Eşimin beni aşırı bunaltması

Haklısınız.Teşekkür ederim yorumunuz için.Eşim şuan terapiye gidiyor zaten umarım etkili olur

Eşim terapiye gidiyor zaten.Etkili olur inşallah.Değişik ve zor bir durum gerçekten beni yaşayan anlar

Gerçekten çok bunaltıcı biri . Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa yada aileniz arkanızda duruyorsa boşayın böyle ömür geçmez
Hayırdır boşatıpta kendinmi alacaksın nasıl akıl veriyosun yahu millete boşanmakta nedir yaa nasıl bi ruh halin var senin aklım almıyor .

Hayırdır boşatıpta kendinmi alacaksın nasıl akıl veriyosun yahu millete boşanmakta nedir yaa nasıl bi ruh halin var senin aklım almıyor .
Konu sahibinin diğer cevaplara yazdıklarını okuyun bakalım ne kadar mutsuz. Böyle bir hayatı yaşamak zorunda mı

Aşırı ilgi sizi bunaltmış olmalı ama emin olun ki şu yazdıklarınızı okuyan ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüyordur Eşinizin elinde olan bişey değildir ,terapi alması en güzeli .

Konu sahibinin diğer cevaplara yazdıklarını okuyun bakalım ne kadar mutsuz. Böyle bir hayatı yaşamak zorunda mı
Yazdıklarımdan ötürü kusura bakmayın tepki verdim ama boşanmak çözüm değil inanın yuva çok zor kuruluyor . Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama çözümü terapistle halledebilirler inşallah

Yaş farkından bunu yapıyor olabilir. Umarım düzelir ama yaş farkı olunca genelde böyle oluyor. Hasta olmanıza niye bu kadar endişe ediyor sorsanız.yani grip olsaniz en fazla ne olabilir?

Bunda kusura bakılacak bir durum yok üstelik eşinin terapi görmüş hali bu

Yaş farkından bunu yapıyor olabilir. Umarım düzelir ama yaş farkı olunca genelde böyle oluyor. Hasta olmanıza niye bu kadar endişe ediyor sorsanız.yani grip olsaniz en fazla ne olabilir?
Hastalıkla uğraşıyormuşum canım acıyormuş üzülüyormuş beni hastayken görmeye canım acısın ağrı sızı çekeyim istemiyormuş söylediği bunlar bana

Bu tavirlarla sakin cocuk yapmayin. Hayatiniz kabusa doner. Esinizin cok sacma hareketleri var. Tedavi olsun.

Bu kocayi sempatik bulanlara da sasirdim. Bu kadar mi ilgisiz kaldiniz gercekten. Insani delirtir bu tavirlar. Anneniz yapsa bidi bidi edersiniz. Normal yetiskin bir birey rahatsiz olur bu tavirlardan.
Ne alakası var yahu konuşmak için yorum yapıyosun konunun detayını tam bilmiyenler öyle ilgili bir eş sanmıştır ben gibi , konu sahibinin önceki konularını bilmiyenler var .

Ben çocuk yapmamanizi önermeye geldim. Kazık kadar kadına bunu yapan çocuğa hayatı zindan eder

Ya okurken bana daral geldi
Tamam ilgi güzelde bunun ki hastalık gibi birşey
Sakın eşiniz düzelmeden çocuk yapmayın
Rabbim yardımcınız olsun

Çok sinir bozucu gerçekten, koskoca kadınsınız; ne yapacağınıza ne giyineceğinize neden o karar veriyor? Üşüseniz zaten siz hırka alırsınız, suda ne kadar zaman geçireceğinize bile o karar veriyor. Çocuğu değilsiniz karısısınız ve bu kadarı çok itici. Düşünceli olmak bu şekilde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…