eşimin beni korumaması beni delirtiyor..

desin ki "ben esime evde sizin hakkınızda bir kotu laf ettirmiyorum, karım benim namusum ailem cocuklarımın annesi sizde ona etmeyeceksiniz. Kim kotu laf ederse orada durmayacagım cıkıp gidecegim"
kesnlkle çözüm olur arkadaş güzel söylemiş..

Bazi adamlar ailelerine tek laf etmeyip hep zamanla duzelir, birbirlerine alisirlar diye boyle
Eslerini harciyorlar
Ailelerine karsi tek kelime edemiyorlar, hemde haksiz olduklarini gore gore.
Hakkinizi helal etmeyin.
Evet maddi olarak zarardasiniz.
Manevi olarak bitmissiniz.
Ama kurtuluyorsunuz.dunyanin en guzel evi olsa ne olur icinde huzur yoksa.
Uzaklasmak size iyi gelecek. Biraz direnc gosterin esinizede.
Bari yeni evinizde biraz rahat edin.
Uzaklasinca esinizde onlarin baskisindan kurtulur.
En azindan hergun gidip beyni yikqnmqz.
Ben yeni gelen eltiye aciyorum. Bir kurban gidiyor, yenisi geliyor.
Hic uzulmeyin, saray bile olsa birakin gidin.
Yeni bir yuva kurun kendinize.

Canım seni senden başkası koruyamaz eşine hatta kendi ailene bile guvenme. Kaynanana kaynatana gorumcene tavrını koy. Seni evden kovan birinin evinede bir daha adım atma bence. Evden cikarirlarsada yaptığın masrafi iste yoksa çıkamam param yok dersin. Esin sesini cikarmiyorsa sen çıkar. Alttan aldıkça ezilirsin

bende öyle düşünüyorum.eşim annesi üzülür diye bişey diyemiyor saygısızlık olacağını düşünüyor ama ben gerekli şeyleri söylüyorum.tavrım ortada yani.biz farklı ileerdeyiz ama eşim doğu görevinden sonra ailesinin yanına gitmyi düşünüyordu simdi bu fikrinden uzaklasmaya baladı anneside cok üzülüyo cünkü bende üzülüyorum .ayrılamak cok zor ama o beni üzdüğü dönemlerde hep aklımdaydı bırakırım seni diyebiliyordum.

öffff!! bıktım artık bu kvalide-kpeder-görmüce sorunlarından!!
karışmasa kimse kimsenin hayatına!
tamam doğurdun büyüttün ama artık yetişkin,evlendi,evini kursun evinde mutlu olsun demezler de burunlarını sokarlar da sokarlar,nedir bu yaa!!
bi rahat versin insanlar birbirine..

allah böyle insanların cezasını hem bu dünyada hem dieğr dünyada versin inşallah. Evlendirene kadar canım cicim sonra da oğullarını paylaşamıyorlar.Madem öyle evlendirme oğlunu ya daa baştan söyle kabul edecek bir kız.Ben bu insanları gerçekten anlamıyorum oğullarının sevdiği kadın ağlayıp üzülüp huzuru kacınca nasıl huzurla yaşayabşilyorlar

selam arkadaşlar:)) konu sahibiyim.uzuuun bi aradan sonra yorum yazan arkadaşların yazılarını okudum.hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. .... açtığım konuda taşınacağımı(zorunda olduğumu) yazmıştım..geçtiğimiz temmuz ayında kayınbabamın diğer oğlumun eşyalarını aldık,depoda çürüyecek hemen çıkın demesi üzerine eyvallah deyip kiraya çıkmıştık,7 ay kadar çektiğimiz bazı sıkıntılardan sonra dişimizden tırnağımızdan biriktirip Allahıma çok şükür önce arabamızı sonrada kendi evimizi aldık.bir haftadır yeni evimizdeyiz. eşimin ailesinde bi nebze de olsa pişmanlıklarını görmekteyiz.çünkü diğer oğulu ve gelini kök söktürüyo..(alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste)) bana yaşattıklarını hiç bir zaman unutmuş değilim,unutmayacağım da.ama sonuçta eşimin ailesi oldukları için yüzlerine bakmak zorundayım..bana belki de uzak olduğum için iyi davranıyolar(bundan sonra kötü davranamazlar zaten izin vermem artık)ben de onlara bi saygısızlık etmiyorum..ama eskilerden dolayı sevmiyorum ne yalan söyleyim beni eltime kötü lanse etmelerine rağmen(eltimden bizzat duydumm,) eltimle aramız çok iyi.sağolsun hep arar beni,ben de onu tabii. kendi ailemle aram çok çok iyiydi zaten.eşimle de bi sorunumuz yok çok şükür,eskiden olmayan saygınlığım birden arttı.. sabrettim çoğu sıkıntılara küçük bebeğimle göğüs gerdim,bunaldığım zamanlar oldu,artık bittim dedim tekrar tekrar başladım,çok şükür şuan huzurumuz yerinde.. ne diyeyim sabreden derviş muradına ermiş artık

Gözün aydın o zaman,sorunları çözmüşsünüz ne güzel aman eltiye de çok güvenip tüm içindekileri dökme

tatlım tam yeni konu başlığını okuyup üzülmüştüm ki sana şimdiki yazdığını görünce senin adına çok sevindim inşallah dahada iyi olurlar....ne güzel eşini bırakmamışsın seni korumamış olsada senden ayrılmamış ,genellikle erkekler annelerin dediklerini yaparlar... biliyorsun anlatmama gerek yok bundan sonra dahada yuvana sıkı sarılırsın inşallah eşini hiç bırakma bence eşin seni seviyor hem

bence de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…