Eşimin bitmeyen tekrarı

Boyle oldugunu bildiginiz bir adamla neden evlendiniz ki madem? Daha evlenmeden o parayla ortqk ev almayi teklif etmis.
Bir de adam gordugum kadari ile ben calismayayim sen calis ya da ben senin patani yiyeyim dememis.

Eşinizin sizden önce birikimi olsa ve bunu sizinle ortak kullanmak istemeyip bu benim kendi birikimim dese aynı hassasiyeti gösterecek miydiniz? nikah memuru iyi günde kötü günde diye soruyo... biz olmayı, aile olmayı başaran insanlar arasında senin paran, benim param olmaz. Çok garip geldi bana tavrınız

Eşiniz parayı sizden kağıt alıp ystırım yapmak için istiyor ,ortada zorda kalınmış bir durum yok ,borcu harcı olur işle ilgili acil paraya ihtiyacı olur sizde vermezseniz hani hayat müşterekti senin paran benim param olmaz derdik sizi haksız bulurdum ,ama o para size ait şu an için nasıl değerlendireceğiniz size kalmış .ister saklarsınız ister yırtar atarsınız ,başından beri eşinize bu konuda hassasiyetinizi belirtmişsiniz.

Eşlerinize sürekli size aldatacak gibi düşünmekten vazgeçin .
Elimde 1 kr olsa eşimden asla sakınmam oda benden .
Bence düşünce tarzınız çok yanlış .
Bide neden evlendınız siz bu adamla ?
Adam baştan beri hep aynı .
Siz baştan görmezden gelmşsiniz o ayrı .

aile birliği kuramamışsınız belli evlilikte benim param senin paran olmaz aynı durumu eşiniz size yapmış olsa ne olurdu bence boşanın paralarınıza sarılıp uyuyun

Para canlısı olsaydı borçlu harçlı adamla evlenmezdi hanımlar .Lütfen acımasız davranmayalim.Bende medet uman kim olursa olsun psikolojim kabul etmiyor o kişi ezikmiş gibi geliyor .bu durumdan haz etmiyorum ama yapacağım birşeyde yok bu karakter.Sizi anlıyorum bu şekilde yol izlemeniz güzel

Düşünce tarzınız çok materyalist. Vefa, zor durumda olan eşe destek çıkma, birlik, bütünlük gibi kavramları umursamıyor gibisiniz. Borcuyla evlendi demişsiniz, siz de o borcu kabul ederek evlenmişsiniz. Bana çok katı geldi tutumunuz.
Borsa, birikim, ytırım, gayrimenkul; 2018 cirosunu katlamayı hedefleyen şirket ceosu gibi planlama yapmışsınız. Enteresan.

Ben de eski konularınızı biliyorum. Sizin bu evlilik yürümez. Birbirinizi sevmiyorsunuz bile. Henüz çocuk yokken bırakmalısınız. İkiniz de bu evlilik dediğiniz şeye ait değilsiniz. Kabullenemediğiniz bir adamla neden devam etmeye zorluyorsunuz ki kendinizi? Söz vermiş tutmamış, kendini farklı göstermiş e siz de bunları kaldıramıyorsunuz. Boşa zaman kaybı.

Ben sana hak veriyorum. Cok akilli bi kadinsin.

Ablamda evlendi isi birakti. Tazminatini ve altinlarinj bankaya koydu. Dokundurtmuyor esine. Hakli el ogluna guvenilmiyor.

Goruyoruz burdaki kocalari. Kadinlari somurup pacavra gibi birakiyorlar.

Benimde babamdan birkac sene sonra para gelecek. Miras yani.

Herneyse esime cok guvenirim.esimde dedi senin paran diledigini yaparsin.

Ev alacam kendi ustume dedim. Ogullarimin gelecegi icin dedim. Sen bilirsin senin zaten dedi.

Ölumlu dunya yeri geliyor en buyuk kazigi en yakinindan yiyorsun.

evlendiğimiz zaman eşimin trek kuruş birikimi yoktu
elinde bir arabası vardı onu da annesi aldı eşime vermedi
eşime aylarca kendı aracımı verdim işine gidip gelmesi için ben arabasız kaldım
biz evlenirken eşimin kredi borcları vardı, ailesinden tek kurus destek almadan evlendık ve eşimin o kredi borclarını da elele vererek ödedik.

sonrasında durumumuz düzeldi ve ben eşimden gizli para biriktirdim( kendisi harcamayı cok sever)
biriktirdiğim parayı da biz ev alırken ortaya cıkartıp evin parasına kattım
hiçbir zaman benim demedim.

şimdi eşimin bir yerden 50 bi,n tl alacagı var
o da parayı sana vereyım arabanı yenıle der

eşler arasında senin benim olmamalı bence .
siz bekarken birikimi seçmişsiniz eşiniz farklı secenek seçmiş

ne güzel evlen işi bırak tazmınatını bankaya koy kocaya dokundurtma:)
iyiymiş
hem evlen işi bırak hem de parana dokundurtma erkekler eşek çünkü herseyın üstesinden gelirler .

Daha evlenmeden önce maddiyat konusunda bu kadar yuzgoz olunmuş ilişkilerde hep böyle sorunlar yaşanacağını düşünüyorum.bu şekilde birbirinizi kabullenmissiniz zaten .ne o değişir bu konuda ne de siz.siz daha önce yaptığınız birikimler dahil onlara ortak maliniz olarak görmediginiz esinizde sizin önceki emeğinizin görüp buna saygı duymadığı sürece bu konu hep uzar gider.Eger evliliginiz böyle devam edecekse Allah sabır versin ikinize de.Guvenmediginiz kişiyle evlenmissiniz sorunlara rağmen bu zorluklara göğüs görmeniz gerek

20 yıl çalışmış ve zamanında kazandıklarıyla ev alıp kirasını kendine geçip kaynağı yapmayı düşünmüş ve bunu eşine her seferinde belirtmiş. ayrıca ev arkadaşlığı da öyle olmaz kimse kimseyi sırtında taşımaz.
nasıl ki çalışmak isteyene saygımız sonsuz hatta bize ne, çalışmak istemeyene hatta zamanında birikim yapıp kendini kurtarana da saygımız sonsuz olmalı. kocası açlıktan ölüyorum dememiş ki ticaret yapıcam demiş karısına güvenip mi ticaret yapacak her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…