Açlıktan ölüyorum mu demesi lazım bu da sadakaya girer. Ticaret yapcaksa oturup konuşulur değerlendirilebilir. Ticaret yapıp para kazanıp, bu benim mi dicek eşi? Ben mantıklı bulamiyorum evlilikte senin, benim olayını. Guvenmiyorsam da o evliliği uzatmam. Güveniyorsam da ceketimi alıp o evden çıkabilcek tarzda yaşarım hayatı..20 yıl çalışmış ve zamanında kazandıklarıyla ev alıp kirasını kendine geçip kaynağı yapmayı düşünmüş ve bunu eşine her seferinde belirtmiş. ayrıca ev arkadaşlığı da öyle olmaz kimse kimseyi sırtında taşımaz.
nasıl ki çalışmak isteyene saygımız sonsuz hatta bize ne, çalışmak istemeyene hatta zamanında birikim yapıp kendini kurtarana da saygımız sonsuz olmalı. kocası açlıktan ölüyorum dememiş ki ticaret yapıcam demiş karısına güvenip mi ticaret yapacak her seferinde
Aynı durum değil ki canım senin eşin işten çıkarılmış .Arkadasin eşi zaten düğün takılarına kadar elinden almış,bayanın bekarlık esyalari ile evlenilmis,arkadaşı isten cikaran eşi....arkadaş ile masa alacak olsalar koca kişisi kendi annesine soruyor.....bebeğe hazırlık için alinacak ilaçlarin fiyati eniştenin migdesini ekşitiyor..adam parayı borsada oynamak için istiyor,iki gün sonrada aldığım kağıt battı diyip parayı hiç edicekNe var ki bunda ben anlamıyorum 9 aylık evliyim o kadar zor durumlardan geçtim ki insanların 10 yıllık evlilik hayatında yaşadıklarını yaşadım yaşıyorum 9 aylık evliliğimde ve 6 aylık evliyken alyansımı verdim bozdursun diye… İyi günde kötü günde demediniz sanırım ve gerçekten boşayın o kocayı paranızla evlenin
Canım Allah yardımcınız olsun. InshAllah bu istediğiniz iş hayırlı olur. EnistesizNe var ki bunda ben anlamıyorum 9 aylık evliyim o kadar zor durumlardan geçtim ki insanların 10 yıllık evlilik hayatında yaşadıklarını yaşadım yaşıyorum 9 aylık evliliğimde ve 6 aylık evliyken alyansımı verdim bozdursun diye… İyi günde kötü günde demediniz sanırım ve gerçekten boşayın o kocayı paranızla evlenin
Hak verdim size. Ne demek senin parayi ver kar edeyim falan. Zaten en basta söylemişsin bu parayi kenarda birakmak istedigini. Calismiyorsan bi guvence gibi olur sana. Nefret ediyorum kadinin parasi üstünde hakimiyet kurmaya calisan erkekten.Merhaba hanımlar
Evlilikte paranın lafı olmaz biliyorum ama bu konu farklı
Evlenmeden önce çalışıyordum ailemden kalan bi ev vardı ben kredi çekerek yeni bir ev almıştım ama kredi zorlayınca evi sattım tam satış sürecinde eşim hayatıma girdi..
Eşiminde kardeşi ile paylaştığı hali hazırda bir ev var satılırsa paylaşılacak
Biz evlenince nerde oturacağımızı konuşurken eşim ortak bi ev alırız gibi bir laf etmişti.. bende o konuşmada ilerde çocuğum olursa onun için yatırımlık bi ev almak istediğimi birde eşim evlenince çalışmamı istemediği için kira gelirini harçlık yapmak istediğimi söylemiştim..birde henüz güvenmiyordum tabi..
Neyse bizim ara ara maddi konularımız gündeme geldiğinde bu bendeki birikim hala konu olunca bende sert tepki verdim ben sana kibarca söyledim diye
Hatta eşim parayı babana ver dedi ama ben vermem ama sen vermişim gibi düşün o zaman dedim
Ona rağmen benim birikimim ara ara konu oldu çok uzatmıyım çokta büyük kavgalar olmasına rağmen esprisini bile kaldıramadığımı biliyor
Evlenince düğünde takılan altınları istediğin gibi kullanabilirsin dedim çünkü kredi borçlarıyla evlendi kıyamadım
En son ben birkaç yatırım aracını kullanmaya başladım baktım getirisi iyi ..eşimde altınları bozdurup girdi
Ben bi miktar parayı yine hesabımda bıraktım nolur nolmaz diye eşimde hepsinimi yatırdın dedi hayır dedim şu kadar bıraktım..onu bana verirmisin biraz kağıt alıp kar edip vereyim dedi
Şimdi para canlısı gibi düşüneceksiniz ama inanın değil bi erkeğin benden medet umması beni soğutuyor heleki bu kişi eşimse..defalarca anlattım bu konuyu aramıza sokma aramızda para alışverişini düşünme diye..başka nasıl anlatabilirim güzelliklede konuştum çok büyük kavgalarda oldu yok..uzun oldu kusura bakmayın..
Canım konu uzun olduğu için ben ilk mesajını okudum ve ondan para istemesinden rahatsız olduğunu okudum böyle bir kocayı cidden kimse istemez dediğim gibi ben ilk mesajdan yola çıkıp böyle bir şey söyledimAynı durum değil ki canım senin eşin işten çıkarılmış .Arkadasin eşi zaten düğün takılarına kadar elinden almış,bayanın bekarlık esyalari ile evlenilmis,arkadaşı isten cikaran eşi....arkadaş ile masa alacak olsalar koca kişisi kendi annesine soruyor.....bebeğe hazırlık için alinacak ilaçlarin fiyati eniştenin migdesini ekşitiyor..adam parayı borsada oynamak için istiyor,iki gün sonrada aldığım kağıt battı diyip parayı hiç edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?