Eşimin bitmeyen tekrarı

Eşi zaten çalısmamasini kabullenmiş.ev zaten sizin üstünüze değil mi.kirayi harçlık yapicam demeniz bana tuhaf geldi.zaten evin gelirleri ve giderleri bir yerde toplaniyorsa size de kendisine de esinizin harçlık ayırması gerekmiyor mu.altinlarimi verdim kullan demek de bana garip geldi sonuçta o aileye takılan hediyeler değilmi eşiniz ve size.bir bütün olarak.maddi konular çok sıkıntılı

bence çok haklısın okurken kendımı gördüm resmen ,
bir kadının herzaman kenarda kösede bir parası olması lazım , kimse kusura bakmasın , o parayamı güvenip iş yapmaya kalkıyor , benım eşimde bazen böyle espri yapar sonra yaptıgına pişman olur , çünkü muhattap bile olmam ,
evlenırken yetrince verdim bundan sonra fazlası çıkmaz benden derim ,

sende vermemek için elınden ne geliyorsa yap ve verme

EVlenmeden once bu hisleri bir nevi anlarim. Ama evlendikten sonra neden kadinlar boyle dusunuyor gercekten anlamiyorum. Evlilik hayata ortak olmak degil mi? Ben mi yanlis biliyorum. Senin paran benim param ayrimi neden yapiliyor?

Konu sahibinin üzerine niye gidilmiş anlayamıyorum,kocasının borçları düğünde takılan altınlarla ödenmiş .adam kadında ki parayı kağıt almak için istiyor ihtiyaç olduğu için değil.burada konu açan yeni gelinlere kocam evlenmeden önce kazandığı parayı ailesine verdi ,yok şöyle yaptı böyle yaptı diye dert edip anlattığında hayat müşterek sana sormadan harcayamaz saklayamaz denilmiyor da seni ilgilendirmez deniliyor burada ki fark ne ,kadının çalışmıyor olmasıysa adamın isteği.o konuda aralarında anlaşmışlar zaten.bazı erkekler kadının kenarında biriktirdiği paraya göz dikiyor illa onu harcayacak.Kadın nasıl yönetirse yönetsin parasını .

Gerçekten uyanık kadınmışsın takdir ediyorum bazı kadınlar gibi kendini hic kullandirma. Devir öyle devirki erkek var olan şeyi yok edip seni yüzüstüde bırakabilir. Sonra bide ne yaptın ki olur. Sizin herşey ortak dediginiz zaman annelerimizin zamanındaki adamlarla ortakmis karısından habersiz hic bi is yapmayan erkeklerle ortak olur

Açlıktan ölüyorum mu demesi lazım bu da sadakaya girer. Ticaret yapcaksa oturup konuşulur değerlendirilebilir. Ticaret yapıp para kazanıp, bu benim mi dicek eşi? Ben mantıklı bulamiyorum evlilikte senin, benim olayını. Guvenmiyorsam da o evliliği uzatmam. Güveniyorsam da ceketimi alıp o evden çıkabilcek tarzda yaşarım hayatı..

Konu sahibi zaten ev alınacak olsa almak icin ortaya koyarım diyor,ama arkadas borsada oynasın diye neden versin ki.Ustelik konu sahibi kategolliye de gelmiş biraz.... bekarlık eşyasından oturuyor ama eşi altınları elinden iş için almış.

Ne var ki bunda ben anlamıyorum 9 aylık evliyim o kadar zor durumlardan geçtim ki insanların 10 yıllık evlilik hayatında yaşadıklarını yaşadım yaşıyorum 9 aylık evliliğimde ve 6 aylık evliyken alyansımı verdim bozdursun diye… İyi günde kötü günde demediniz sanırım ve gerçekten boşayın o kocayı paranızla evlenin

Kendi birikimini eşinle asla paylaşma.kim ne derse desin bir erkeğin kadından medet ummasi bnide tiksindiriyor.yahu sen erkeksin her şekilde paranı kazanırsın ne demek kadından istemek?
Erkek dediğin güçlü olacak mert olacak gururlu olacak.guclu derken illa çok parası olsun anlamında değil,çöpçü olsun ama bileğinin hakkıyla kazansın kimseye tenezzül etmesin gibi..
Bana göre bu tarz bı adam dünyanın en seksi en guvenilir en adam gibi adamı..

Para icin onca kavga olduysa bosanmaniz lazim. Yoksa omur boyu birbirinizi yersiniz.
Evlilikte senin paran benim param olmaz. Erkek tek basina calisip esine bakinca okey ama kadindan uc kurus isteyince mi hayir? Bu cifte standarda yokum ben mesela kendi evliligimde

Aynı durum değil ki canım senin eşin işten çıkarılmış .Arkadasin eşi zaten düğün takılarına kadar elinden almış,bayanın bekarlık esyalari ile evlenilmis,arkadaşı isten cikaran eşi....arkadaş ile masa alacak olsalar koca kişisi kendi annesine soruyor.....bebeğe hazırlık için alinacak ilaçlarin fiyati eniştenin migdesini ekşitiyor..adam parayı borsada oynamak için istiyor,iki gün sonrada aldığım kağıt battı diyip parayı hiç edicek

Canım Allah yardımcınız olsun. InshAllah bu istediğiniz iş hayırlı olur. Enistesiz

Burada bahsettiğiniz bekarken size ait olan para
Yani evliyken kazanmamışsınız
E birde çocuğum için kullanıcam diyorsunuz daha ne olsun
Söz hakkı sizde bence haklısınız
ama parayı değerlendirmezseniz eğer hesabınızda durursa kavgası da bitmez

Hak verdim size. Ne demek senin parayi ver kar edeyim falan. Zaten en basta söylemişsin bu parayi kenarda birakmak istedigini. Calismiyorsan bi guvence gibi olur sana. Nefret ediyorum kadinin parasi üstünde hakimiyet kurmaya calisan erkekten.

Haklısın okadar malı yap gelsin biri konsun ohh ne ala
Sakın verme sakın başta konuşmuşsun erkeklere güven olmaz ne o para para itici evet para önemli
Paran varsa yaşarsın güvencedir

Canım konu uzun olduğu için ben ilk mesajını okudum ve ondan para istemesinden rahatsız olduğunu okudum böyle bir kocayı cidden kimse istemez dediğim gibi ben ilk mesajdan yola çıkıp böyle bir şey söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…