madem öyle o parayı siz de taşınmaza bağlayın

yani yorgan gitsin kavga bitsin

adamın tarız bu her şeyin parasını söylüyor vs diye şikayet ediyorsunuz ama adam 40 ından sonra değişmeyecek

bunu kabul edip yapamıyorsanız bu adamla ayırın yollarınızı

Konu sahibini takip ediyorum,aslında ucu birbirine değen çok konu açtı ondan ona hak veriyorum,yoksa eşinin işi bozulur bayan çalışmazken bile gider çalışır.Sizinde hakkınızda hayırlısı olur,eşiniz tez zamanda bir düzen kurar inşallah

+1

bu 'çalışmama izin vermiyor' cümlesi beni irite ediyor. Fakat madem çalışmıyorsunuz dünya hali yarın ne olacağımız belli değil en doğal hakkınız paranızı kendiniz için saklamak.
Kadın çalışmaz kafasındaki adamlar bi zahmet kendi kazandığıyla yetinsin..

Aklinizi seveyim sizin benim fazla bir seyim yoktu ama olsaydi verirdim cunku saf ve salagim erkeklere guven olmaz iyi yapiyorsunuz bende 30 bin lirami verdim esime simdi bosanicam 5 kurusum yok

Ben marka çanta kullanmadığım için birikim oldu canım
Eşitlikse eşitlik düğünden önce takılan altınlarla ev alıcam diye konuşan eşim kredi borçlarını kapatmaya karar verdi
O zaman çocukta doğurup baksınlar
Ben hem bunca sene çalışayım çocuk yapmak için işimi kariyerimi bırakıyım hemde birikimimi eşime veriyim o da kabul etsin oh ne ala
Benim babamda erkek tek başına ev geçindirip birikim bile yapmış bizim için..
Valla ben bu konuyu açmaması için ne yapabilirim diye boşuna sormuşum çünkü tam tersi sinir oldum

Eger ev almaya yada arsa almaya yetiyorsa al. Yoksa eger bankaya yatirdim cekemem para yokmus gibi say de cik isin icinden.

Güzelce konuşmuşsunuz olmamış, sert çıkmışsınız olmamış.
O para bir yere yatırım olana kadar size rahat yok. Altınları da alın bir ev alın ve kurtulun.
Yoksa bitmeyecek...
Bir de maddi konularda eşler arasında işler cirkinlesmesin ve bencede haklı düşündüğünüz noktalar var ama
Çok baglisiniz paraya.
Kendimden feragat ettim, benim yatirimim, benim emeğim vs.. Bu kadar anlam yüklemeyin maddiyata.

Tamam öyle yapayım ayrılayım bu sefer tam paragöz dersiniz:)
Çok birşey istemedim evlenmeden önce kapattık o konuyu bir daha açmasın istedim

Evet, evlenmeden önce edinilmiş mallarda ortak mal durumu yok. Evet, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz de..

Fakat konuda tek gördüğüm para, para, para..

Yahu bir insan eşinden neden esirger? Esirgediği, güvenmediği adamla neden evli kalır?

Ekstrem bir durum söz konusu olduğunda ve kendi kazancınız, yatırımınız mevcut değilse yine ilk koşulacak kişi değil midir eş?

Bilemedim, şaşırdım kaldım.

Ben de seni haklı buldum haksız bulanlar da hiç anlamadım
Bu seninde aileden ve senin emeginle evlenmeden önce gelen para eşinin sürekli o paraya Göz dikmesi de çok itici midem bulandı resmen
Çocuğunuzu geçtim şu an işiniz yok o sizin hayat garantiniz vermemekte haklısın
Hangi durumda verilir işleri kötüdür ya da sağlık ile ilgili bir durum vardır paraya çok ihtiyacı vardır tabi ki sen ben ayrımı yapılmaz eee öyle bir durum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…