Fikrinize saygı duyarım ama ben kredi çekip birikim yatırım derken eşim bekarlığında birileriyle yemiş içmiş hanfendi borcuyla evlendi benimle birde benim emeğim konuşulunca orda bi durmak lazım dimiSiz eşinizi boşayın, paranızla evlenin.
Hayir yani kadin tarafi erkegin imkanlariyla para, marka canta, altin, arabalar icinde yuzerse kimse tek laf etmez, ki erkekte etmez, esimdir der, onun benim yok bizim var der.
Ama erkek tarafi isterse kadin hemen aman ben sogudum, bir erkek benden nasil para ister moduna girer...
Guya kadin erkek esitligi var.
Bakin sayin konu sahibesi, size nacizane bir tavsiye, evlilikte "benim" olmaz, "BİZİM" olur. Bunu bilin.
Çocuk istediğimiz için( işim özel sektör ve haftada bir yatılı şehir dışı seyahatleri olan bi işti) artı emeklilik yılıma hak kazandığım için 20 yıl emek sayılmazmı sizce?O kadar emeğinize saygılıysanız neden eşiniz istemedi diye işinizi bıraktınız ki?
SİZDE ONU BORCUYLA KABUL ETMİŞSİNİZ DİMİ? Bakın bir erkeğin kadın parasından medet umması evet benide rahatsız eder. ama bu durum biraz farklı ben eşimle birikimimi paylaşabilirim ben kazandım sende kazansaydın demek için bence çok geç kalınmış. ben rahatsız olmam evliyim ve sen,ben yok tek bir bütçemiz var. diyelim hadi ben işimi gücümü bıraktım. eşimde bana çalış kazan demeye başladı orda duracaksın o zaman ona benim parama mı güvenip evlendin benimle deme lüksüne de sahibim. bir kadının kazandığı parayı erkeğe verme mecburiyeti olduğuna da inanmıyorum.Fikrinize saygı duyarım ama ben kredi çekip birikim yatırım derken eşim bekarlığında birileriyle yemiş içmiş hanfendi borcuyla evlendi benimle birde benim emeğim konuşulunca orda bi durmak lazım dimi
Evet malesef öyle..sanırım benim hep düzenli işimin olması geleceğimi düşünmem.. eşimde ticaretle uğraştığı ve ne uzayıp ne kısaldığı için ama herşeyden öte evlenmeden bu konuları konuşup bitirdiğimizi düşündüğüm için çıkıyo sorunHatırladığım kadarıyla yeni evlisiniz ve her tartışmanız para yüzünden oluyor, evlilikte senin ,benim kavramına karşıyım birşey varsa Bizimdir ,eşimle hayatımı paylaşıyorken para gibi maddi kavramları kıskanmam , bu arada bu sorunu aşmadan çocuk yapmayın naçizane tavsiyem...
Evet kabul ettim hatta düğün takılarının tamamını istediği gibi kullanmasını ben söyledim..SİZDE ONU BORCUYLA KABUL ETMİŞSİNİZ DİMİ? Bakın bir erkeğin kadın parasından medet umması evet benide rahatsız eder. ama bu durum biraz farklı ben eşimle birikimimi paylaşabilirim ben kazandım sende kazansaydın demek için bence çok geç kalınmış. ben rahatsız olmam evliyim ve sen,ben yok tek bir bütçemiz var. diyelim hadi ben işimi gücümü bıraktım. eşimde bana çalış kazan demeye başladı orda duracaksın o zaman ona benim parama mı güvenip evlendin benimle deme lüksüne de sahibim. bir kadının kazandığı parayı erkeğe verme mecburiyeti olduğuna da inanmıyorum.
Veririm demedim ki vermem diyorum zaten sadece düğün takılarını al dedimValla okur okumaz eşiniz mi paramı deseler parayı seçecek bir yapınız var . Hem veririm diyosunuz hem vermem adam sizden para istedi diye soğuyorsanız yazık bencede soğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?